Dla mnie zmiana na duuuużo gorzej. W sekcji "odcinki, które masz do obejrzenia" pojawiły się wszystkie seriale, które kiedykolwiek zaznaczyłam, że chcę obejrzeć (ale jeszcze nie zaczęłam). "Dzięki" temu seriale, które faktycznie teraz oglądam, przesunęły się nie wiadomo gdzie i odhaczanie obejrzanych odcinków wymaga scrollowania przez wieki... Masakra! Tak już zostanie, czy ktoś to naprawi? :(
Ale tego nie zepsuli... Przynajmniej u mnie działało cały czas jak trzeba. Wydaje mi się, że ktoś uważa, że poprawił funkcjonalność strony, a nie pogorszył - w tym zapewne leży problem :/
No niestety. Ja teraz żeby nie musieć szukać w odcinkach do obejrzenia, to po prostu trzymam stale otwartą kartę aktualnie oglądanego sezonu.
Jest to jakiś sposób, ale jeśli oglądasz więcej seriali niż jeden czy dwa, to zaczynasz żyć na milionie kart przeglądarki - też niezbyt spoko rozwiązanie. Oczywiście, z mojej perspektywy. Jako rozwiązanie tymczasowe OK.
Karty przeglądarki zawsze można grupować (przynajmniej w chrome) i będą zajmować mniej miejsca :)
Ja to regularnie oglądam głównie jeden serial naraz, więc mi to jest wygodne. Pozostałe seriale wychodzą po 1 odcinku tygodniowo, więc nie muszę mieć stale otwartej listy odcinków do odhaczania.
Pozwalam sobie zamieścić tu link do podobnego tematu, który założyłem w związku z tymi ostatnimi, fatalnymi zmianami:
https://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/zupe%C5%82nie+posypa%C5%82y+si%C4 %99+algorytmy+w+sekcji+Seriale,3316003
Naprawili! Co za radość... Ten błąd spsuł mi prawie cały tydzień - jak dobrze, że to już przeszłość ;)
Ja zuważyłem tylko że w odcinkach do obejrzenia wrzucili sezon który ma być a jeszcze nie miał premiery, tak jakby widniał i w tych do obejrzenia i nadchodzących, przykładowo Skazana sezon drugi premiere ma mieć w listopadzie a widnieje już tam gdzie można odhaczyc i tam gdzie są premiery. Trochę to irytujący błąd.