Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

sunshine_7

To następnym razem zwróć uwagę „osobie wołającej”, żeby tak się nie zwracała do dziecka… ;D Nic nie może denerwować naszej kochanej sanszajn… XD

sugmanik

Mnie też czasem denerwuje, jak ktoś woła "Alan!"... ;D

sugmanik

Alan to ogólnie brzydkie imię dla polskich dzieci. Jest jeden najwspanialszy Alan przez jedno"l" na świecie i tak powinno zostać to imię już nie powinno być nadawane nikomu no chyba że przez dwa"l"( ale to już ostateczność)

kwiat

co prawda to prawda
imię Alan kojarzy mi sie tylko z jednym mężczyzną i niech juz tak zostanie jeśli kiedykolwiek dałabym tak na imię swojemu synowi to tylko przez sentyment
ale ja mogę inni NIE!

sunshine_7

http://www.cinemablend.com/images/gallery/s8464/_12011617129223.jpg

Fajna miał chustę na promocji filmu Bottle Shock :P Taka czarna w rybki, kurcze ja tez taka chce. 62 mężczyzna, a jeszcze chodzi w takich fajnych chustach... szkoda że nie jest moim dziadkiem:)

sunshine_7

no więc właśnie...o to między innymi mi chodzi, jesli dobrze rozumiem;)

Mittron

Sorry to jeszcze do poprzedniej strony, do postu Sun:)

Mittron

a co to, 62-letniemu nie wolno?;P A tam już do dziadków zajechaliśmy;P

Mittron

Jasne, że wolna właśnie o to chodzi:P Że choć ma tyle lat może ubrać coś młodzieżowego:)

kwiat

No;) Ja nie lubie tego jak ludzie uwazaja ze jak sa założmy po 60 czy dalej to cos tam nie wypada. NIE PRAWDA! No wiadaomo, nikomu na golasa nie wypada latać, no ale on na przykład wg mnie sie super ubiera. Bardzo mi sie jego gust podoba.

Mittron

o ile to ta sama to on te chustke ma od wielu lat

Mittron

Ja tam lubię jak ktoś sie potrafi dobrze ubrać. I jeśli ma swój własny styl który preferuje tez jest dobrze. A Alan to Alan on nawet w piżamce ładnie by wyglądał:)

P.S co myślicie na mój nowy avatar? Długo go szukałam:P

kwiat

O nie mój avatra sie nie rusza... kurcze a miał byc szpan:P

kwiat

jeśli to ta sama co Sun mówi, a ja mysle to pamietam jeszcze ją z jakis zdjęć jak kręcili TMD...chyba ze to podobna...

Mittron

sie rusza na twoim profilu;) Faaajny;D

Mittron

kwiat znam to zdjęcie jest na takiej niemieckiej stronie którą całkiem niedawno ktoś tu podał

sunshine_7

oczywiście ja podałam adres tej niemieckiej strony;P Sun nie zaskoczyłam cie, prawda?;P

Mittron

nie wiem nie patrzyłam kto dodał

sunshine_7

no dobra, mniejsza o to, zminmy temat;P

Mittron

jak chcesz

sunshine_7

Sun coś ty sie taka pobłażliwa zrobiła?:) Wiesz co tak apropos przypominasz mi moja pewną koleżanke z klasy...oczywiście tylko z tego co moge zauważyc;)

Mittron

http://img.atpictures.com/images2/alan/tn_RickmanAG07.jpg

Jak widzę to zdjęcie to chce mi sie śmiać, jak Alan się śmieje:P

kwiat

nie zrobiłam się pobłazliwa tylko obojętna
ja ci przypominam koleżankę ? niby jakim sposobem ??

sunshine_7

W twoim wypadku obojetnośc to pobłażliwość;P
normalnym i prostym sposobem. Tym co reprezentujesz na tym forum, że tak to określe "twój sposób", bo osobowość na forum to za daleko powiedziane, nie można jej w 100% określić, w każdym bądx razie przypominasz mi ją.

