To następnym razem zwróć uwagę „osobie wołającej”, żeby tak się nie zwracała do dziecka… ;D Nic nie może denerwować naszej kochanej sanszajn… XD
Alan to ogólnie brzydkie imię dla polskich dzieci. Jest jeden najwspanialszy Alan przez jedno"l" na świecie i tak powinno zostać to imię już nie powinno być nadawane nikomu no chyba że przez dwa"l"( ale to już ostateczność)
co prawda to prawda
imię Alan kojarzy mi sie tylko z jednym mężczyzną i niech juz tak zostanie jeśli kiedykolwiek dałabym tak na imię swojemu synowi to tylko przez sentyment
ale ja mogę inni NIE!
http://www.cinemablend.com/images/gallery/s8464/_12011617129223.jpg
Fajna miał chustę na promocji filmu Bottle Shock :P Taka czarna w rybki, kurcze ja tez taka chce. 62 mężczyzna, a jeszcze chodzi w takich fajnych chustach... szkoda że nie jest moim dziadkiem:)
No;) Ja nie lubie tego jak ludzie uwazaja ze jak sa założmy po 60 czy dalej to cos tam nie wypada. NIE PRAWDA! No wiadaomo, nikomu na golasa nie wypada latać, no ale on na przykład wg mnie sie super ubiera. Bardzo mi sie jego gust podoba.
Ja tam lubię jak ktoś sie potrafi dobrze ubrać. I jeśli ma swój własny styl który preferuje tez jest dobrze. A Alan to Alan on nawet w piżamce ładnie by wyglądał:)
P.S co myślicie na mój nowy avatar? Długo go szukałam:P
jeśli to ta sama co Sun mówi, a ja mysle to pamietam jeszcze ją z jakis zdjęć jak kręcili TMD...chyba ze to podobna...
Sun coś ty sie taka pobłażliwa zrobiła?:) Wiesz co tak apropos przypominasz mi moja pewną koleżanke z klasy...oczywiście tylko z tego co moge zauważyc;)
http://img.atpictures.com/images2/alan/tn_RickmanAG07.jpg
Jak widzę to zdjęcie to chce mi sie śmiać, jak Alan się śmieje:P
W twoim wypadku obojetnośc to pobłażliwość;P
normalnym i prostym sposobem. Tym co reprezentujesz na tym forum, że tak to określe "twój sposób", bo osobowość na forum to za daleko powiedziane, nie można jej w 100% określić, w każdym bądx razie przypominasz mi ją.
;DD no proszę;P
A zebys wiedziała ze nie mam czym się zająć. Wszystkie obowiązki na dzień dzisijszy wypełniłam...
jaka z ciebie rezolutna pensjonariuszka
wychodzi na to ze jestem na ciebie skazana widać niebiosa nie znają litości
Aj dziekuje;)
niestety...niebiosa nie maja litości, Mittron nie ma litosci;) Ale nie przesadzaj...nie jest ze mna tak zle;P
to zalezy jaki masz dzień
tak mi sie przynajmniej wydaję
zreszta szczerze mówiac w odróżnieniu od ciebie ja sie nad tym nie zastanawiam
ale wiesz to raczej zawsze zależy jaki kto ma dzień;) Różnie bywa...a wiadomo na forum nikt nie widzi, to sie mozna czasem wyzyc;P Nie zastanawiasz, ale jednak cos stwierdzasz...;P
pisze tu, bo to wkurzajace jak takie małe jedno pod drugim...
no i sie bardzo ciesze ze napisalas cos na ten temat;)
dobre może troche o facecie, na którego forum jestesmy...masz jakis temat apropos niego? Bo zaraz cos zaczne i to bedzie zbyt drobnostkowe...
co do jego osoby nic mi teraz nie przychodzi do głowy ale mam inne pytanie
jak zrobiłaś że to okienko sie rozszerzyło ??
nie wybierasz odpowiedz na post poprzedni, ale musisz wtedy dac odpowiedz na pierwszy post na stronie, a jest on też równoczeście pierwszym postem w temacie.
mnie też na nie szlag trafia... powinni zrobic na forum równo jedno pod drugim, no ale sie nie bede nad tym zastanawiac...;PP
nie nie Mittron możesz sie nad tym zastanowić doszłam do wniosku że nie powinnam cię ograniczać
chociaz czasami trzeba
co do Mr.R nie znalazłam nic ciekawego w sieci co mnie trochę doprowadza do frustracji
Sun masz moze jakies zdjecie Snape'a przypadkiem pod ręką fajne, bo mi potrzebne, a nie moge znalezc tej galerii co kiedys widzialam tam fajne jego zdjecia...
bedziesz robiła sobie koszulke ze snape ??
to też a propos talentu ale nie zwiazane z Alanem http://studio.wp.pl/wideo.html?mid=118268&ticaid=15fe5&_ticrsn=3