WYGRA PATRYCJA NA 100% BO JEST SZCZERA DO WSZYTKICH A NIE JAK TA BRZYDKA FARCIARA KASKA I TA OCHYDA LIDIA!!!
Kasia jestem tego pewna a moze ktos wie co odbilo Pati ze nie lubi juz Kasi.Gdyby mogla (ale na szczescie nie mogla) zaglosowalaby na Kasie a wczesniej mowila ze bylaby to ostatnia osoba na ktora oddalaby glos:-)))
Czytaj wszystkie komenarze a znajdziesz odpowiedz - cytat : "Odnosze wrazenie, ze pani p. dostala zarazliwej szajby kokosowej i sama nie wie co mowi."
Napewno wygra Kaśka bo jest bardzo fajna, symaptyczna no i nie ukrywajmy ładna (ale uroda to jej chyba tu niepomoże) jest skromna. A ludzie którzy tam z nią są wymyślali ostatnio już takie głupie powody np. z powodu wygrani przez kasię w konkurencji błotnej poprostu MASAKRA! Trzymam kciuki za Kasię. A LidkA i Patrycja niech spadają na drzewo zrywać banany.
I ak trzymaj. :D Mam nadzieje, ze pomimo rozwalonego palca Kaska dostanie sie do finalu wygrywajac nastepna konkurencje. Kaska trzymaj fason i nie spadaj z belki.
KASIA wygraj!!!! Tylko tobie się to należy! Te dwie idiotki niech spadaja. Co ta Patrycja sobie myśli, niby taka wysportowana, phi! tez mi cos. Gowno! nic nie potrafi! Kasia gora! A co do wypowiedzi tych debili: Patrycji i Lidki i TOmka, ze Kasi wygrala ta konkyrencje z blotem dlaego ze miala LEPSZE BLOTO!! Zalosne.... Pozdrawiam GOsia ze Stargardu. ;)
Chyba jak spi i nie otwiera buzi. Jej wypowiedzi sa zalosne. Raz mowi cos a za piec minut cos calokowicie odwrotnego. P. to najbardziej falszywa osoba jaka widzialam.
kasia niech wygra!1 wiem na pewnno ze lidka nie wygra, bo chodze z jej corka do szkoly!! Fajna z niej dziewczyna, nie to co matka, tylko teraz u nas w salezjanach to ma troche ta dziewczyna przechlapana, ale ona na serio jest fajna :)
Kasiu jak widzisz większość na Ciebie liczy! I to ty wygraj ten program z całej siły trzymamy za ciebie kciuki. Szkoda, że ten program nie leci na żywo :( i że oni wiedzą już kto wygrał! Pozdrowienia przesyła Agnieszka z Torunia
lidka wygrała...:((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((niestety!!! !!!!
ale Kasia i tak była górą,była najlepsza
ta lidzia to poprostu farciara-nic poza tym
Nie mow takich rzeczy. Jak moze wygrac laska, ktora nic nie potrafi, nawet smiesznego ognia rozpalic. Przeciez ona zawsze odpadala pierwsza na kazdej konkurencji.
Niech wygra Kasia!! Ona jest the best. A najbardziej nie lubię Lidki bo jest głupia i się wymądrza !! Kasia wygra !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
No pewnie, że kasia !!! Nie tylko dlatego, że jest zajebistą laską, ale też wygrywa dużo konkurencji i w ogóle jest super :)
potwierdzam,ze wygrała ta lidzia farciara niestety!!! ale Kaska i tak była najlepsza!!!!!
tez potwierdzam,ze zwyciezyła starsza blondyna Lidzia....szkoda tej Kaski,ona była the best
szkoda Kaski,ale niestety to racja,ze wygrała Lidia,czytałam dzis wywiad z nia w Gali,zatytuowany miss robinson....-hahahaha
Kasiu...dla wiekszosci Ty jestes najlepsza i Tobie sie nalezało zwyciestwo!!!!
nie zartuj,ze wygrała ta głupia dupa lidka...?buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu
to Kasi sie nalezało zwyciestwo-echhhhhh zycie...kopiesz nie tych,co trzeba:((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((
eeeeeeeeee tam gadanie...tez czytałam GALE i nie kojarze,zeby to Lidka wygrała ta cała "zabawe" ;)
Kasia wygra!!!bo jest the best!!!
Nie wierze w te brednie, ze jedza lidka wygra. Dlaczego? Bo zwyciesce wybieraja gracze i nawet jesli lidka wygra z Kaska w nastepnej konkurencji to napewno nikt jej nie da glosu na ostatnie radzie. Przynajmniej mam taka nadzieje.
