Typujcie wyniki mozna np.
1. Kuba
2. Wincenty
3. Jarek

Już wiadomo kto wygra. Przeczytajcie wywiad z Kasią na tej stronie http://www.zywiec.naszemiasto.pl/wydarzenia/427896.html [www.zywiec.naszemiasto. ...] i powiedzcie co o tym myślicie ? Chyba wszystko już jasne !

C_L_W_S_

kaaaaaaaaaassssssiiiiiiiiiiaaa aaaaa rulez, wiedzialm, ze wygra :D

C_L_W_S_

Raczej nie wiadomo, tak jak to bylo do tej pory. Przeciez sam tytul brzmi "W poniedziałek Katarzyna Drzyżdżyk może wygrać 100 tysięcy złotych". Poza tym to, ze ktos sie pyta "Na co przeznaczysz wygraną?" a druga osoba odpowiada "Jeszcze o tym nie myślałam." to nie znaczy nic. A w szczegolnosci nie znaczy, ze juz wiadomo kto wygral. Ale oczywiscie nadal jestem calym sercem za KASKA i byloby zajebiscie gdyby to ona wygrala.

Ale mówi ,że utrzymuje kontakt m.in. z Jarkiem, a gdzie indziej czytałem ,że często do niej dzwoni a to daje jej 4 głos czyli - Kasia wygra 4:3

C_L_W_S_

Wierze ci na slowo. Lepiej zeby to byla prawda, bo jak nie to nawet nie wiesz w jakie tarapaty sie wpieprz...... kolego ;X

"Raczej nie wiadomo, tak jak to bylo do tej pory. Przeciez sam tytul brzmi "W poniedziałek Katarzyna Drzyżdżyk może wygrać 100 tysięcy złotych". Poza tym to, ze ktos sie pyta "Na co przeznaczysz wygraną?" a druga osoba odpowiada "Jeszcze o tym nie myślałam." to nie znaczy nic. A w szczegolnosci nie znaczy, ze juz wiadomo kto wygral. Ale oczywiscie nadal jestem calym sercem za KASKA i byloby zajebiscie gdyby to ona wygrala." ---) czepiasz sie szczegolowo, Kasia rulez. Nawet jesli nie wygrala tych pieniedzy, wygrala robinsona, udowodnila, iz istniejacy w Polsce stereotyp niezla laska - pusta czaszka nie sitnieje,jest silna, szczera, odwazna i prawdziwa kobieta!!!!!!!! Kasiu jestes the best!

Czepiam sie? Ja sie czepiam? Masz jakies bule przedporodowe czzy to tylko miesiaczka? Pisze jak jest i juz. A to ze Kaska jest prawdziwym Robinsonem pisalem juz nie raz. Ale dzisiaj kroluje bezapelacyjnie ADAM. LECCCCC ADAM LECCCCCCCCCC JESTES ZAJEBISTY.

dexter_5

KASIA + MARCIN = WIELKA NIESKOŃCZONA MIŁOŚĆ
LIDKA + WINCENTY = WIELKA NIESKOŃCZONA MIŁOŚĆ :) he he
PATRYCJA + TOMEK = WIELKA NIESKOŃCZONA MIŁOŚĆ
AGNIESZKA + KUBA = WIELKA NIESKOŃCZONA MIŁOŚĆ :) he he
WITO + JAREK = WIELKA NIESKOŃCZONA MIŁOŚĆ
No takie właśnie moim zdaniem pary powinny być na wyspie :)

Wybaczcie jej w tych ciezkich chwilach nie wie co pisze. Przyj siostro, przyj juz widze nozki.
Doktor Pajchiwo

dexter_5

Moim zdaniem karty zostana rozłożone tak:
Marcin = Kasia
Agnieszka = Kasia
Wito = Kasia
Lidka = Patrycja
Tomek = Patrycja
Jarek = Kasia
Kuba = Patrycja

Mam pewne watpliwosci co do Rudej i Jarka ale oby, oby tak bylo.

