Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmu. Wydaje mi się, że jego fabuła była bardzo podobna do filmu "Życie jest piękne". Pamiętam, że film opowiadał o starszym mężczyźnie znajdującym się w obozie. Był czarno-biały.

Szukam dobrych komedii kryminalnych (najlepiej z czarnym humorem) w klimatach pulp fiction,snatch

Szukam filmów lub seriali o mordobiciu, w klimatach banshee/sons of anarchy.

użytkownik usunięty

Witam wszystkich,
nie wiem czy trafiłam na odpowiedni dział, ale poszukuję tytułu filmu, oglądałam go kilka lat temu i pamiętam to:
film jest o parze młodych ludziach
rozstają się ( chyba z powodu choroby dziewczyny )
ona potem powraca i jedzie pod dom chłopaka, żeby go zobaczyć
widzi go z kobietą i...

Siemka! Znacie filmy o nieodwzajemnionej miłości. Coś takiego że np. chłopak kocha dziewczynę a ona się nim bawi (podobnie jak w 500 dni miłości było) albo dziewczyna kocha chłopaka a on zachowuje się wobec niej jak dupek itp.

Wszystko jest w linku poniżej , koleżanka trafiła na ten opis i mnie zaciekawił , może znacie tytuł ?

https://zapodaj.net/9859c40716a04.png.html

Witam. Szukam pewnego filmu. Pamietam naprawdę mało momentów z niego. Film był chyba o domu dziecka albo szkole. Pamietam jeden moment w którym chyba dyrektorka złapała dziecko za nogi i zaczęła nim kręcić, po czym wyrzuciła na nadludzką odległość. Drugi moment to taki w którym jeden z uczniów zjadł tej kobiece kawałek...

więcej

Witam, lubię, że tak powiem mocniejszy, oryginalny wygląd, a także charakter postaci jak np. Lisbeth Salander i interesuje mnie właśnie jakie są jeszcze inny filmy z takimi bohaterami :-) Jeśli znacie jakieś to byłabym wdzięczna za podanie tytułów

Czesc, szukam pewnego mini serialu byl w tv wieczorami około 10 lat temu moze nawet wiecej,
Niewiele pamietam ale to co sobie przypominam:

-typ dramat,thriller
-miejsce akcji mała wyspa? lub półwysep otoczone zimnym morze raczej klimat skandynawski,
- głowna aktorka była jakby w roli śledczego w tajemniczych...

Witam, potrzebuję pomocy. Dawno temu oglądałam pewien film, nie była to komedia raczej thriller , niestety nie pamiętam tytułu a chciałabym jeszcze raz go obejrzeć. Opis filmu: Pewna dziewczynka zachorowała, (chyba) był potrzebny przeszczep nerki. Niestety nie mieli dawcy. Ojciec dziewczynki wpadł na pomysł porwania...

więcej