Szkoda ze Kaska odpuscila psychicznie. Na dzisiejszym odcinku bylo to widac, wydaje sie, ze jest juz myslami w domu. Niestety na bank przegra z idiotka w ostatniej konkurencji.
a co wy wogole wicie wiadomo ze wygra Kasia bo jest najlepsza we wszystkim i jest madra fajna i bardzo ale to bardzo ladna i jesli ona nie wygra to ja sie powiesze
Jasne tez bym tak chcial!!! Poprostu nalezy sie jej ta wygrana i nie chodzi mi o kase ale o sam tytul ROBINSONA
szczerze?nawet jak Kaska wejdzie do finału,to pozostali na radzie jej nie daja wygrac,była dla nich zagrozeniem i jej nie lubiano,ze niby marudzi,ciagle narzeka i wogóle...,zobaczycie...pognebi a ja jesli znajdzie sie w finale,czego ja jej osobiscie zycze ,jak wszyscy na tym forum!!!!bo jest poprostu najlepszym graczem ot co....
oby nie siadła psychicznie,3mam za nia mocno kciuki,bo udowodniła,ze ładne kobiety,nie tylko sa ładne,ale i silne...
cholerka powiedzcie prosze skad wiece ze Kasia przegra, tak mocno trzymam za nia kciuki, od poczatq jest prawdziwa i pokazala, ze malym ciele duzy duch, bylabym naprawde zdegustowana, gdyby dwulicowa Patrycha, albo szujowata Lidka wygraly :9 Skad to wiecie??
:( Ja mam nadzieję że to wszytsko co mówicie że Lidka wygra to bzdury tak przecież nie może być. Lidka co to wogóle za imie? Ja tam dalej wieże że Kaśka jest lepsza od Lidki!!!!! :)
masz racje,tez czytałam Gale i nic tam nie ma o wygranej Lidii,czy przegranej Kasi,wogóle to ja uwazam,ze jesli wywiad w Gali był juz z pania Lidzia i nie ma tam nic o jej zwyciestwie,to Ona nie wygrała tego.
Ja stawiam nadal na Kaske,choc reszta pseudo-robinsonów nie da jej wotum zaufania,to smutne ,ale prawdziwe...:(
Niech juz wygra lepiej Pati,niz Lidka,ale to tak ostatecznie,bo musi wygrac silna i ładna kobieta,która pokazała,ze nie sama uroda kobieta moze osiagnac wszystko,ale i tym jaka jest i co soba prezentuje...
Cześć wszystkim, oglądam ten program bo śliczna sceneria i fajne oderwanie od naszej ,,mroźnej" polskiej zimy. Mam nadzieję że z trójki finalistów wygra Kasia, bo chyba ona jedyna nie jest zakłamana i mówi szczerze to co myśli. Jeśli wygra Patrycja to ok, ale bardzo się na niej zawiodłam po obejrzeniu ostatnich odinków (jej zdanie zmienia się jak chorągiewka na wietrze :), natomiast jeśli jakimś głupim cudem wygra ta parszywa Lidzia to ten program będzie bezsensu, bo jest po prostu wstrętna, niech wraca do tej swojej ,,dzidzi" (jak nazywa 12 córkę) i więcej się nie pokazuje w TV. Kibicuje więc Kaśce ale co będzie?.... zobaczymy już dziś, pozdrawiam gorąco wszystkich :* INKA
Niestety, mowie wam Kaska odposcila psychicznie ;X Bylo to widac na ostatnim odcinku. W przeciwnym wypadku wygralaby w cuglach z patrycja.
gdyby wygrała Lidia,to Gala nie dawałaby artykułu teraz ,tylko za tydzien i wtedy pisałoby,ze lidia zwyciezyła,a teraz nawet nie ma namiastki o tym,wiec ona nie wygrała raczej...
ja stawiam na SUPER Kaske....,no chyba,ze jak juz ktos napisał powyzej-nie dostanie "wotum zaufania"od pozostałych,bo to oni decyduja ,a szkoda,tyle akcji sms'owych robia w tv,zawsze ludzie decyduja,to dlaczego teraz grupa,która zazdrosciła sobie nawzajem,Kaski tam nie lubiano za bardzo,uwazano ja za słodka idiotke w wiekszosci,wiec raczej na nia nie oddadza głosu
jednak ja nadal trzymam kciuki za Kasie,bo Ona na tytuł Robinsona zasłuzyłam najbardziej!!!!!!!!!!