To JUZ JUTRO, wszystko sie wyjasni. Wszyscy ludzie dobrej woli zjednoczcie sie i trzymajcie kciuki za KASKE.

dexter_5

To już dzisiaj!!!!!! Nie moge się doczekać 21.30 i wygranej Kaśki!!!!! :)

aga1320

ej bez kitu jak patrycja wygra to ja wymiekam...nie chodzi o to kto kogo lubi tylko kto jest prawdziwym robinsonem...kaska byla...sprytna..rozwazna i wytrzymala..i ona powinna wygrac!!!!!! Anka

dexter_5

Kasia jest git! Wszyscy w mojej szkole mówią, że powinna wygrać Kaska a nie paker Patrycja!!!!!!!

aga1320

i co?wygrała KASIUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1
NAJLEPSZA!!!!!

Kasiu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! bylas super

WSZYSCY KTÓRZY W KASIE NIE WIERZYLI,TO PALANTY!!!!!!!
TE WASZE WYPOWIEDZI TU BYŁY ZAŁOSNE,JAKIES PLOTY,ZE TO PATI WYGRAŁA-AHAHAHAH
KASIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
RULLEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
T H E B E S T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

dexter_5

No super wygrała Kaśka!!! Dormalnie płakać mi się chciało! Wygladała bardzo ładnie a Ptrycja jak cnotka niewydymka No to nara i pozdro dla kasi

aga1320

Na poczatek gratulacje dla Patrycji bo i jej nalezy sie to. Fajnie powiedzialas, o tym glodzie i samotnosci.

A teraz.

Yes, YEs i jeszcze raz yes. SUPER. Wybrala najlepsza - waleczne serce. Ciesze sie, ze osoby na ktore nie liczylem zaglosowaly a przede wszystkim zauwazyly w Kasi to co ja. Szczere gratulacje dla ciebie Kaska. Pamietaj nie zmieniaj sie.

dexter_5

wygra KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKASIA KASIAKASIAKASIAKASIAKASIAKAS bo jesta najlepsza i najpiękniejszą laską na wyspie kasiu i love ;)

Bardzo się cieszę że Kaśka wygrała! Naprawdę sobie zasłużyła!!! Był w niej ogromny duch walki!! Walczyła do końca i się nie poddawała mimo przeciwności losu!!!!!! Jest zuch dziewczyną a zarazem ma wielkie serce które zawsze jest otwarte dla każdego!!! Kasiu bardzo Cię podziwiam - polubiłam Cię i stawiałam na Ciebie od samego początku!!!!! Kasia ist the best of the world!!!!!!!

KAska bewnie nie bedziesz tego czytala ale chce zebys wiedziala, za wygralas, bo bylas szczera, otwarta, mila, zabawna (gong), nie knulas, masz wielkie serce, jestes waleczna, wytrwala, ambitna, charakteryzuje cie hart ducha i masz to cos co maja tylko nieliczne gwiazda na niebie - prawdziwe cieplo.

dexter_5

Kaska jest naj lepsza pozdrowienia z hiszpani. - Kaska es la mejor, estas buenisima, guapa, eres la mejor -

no! i kto mówił że wygra Patrycja?? Co prawda jej też się należało ale wolałam Kaśkę.. KASIA! JESTES SUPER!

Kasia wygrała i tak ma być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEST KAŚKA WYGRAŁA jej to sie należało !!! MIASTO JAROSŁAW JEST Z KAŚKĄ BYŁ I BEDZIE Z NIĄ !!! waleczna dziewczyna no i przede wszytskim piękna:P

dexter_5

he he i bardzo dobrze ciekawe co sobie pomyslala pati jak zobasczyla ze lidka daje plusa kasi he he brawa dla kasiuni

dexter_5

Robinsona wygra Kasia drugie miejsce Patrycja a trzecie Lidka

dexter_5

wygra kasia jest super laska i zasluguje na to !!! bo zawsze wszyscy mieli do niej o wszystko jakies watki !!! BZDETY!!! KASKA JEST NAJLEPSZA OD POCZATKU NA NIA LICZYLAM !! I JESZCZE COS MAM NADZIJE ZE BEDZIE Z MARCINEM

co za glupoty wygral przeciez Wincenty

dexter_5

Jo a ja myślałam że wygrała Basia!!! Ale lipa kurde a ja tak na nią liczyłam ah ah ah