Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu o kosmicznej cieżarówce w której w tajemnicy sa tranportowane na ziemie zabójcze roboty . ogaladałem kiedyś , a teraz meczy mnioe to od kilku miesiecy . Na koniec filmu koles dostaje od jakiegos wazniaka walizke z pieniedzmi (w której jest bomba) i w ostatniej chwili wyrzuca przez okno . Walizka stada na...

więcej

Ten temat pasowałby do jakiegoś działu "Hyde Park", ale tu takiego nie znalazłam.

Po pierwsze - często natykam się na filmy które już oceniłam, a nawet dodałam treściwą notkę. A za nic w świecie tych filmów nie pamiętam! Nawet potem, oglądając, nie przypominam ich sobie (no, może coś mi świta w odmętach mózgu :)). A...

więcej

Szukam filmów z naprawdę widowiskowymi, nierealistycznymi walkami, gdzie przeciwnicy skaczą na olbrzymie odległości, uderzeniami pięści rozbijają ściany, posiadają jakieś nadprzyrodzone umiejętności itp.

Coś jak walki w Matrix, Final Fantasy VII: Advent Children, Dragonball: Ewolucja, Crouching Tiger Hidden Dragon.

użytkownik usunięty

Szukam produkcji z jakąś odrażającą kreaturą. Przede wszystkim ma straszyć, a fabuła filmu była sensowna. Nie za duże wymagania? :D

Z tego co widziałem (lecę z głowy):
- Zejście
- Gwoemul
- Cloverfield
- Godzilla
- Loch Ness Terror
- Mgła
- Strefa X
- Monsters: Dark Continent

polećcie coś

witam. jeżeli coś namieszam to przepraszam :D ale jestem tutaj nowy hehe
otóż szukam filmu obstawiam rok 2006+, film opowiada o roślinach które zaczynają zarastać świat a wyrastają z jednej z baz wojskowych byłego ZSRR, co ciekawe na walkę wysłany jest syn jednego z naukowców , musi połączyć swoją krew u źródła z...

Witam.
Staram się odnaleźć film/serial w którym na pewno w jakiś sposób został poruszony wątek podróży w czasie. Wyróżnikiem podejścia do tego tematu było jednak zjawisko niezmiennych punktów w czasie - wydarzeń, które niezależnie jak bardzo zmieniać by czas, zawsze się wydarzą. Np. II Wojna Światowa zawsze wybuchnie,...

więcej

Od komedii po horrory ;D Podawać tytuły !

Miałem to kiedyś nagrane na kasecie VHS. Pies Pluto wpakował się gdzieś w takie czerwone jakby bagno i nie umiał się z niego wydostać. Nie pamiętam dokładnie co było dalej i chyba myszka Mickey mu pomogła. :) bardzo chciałbym to znów sobie zobaczyć, więc jakby ktoś wiedział o jaki odcinek lub film chodzi i gdzie to...

więcej

Kiedyś widziałem fragmenty jak grupa turystów wybrała się w góry.Porwał ich jakiś zdeformowany osobnik, człowiek gór.W ostatniej scenie on strzelił z kuszy w przyjaciela dziewczyny po czym ona sie na niego rzuciła i zraniła.Szybko próbowała zjechać na linie ale on na koniec przeciał line.