Wpiszcie tu swoich ulubionych reżyserów ambitnego kina i napiszcie w kilku słowach za co ich cenicie. WIelkie dzieki z gory!
Właśnie reaktowowano możliwość darmowego ściągania pełnych filmów ze stony wytwórni.
http://www.martweobrazki.prv.pl [www.martweobrazki.prv.p ...]
Zapraszamy serdecznie!
Łódzka pręznie działająca grupa filmowa odpowie na każde wasze pytanie!
Czy ktoś wie jaki miał tytuł film, który leciał wczoraj (niedziela) na (bodajże) TVP2... O dziewczynce z psychiczną traumą po śmierci ojca i dziwnym domku z kart? Grali tam Tommy Lee Jones i Kathleen Turner...
Z góry dzięki za pomoc
Pozdr.
M.
Strona www.x-files.prv.pl podała, ze znów zaostanie wyemitowany sezon 8 serialu "The X-Files", a nastepnie zobaczymy sezon 9.
Był już temat o najlepszych reklamach, to teraz pora na te najgorsze. Jakie waszym zdaniem są najgorsze, zupełnie niepotrzebne reklamy??? Czekam na wasze typy. Moje to: wszyściutkie spoty pewnego marketu na B ;)
Czy ktoś zna tytuł filmu który teraz leci na canal+film (godz.14.55). Pewnie zaraz się skończy. Jest chyba o samurajach i wyglada na japoński. Bardzo mi zależy na tytule tego filmu. Nie ma go w zadnym programie. Jeśli ktoś zna odpowiedż to niech, proszę, napiszę. Z góry dzięki
czy ktoś w ogóle wie kiedy bedzie 9 seria z archiwum x w tv?? Jeśli ktoś kocha ten serial tak jak ja to odezwijcie sie !