Mittron

chodzi ci o to że nigdy nie wiadomo co napisze(powiem)??

sunshine_7

tak, między innymi tez o to:) Nieprzewidywalna jesteś, to fakt;)

Mittron

ja nie wiem że tez ty nie masz sie czym zajmować tylko takimi pierdołami?

sunshine_7

;DD no proszę;P
A zebys wiedziała ze nie mam czym się zająć. Wszystkie obowiązki na dzień dzisijszy wypełniłam...

Mittron

jaka z ciebie rezolutna pensjonariuszka
wychodzi na to ze jestem na ciebie skazana widać niebiosa nie znają litości

sunshine_7

Aj dziekuje;)
niestety...niebiosa nie maja litości, Mittron nie ma litosci;) Ale nie przesadzaj...nie jest ze mna tak zle;P

Mittron

to zalezy jaki masz dzień
tak mi sie przynajmniej wydaję
zreszta szczerze mówiac w odróżnieniu od ciebie ja sie nad tym nie zastanawiam

sunshine_7

ale wiesz to raczej zawsze zależy jaki kto ma dzień;) Różnie bywa...a wiadomo na forum nikt nie widzi, to sie mozna czasem wyzyc;P Nie zastanawiasz, ale jednak cos stwierdzasz...;P

Mittron

bo mnie zmusiłaś do tego swoim poprzednim stwierdzeniem wiec musiałam coś napisać

Mittron

pisze tu, bo to wkurzajace jak takie małe jedno pod drugim...

no i sie bardzo ciesze ze napisalas cos na ten temat;)
dobre może troche o facecie, na którego forum jestesmy...masz jakis temat apropos niego? Bo zaraz cos zaczne i to bedzie zbyt drobnostkowe...

Mittron

co do jego osoby nic mi teraz nie przychodzi do głowy ale mam inne pytanie
jak zrobiłaś że to okienko sie rozszerzyło ??

sunshine_7

nie wybierasz odpowiedz na post poprzedni, ale musisz wtedy dac odpowiedz na pierwszy post na stronie, a jest on też równoczeście pierwszym postem w temacie.

Mittron

aaa taka zabawa to teraz bedzie o wiele prościej bo te małe okienka są nie do zniesienia

sunshine_7

mnie też na nie szlag trafia... powinni zrobic na forum równo jedno pod drugim, no ale sie nie bede nad tym zastanawiac...;PP

Mittron

nie nie Mittron możesz sie nad tym zastanowić doszłam do wniosku że nie powinnam cię ograniczać
chociaz czasami trzeba
co do Mr.R nie znalazłam nic ciekawego w sieci co mnie trochę doprowadza do frustracji

Mittron

Sun masz moze jakies zdjecie Snape'a przypadkiem pod ręką fajne, bo mi potrzebne, a nie moge znalezc tej galerii co kiedys widzialam tam fajne jego zdjecia...

Mittron

a to prawda, sama przyznaje ze czasem nalezy mnie ograniczac...;))

Mittron

http://search.live.com/images/results.aspx?q=snape+&FORM=BIRE może tu coś znajdziesz

sunshine_7

Na tej stronie jest świetny szkic Alana.. wow tez bym chciała mieć taki talent

kwiat

no tez zauważyłam właśnie

sunshine_7

o dzieki, już jedno wynalazłam;) trzeba mi na koszulkę.

Mittron

bedziesz robiła sobie koszulke ze snape ??
to też a propos talentu ale nie zwiazane z Alanem http://studio.wp.pl/wideo.html?mid=118268&ticaid=15fe5&_ticrsn=3

sunshine_7

a i owszem:) Zrobilam juz z Rasputinem;)

Mittron

a gdzie takie coś można zrobić??

sunshine_7

Mittron zrób zdjęcie koszulek i prześlij je nam:P

sunshine_7

takie cos można zrobić u Mittron w domu, rączkami Mittron, która maluje własnoręcznie specjalnymi farbami do materiałów na koszulce