też tak macie?
http://imageshack.us/f/96/wtfim.jpg/
jeśli to tak zostanie, to masakra, nie da się na to patrzeć, mam nadzieję , że to chwilowy
błąd :)
Zbyt wiele wątków o tym samym. Mimo to powtórzę tutaj co napisałem w drugim dużym wątku. Dawaj cenzuro do boju i kasuj nieprzychylne wpisy!
Lepsze jest wrogiem dobrego!!!
Poprzednia gruntowna zmiana wystroju i towarzyszące jej spieprzenie funkcjonalności doprowadziły mnie do wściekłości.
Dzisiejsze zmiany idą jeszcze dalej w swym absurdzie, ale po poprzednim razie nauczyłem się, że arogancki właściciel strony nie ma zamiaru liczyć się ze zdaniem użytkowników, gdyż wszystko wie lepiej - i nie ma zamiaru konsultować się z nami przed wprowadzaniem zmian, ani wysłuchiwać naszych utyskiwań po ich wprowadzaniu na siłę. Proponuję się więc pogodzić z sytuacją i ją zaakceptować by uniknąć wrzodów żołądka, bo lepszej strony o tej tematyce w Polsce nie ma i zapewne prędko nie będzie, pomimo jej ciągłej degradacji przez mało rozgarniętych decydentów.
Na chwilę obecną nowy wygląd w ogóle nie przypadł mi do gustu, lecz po zmianie starego "czarnego" na biały było tak samo, jednak po jakimś czasie człowiek się przyzwyczaił... oby było tak samo i w tym przypadku.
jak dla mnie to jest lajcik.. spodziewałam się czegoś naprawdę ohydnego, ale źle nie jest..
tylko na co tak duży poster i zdjęcia obsady? wersja dla debili? strona jest rozciągnięta jak majty mojej babci
Nieczytelne...
Nieintuicyjne...
Brzydkie bo i szare...
Brakuje mi przede wszystkim widoku oceny w gwiazdkach. A film przy którym nie ma plakatu to już masakra, wygląda jakby się coś z kodem spiepszyło...
Co wyście zrobili?
Właśnie, nie jestem jakims zagorzałym konserwatystą (chociaż pamiętam jeszcze czarnego filmweba, ale miałem wtedy inne konto ;))
Ale teraz strona jest po prostu nieczytelna, po co recenzje na samej górze? Przecież też zawierają spoilery itp. najpierw się czyta opis, to samo ciekawostki na głównej, a obsada jest zrobiona chyba dla niedowidzących
no i ta ramka do ocen, po co taka duża? w ogóle wszystko jest za duże.
Dajcie chociaż do wyboru jaki użytkownik chce mieć layout, wtedy będzie po problemie.
po co czytelna skoro przecietny uzytkownik patrzy 1 ocene 2 plakat 3 trailer-zdjecia
i tutaj łopatologicznie to ma podane
Nie wiem czy też macie takie wrażenie, ale oglądając FW na panoramicznym monitorze czuję się jakbym oglądał szarą kartkę. Na środku nic nie ma, po lewej tylko zdjęcia aktorów a po prawej wtyczka do FB... Funkcjonalność żadna, straszny chaos, do tego spojlery już przy ocenie filmu... Dziękuję za takie zmiany i proszę o poprzedni layout (a najlepiej ten czerwono-czarny zgodny z logiem FW).
Dokładnie, szczególnie jak przegląda się obsadę, to na środku wielkie szare coś, a treści po bokach...
Słabizna bez polotu... Poprzedni layout nie był idealny, ale ten obecny i tak nie ma do niego startu.
Ja też uważam, że czarno-czerwony layout był najlepszy. Jedyne udogodnienie wprowadzone od tamtej pory, z którego jestem zadowolona to powiadomienia o nowych postach na forum. Dzięki temu nie mam już regularnie zapychanej skrzynki.
Matko moja jedyna
Chciałem dodać obsadę do filmu, no i pytam się: po co to jest takie wielkie? Chyba naprawdę trzeba się będzie zastanowić nad zmianą portalu. Naprawdę jeszcze mam nadzieję, że to jakieś testy , a nie wersja finalna...
Na dzień dzisiejszy brak okienka
"dodaj rolę/twórcę
zgłoś poprawkę"
powoduje, iż nie można dodawać premier do filmów bez premier.
Prosimy o naprawienie lub wyjaśnienie tej sytuacji.
Czy nie będziemy już dodawać daty premiery :/
Moja głowa powiedziała "ała" i kazała zmienić kartę, bo od tego widoku jej się kręciło. I to bez kaca. Tragedia.
