Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Milosc jest zbawieniem tajemnica czerwonego palacyku. Na jakiej stronie moge go obejrzec za free . moze byc w orginalnym jezyku

Cześć,

ostatnio obejrzałem film Edgar Hoover o tworzeniu FBI. Pamiętam kiedyś oglądałem podobny z Matt Daemonem. W związku z tym miałbym do Was prośbę, czy moglibyście polecić mi filmy w podobnym klimacie o tworzeniu/działaniu/organizacji służb specjalnych w USA?

Będę zobowiązany :)

Polecam zerknąć :-)
https://www.youtube.com/watch?v=d23mfFp3_h8

pamietam,ze w tym odcinku ktorys z chlopcow mial dar rozsmieszania wszystkich,kapitan hak zazdroscil i zaczal pisac kawaly(nieudolne)

Hej! :) szukam filmu, który oglądałam dawno temu, ale nie znam jego tytułu. Ogólna akcja działa się dookoła kobiety, która zajmowała się dzieckiem młodego małżeństwa, z czasem to dziecko coraz bardziej traktowała jak swoje - samodzielnie karmiła je piersią itp. potem zabrała to dziecko i nie chciała go oddać. Więcej...

więcej

Ogladałem go dobre kilka lat temu, na początku byl chłopak i przyziózł go ojciec do domu takiej babki i tam byla tez dziewczynka. Ten chlopak chcial napic sie wody z takiego kranika i wtedy ona go pocałowała i uciekla, potem on ja malował. Ta dziewczynka mieszkala z matka ( byla troche szurnieta ) potem juz oni sa...

użytkownik usunięty

podobne do Spotlight, czy Big Short

Znacie może filmy o problemach psychicznych, anoreksji, homo, bulimi, okaleczaniu się lub inne tym podobne?

Działo się to chyba w jakiejś prywatnej szkole (męskiej?? ale nie jestem pewna). Kilku chłopaków doprowadza do śmierci innego ucznia, oni wrabiają w to księdza, który tam uczył. Jeden z nich nawet mu się z tego wyspowiadał, a ksiądz i tak nie mógł zareagować.

<W ogóle nie pamiętam zakończenia, więc bez spoilerów :D>

więcej

Mam za sobą, a i pewnie przed sobą parę ciężkich dni, jestem mega wk***iony, zmęczony itd. Macie coś dobrego do polecenia ? Gatunek dowolny, byle było to coś dobrego, coś co daje do myślenia ...