poleci ktoś jakąś komedię, tylko dość ambitną a nie jakieś mało inteligentne amerykańskie badziewie ? :P
horror-komedia, widziałem kawałek kilka lat temu, dwóch młodych mężczyzn walczyło z siłami zła, pamiętam scenę lewitującego upiora-kobiety, która jednego z bohaterów zwyzywała, a drugiego ożygała
Nie wiem, czy moja obserwacja jest słuszna, ale chciałbym poddać pod dyskusję pewne zagadnienie. Jest nim brak przedstawicieli mniejszości etnicznych we wspólczesnych niemieckich filmach fabularnych.
Nie znam tego kina dobrze, ale kilkakrotnie oglądając rozmaite produkcje, zauważyłem, że bohaterami są wyłącznie biali...
Witam szukam filmu, podejrzewam ze film jest z 2015,2016 roku, sa w nim sceny, od seksu oralnego po normalny sex, nie jest to film Love, akcja filmu na pewno dzieje sie w Londynie, film podobny do 9 songs
Witajcie.
Czy możecie mi, Drodzy Forumowicze, w rozwiązaniu jednej z zagadek mojego życia ? Kiedy byłam mała, (lata 1993-98) w wigilię puszczali chyba na 1,czy 2 film. Dłuugi. Mało z niego pamiętam, oprócz niesamowitego klimatu. Był tam klan, który z jakiegoś powodu,za karę,został przemieniony w wilki,oprócz...
Witam serdecznie rodaków
Kto pomoże w odgadnięciu nazwy filmu
Proszę o pomoc.
Film o wojnie między kosmitami a stworzonymi przez nich maszynami. Główny bohater budzi się przywiązany do stołu. Maszyny przejęły jego rodzimą planetę. Resztki jego rodaków skryły się w tajemnym miejscu w kosmosie. Maszyny oznajmiają...
szukam filmy który oglądałem 3 lata temu. Film był o młodej dziewczynie(chyba blondynce) która bardzo często budziła sie poza domem. Okazało się że jej (chyba ojciec wszczepił jej geny kosmity lub jakiegoś potwora. Jak była w postaci kosmity to nie miała oczu anie ust ani nosa ale miała bardzo silny język. Jej ojciec...
więcej
Witam wszystkich poszukuje filmu animowanego.
Były w nim główna postać zarażona coś w tym rodzaju dusza obcego. Cały świat był pod wielkimi kopulami z pola jakiegoś :p. Na końcu okazało się że obcy którzy atakują ludzi to tak na prawdę zginęli podczas lądowania i to są tylko ich duchy.
a Jeszce była scena ktoś...