Szukam nazwy filmu ktorego urywek widzielm jakis czas temu. Film ten opowiadal o pewnej kobiecie zwanej "O" ktora zostaje umieszczona przez swojego kochanka w jakims rodzaju "klasztoru" dla kobiet. Calem istnienia klasztoru jest dawanie przyjemnosci meszczyzna. Film zostal zrobiony w latach ok 1970 - 1990. Niestey nie...
więcejMam 50 odcinkow tego archiwalnego programu na plytach cd i chetnie sie wymienie na jakies inne stare rzeczy. Moze byc cd lub vhs da.p@gazeta.pl
sprawa jest taka...
jakoś w zeszłym roku oglądaliśmy ze znajomymi przy wódce tv, skakaliśmy po
kanałach aż w końcu ostało się na jakimś filmie. Z filmu tego pamiętamy do
dziś (każdy ma z tego polewkę) tylko jeden tekst a mianowicie ktoś powiedział w nim:
"...eeee srał pies!!"
do dziś mamy zagwozdkę co to...
Musze wiedzieć jak się nazywa ta piosenka z Rekalmy efektaxe jeśli ktoś wie
niech mi napisze Please z góry dziękuje
nie ma to jak mlodziezowe seriale specjalnie robione dla nas, przy nich dojrzewamy z nich czerpiemy wiele informacji i to one towarzyszą nam w smutku i radosci a mam na mysli oczywiscie Jezioro marzen czy Felicity
Czy ktoś z was ma ten kanał? Ja uparcie szukałem go u siebie, ale nigdzie go nie ma. To trochę dziwne, program tak rozreklamowany, tyle się o nim mówiło, promocja kultury i takie tam. A jak przychodzi co do czego, program jest trudno dostępny.
ostatnio w telewizji widziałam reklame firmy Lindab i spodobała mi sie muzyka do tej reklamy jesli ktos zna tytuł lub wykonawcę prosze o kontakt