Ja obstawiam Patrycje. To dziewczyna z charakterem i wspaniałą osobowością. Jedyna taka w całym programie. Uroda to nie powód aby wygrać robinsona...
dziewczyna z charakterem. Wspaniala osobowosica. Buhahahaha. Od kiedy, chyba mowisz o innej p. lub innym programie. przeciez ta laska jest beznadziejna, zmieniala zdanie na temat Tomka jak jej wiatr zawial. Nie wspominajac nieumiejetnosci przegrywania z Kaska. Wez idz na drzewo banany prostowac alebo co najmniej kup sobie okulary z denkami od sloikow. Uroda? Pijesz do urody Kaski, ze niby co, ze z powodu urody nie mozna wygrac? Jesne ze nie mozna ale za szczerosc, hart ducha, wole walki, wilekie serducho itp. itd. Chyba wystarczy zeby Kaska wygrala. Nie wspominam, ze wygrala najwiecej konkurencji.
Nie moge, naprawde nie moge jak czytam takie teksty!!!!!
Czasami mam wrazenie, ze ogladam inny program, w ktorym biora udzial inni ludzie. A moze to kwestia wartosci zyciowych jakimi sie kierujemy lub tez nie. Nawet nie chce wyluszczac teraz wszystkich chamskich zachowan patrycji ale jednego nie zdzierze jak traktowala swoja najlepsiejsza przyjaciolke, do czasu gdy zaczela przegrywac konkurencje za konkurencja. Nie wazne jest czy sie wygrywa najwazniejsze zeby umiec z godnoscia przegrac. Brzydkie kaczatko patrycja z cala pewnoscia i stanowczoscia tego nie potrafi.
Kazdy kto najezdza na Kasie,poprostu jest zazdrosny,bo w naszym społeczenstwie sie utarło,ze jak laska jest ładna,to musi byc pusta i oprócz dbania o swój wizerunek,niczego nie potrafi,a tu taka Kasia,nie dosyc ze ładna,to jeszcze wszystkich pokonuje i nie jest jakas delikatna panienka,której sie programy pomyliły,tylko osóbka swietnie radzaca sobie w kazdej sytuacji...,nie plotkuje,mówi to,co uwaza ,ze powinna,nie knuje za plecami,a Lidia?Pati?która ja sprzedała w sumie...
nic wiecej nie dodam na ten temat
Kasia musi wygrac-inaczej wyjdzie,ze reszta jest zawistna ,jesli nie oddaja na nia głosu ,by zdobyła mian robinsona!!!
Powinien wygrac Wicenty ale go nie ma to na wygrana zasluzyla Kasia lub Patrycja lidka na to jest zamadra i za glupia
lidka nie zasłużyła na wygraną nawet w 0,00000001%
głupia słaba chuda wredna blondynka
w zyciu!!!!!
robinsona powinna wygrac kasia
jest najlepsza i wogole
njsilniejsza przeciwniczka patrycji
lidki nie wliczam
kasia musi wygrać!!!!!!
lidke powinni zostawić na tej wyspie aż do końca jej zakłamanych i zazdrośniczych dni
pati wygra!!!:(((((((((((((((((
bo cała grupa co bedzie głosowac jest za nia
ale Kasia powinna byc zwyciezczynia!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
No ja mam nadzieje, ze wygra Patrycja. Jedyna osoba, ktora nie probowala robic czegos za plecami i wchodzic w uklady. Dla mnie powinien wygrac Tomek, bo byl najbardziej tego warty. Jednak jak wygra Kasia to jak nic musiala dac dupy komus z ekipy, bo to niemozliwe, ze tak pusta i rozhisteryzowana dziewczynka wygra Robinsona. Jednak jesli beda patrzec tak jak tu na wyglad tylko to niestety wygra. Jak mozecie byc za laska, ktora wszystkim wchodzila w dupe, zeby tylko jej nie nominowali??? Jej cala osoba tylko drani i te sztuczne usmieszki i idiotyczne komentarze do wszystkiego. Precz z Kasia, Patrycja gora
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Prowokacja ze az smierdzi. Poziom pierwotniaka typowy dla GLUTAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Glupcy jestem kobieta, a niby tacy inteligentni jestescie. A co do plaskich cyckow, to byscie chcieli, zeby wasze dziewczyny mialy takie jak wy. Gdybym ja byla na tej wyspie to wlasnie tacy prostacy jak wy byli by za mna, a raczej za moimi cyckami. Sami widac jestescie na poziomie Kasi - wspolczuje waszym bliskim ...