Dziś po zalogowaniu na filmweb zobaczyłem nową szatę graficzną, na profilach filmów i seriali i według mnie jest ona totalną porażką. Jest bardzo nieczytelna, chaotyczna. Szata graficzna poprzzednia a więc ta która była przed 18 paźniernika była o niebo lepsza (mimo że starsza), powiedziałbym wręcz idealna: przejrzysta, czytelna, logicznie ułożona, z łatwością mozna było znaleźć wszystko o filmie na jego profilu. Widzę że niktórym zmiany sie podobaja, ale większości nie, więc niech dadzą nam opcję wyboru skórki filmwebu, jedni zostaną przy nowej, większość przy starej i każdy będzie zadowolony
Zgadzam się całkowicie. Naprawdę, jak źle może być? Zabrali idealny czarno-czerwony fw i zamienili na ten szary. Ale dobra, przeżyłam. Nadal lepiej szło się połapać niż na imdb. Ale teraz? Teraz to jest tragedia grecka. Wszystko rozwleczone, rozwalone, coby już zupełnie nie można było się połapać, co i gdzie. Teraz już fw stracił swoją jedyną przewagę nad imdb. A pamiętajmy, że imdb niezmiennie posiada przewagę w postaci obszerniejszej bazy.
Więc skoro i tak już mam się męczyć z obrzydliwym layoutem, to chyba jednak wolę się poświęcić z imdb.
(Nie, ale serio. ILE miejsca może zajmować obsada?!! Dżizas krajst!)
A mi się podoba ten nowy wygląd, ja nie rozumiem ludzi którzy są we wszystkim co nowe na NIE. Ludzie, ten całkiem stary layout w 2012r. by po prostu straszył. Wszystko idzie do przodu i trzeba się z tym pogodzić.
a takie kwiatuszki jak ja też macie ?
http://imageshack.us/f/685/filmszit.jpg/
nie no beka, chyba tylko u Kondrata tak jest... albo mi komp wariuje od tego nowego filmwebu
hmm tak myślę, że teraz wszyscy powinniśmy pójść sobie na imdb, bo po co się męczyć na jego nie udanej kopii..... Chciałbym tylko, żeby dano nam możliwość wyboru pomiędzy nowym/starym wyglądem....
Zgadzam się, zrobienie szybkiej ankiety to chyba nie problem? Jeśli już zmienia się coś co jest dobre (!), to wypadałoby zorientować się, czy użytkownicy będą to aprobować.
Niestety też tak mam. W ogóle jak weszłam, myślałam, że to jakiś błąd.
Czemu wszystko jest rozjechane i powiększone 10 razy, fatalnie to wygląda i jest nieczytelne (paradoksalnie).
Nie chodzi o narzekanie na coś tylko dla zasady, ale takie 'ulepszenie' jest zupełnie niepraktyczne i tyle.
http://www.activism.com/pl_PL/petycja/chcemy-miec-mozliwosc-wyboru-wygladu-stron y-filmu-na-portalu-filmweb-pl/39128
kopiuję z tematu niżej
Miałem tak na Explorerze, ale na Firefoxie nie było takich problemów.
BTW: Widzę kolejną nowość - pod danym filmem, obok nazwiska i zdjęcia aktora jest również zdjęcie postaci, w którą się wcielił. Wg mnie pomysł co najmniej żenujący - śmietanka filmwebu dodaje screeny postaci z najbardziej znanych filmów, żeby nabić sobie punkty, a czeskie/izraelskie/hiszpańskie/ włoskie mało znane kino + filmy, których strony na imdb z której można by było zerżnąć nikt nie znalazł, jak i były tak i pozostaną nietknięte :)
Aaa, i zapomniałbym, skoro jesteśmy przy zmianach to zróbcie raz w życiu coś pożytecznego i naprawcie ten cholerny Program TV - coraz częściej pojawiają się błędne odnośniki - albo do seriali zamiast filmów albo do innych filmów o tym samym tytule albo nie było żadnego odnośnika chociaż film był w bazie.
I weźcie się za nauke w końcu
1. "sezon' już nie pogrubiony, ale nadal za blisko liczby odcinków, bardziej oddzielone po staremu były dużo przejrzystsze i nie wyglądało to niedorzecznie (tak jak teraz)
2. Opis powinien być nad zdjęciami
3. Rozstrzelona obsada niemiłosiernie, ale w miare przejrzysta. Mogła by być w dwóch kolumnach, bo niepotrzebnie zostaje mnóstwo miejsca i wygląda jak rozwleczony imdb