Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

Mittron

Wiesz co, nie chce mi się w naszej "kochanej" Operze wogóle to forum otwierać;/ Tzn profil Rickmana, ładuje się i ładuje...i nic;/

Mittron

mi sie otwiera dośc szybko, więc to chyba nie jest wina opery

Mittron

Proszę bardzo, ja o tym skrócie klawiszowym dowiedziałem sie przypadkiem (nie chcący nacisnąłem ręka... XD) wcześniej używałem opcji powiekszenia w prawym górnym rogu naszych cudownych przegladarek (tam gdzie jest napisane "100%")

Mittron

juz obecna. dziekuje nala za pomoc, bede miala co robic w bezsenne noce, a suqmanikowi powiem ze zarazilam moja kolezanke, ktora nie mogla tego pojac a teraz sama wzdycha

sugmanik

Mittron żałuj, że nie jak na razie nie ujrzysz pośladków, co do do tego "prawie" to spoko ale ja myślałam, że będzie to choć troszku powiązane z Alanem.

kwiat

Kwiatek...zrób coś...;)
A ten szanowny tyłek to scena z filmu??

Mittron

Chyba tak poczekaj pogrzebie coś i postaram się o dobry link:)

ach widzę że ciągnie do męskich tyłków:P

kwiat

no wiesz, do męskich, jak do męskich, a do jednego wyjątkowo;P

A zresztą nie dziwota, nie?;D Nie ma to jak ładny męski tyłek...

kwiat

Wkleiłam na fotosika to zdjęcie:P

http://images30.fotosik.pl/222/c232e3788baf7c42.jpg

Mittron dla ciebie wszystko:D

Mittron

lepiej obejrzec film... XD te zdjęcia sa z "Dark Harbor", a ty przecież Mittron widziałaś ten film :D

sugmanik

aaah dziękuje Kwiat, skarbie;*
No ja nie wiedziałam że to z filmu, myślałam ze może jakieś inne schwytane w sieci...;D Ale i tak dzieki za staranie:) Teraz i tak nie otworze, bo mam gości w pokoju;P

sugmanik

Ale pośladki są i to się liczy widzę że Mittron nie odpisuje czyli zahipnotyzowało ją to zdjęcie:P

kwiat

odpisuje, odpisuje;P On mnie zawsze hipnotyzujeXD

Mittron

a jak to się pieknie rymuje... XD

sugmanik

nie czujesz, jak rymujesz...XD

Mittron

na razie znikam, pa skarby;*

Mittron

pa skarbie ;*

sugmanik

Kwiat, chciałas coś o Rickmanie ;D, więc proszę: http://pl.youtube.com/watch?v=MruKU3lXUXc

sugmanik

Mój drogi ja już te wszystkie filmiki ze sto razy oglądałam ale dzięki:P To jest jeden z moich ulubionych:)

kwiat

Wiecie że syn Edyty Górniak ma na imię Allan... takie brzydkie imię a jak by był tylko przez jedno "l" to by było najpiękniejsze imię na świecie :P

kwiat

Kwiat też tak myślę

sunshine_7

maddusia prosze o pisanie pod ostatnim postem bo trudno jest sie później zorientować

sunshine_7

ok przepraszam, dodalam strone do zakladek i tak mi sie niefortunnie odpisalo, wybaczcie, nie znam jeszcze doladnie strony. milo ze pod moja nieobecnosc mi pomagacie

maddusia

dodajecie tu rozne linki wiec ja tez dodam swoj ulubiony, http://pl.youtube.com/watch?v=MruKU3lXUXc pewnie znacie ale ja go uwielbiam

maddusia

dodajemy linki z nudów jak juz nie mamy o czym rozmawiać

sunshine_7

sunshine jestes swietna! nie slodzisz! i to lubie

maddusia

yyyy mniemam iż czytałaś wcześniejsze tematy i posty ??

sunshine_7

moze nie wszystko ale troszke czytalam, dlatego tak mi sie spodobalo to forum

maddusia

faktycznie trochę tego jest

sunshine_7

brakuje mi nocy zeby nadrobic, ale obiecuje byc wkrotce na biezaco, w miare mozliwosci

maddusia

nie nie ma sie co ścierać większość to pierdoły nie ma co sobie zawracać tym głowy
bynajmniej ja nie czytam wszystkiego

sunshine_7

pewnie masz racje, jestes tu dluzej, w kazdym badz razie czytajac czasem usmialam sie i poprawilam sobie humor

maddusia

dla niektórych osób jestem bardzo niewygodna ale jakoś się tym nie przejmuje
wszystko zależy od podejścia do sytuacji

sunshine_7

chyba kazdy ma zly dzien, a nie wszyscy musza go miec jednoczesnie

maddusia

nie wiem i nie będę sie w to zagłębiać
jeśli faktycznie jesteś desperatką możesz wszystko przeczytać i wtedy sama dojdziesz do jakiegoś wniosku
a jesli już wszystko przeczytasz zapewne tu nie wrócisz

sunshine_7

niech bedzie jak jest, jakby wszyscy wyciagali wnioski i madrosci to by bylo nudno

maddusia

i przedtem było nudno przez pewien czas było żywiej( w kilka dni zapisaliśmy 1000 postów w jednym temaciei to już jest kontynuacja)a teraz znowu jest nudno

sunshine_7

bedzie lepiej, ida wakacje!!!!! dluzsze wieczory i wiecej czasu na pogaduchy

maddusia

czekam na botlle shock, od razu sie wsyscy rozpisza, sama tupie nogami z ciekawosci

maddusia

nie wydaje mi się
wakacje wyjazdy i inne przyjemności z nimi związane najlepiej sie siedzi przed komputerem kiedy jest zimno i nikt nie ma ochoty ruszac sie z domu

sunshine_7

na botlle shock w naszym kraju nie ma co liczyć a piractwa w oficjalnej wersji nie popieramy

sunshine_7

jakos to bedzie, swiat sie nie zawali ale milo by bylo

maddusia

czy ja wiem? gdyby świat sie zawalił byłoby całkiem ciekawie

maddusia

ok , ja uciekam, rano trzeba wstac. milych snow wszystkim zycze!!! spijcie dobrze.pa!

maddusia

nikogo innego poza soba tu nie widze ale nie będe się spierać

sunshine_7

Apropos imion...
ostatnio przeglądałam gazete z programem, a tam jakiś Alan z jakiegoś serialu z TVN, a zatkało mnie jak ten gość z tego zespołu disco-polo też nazwał swojego syna Allan...świętokradztwo;P Jak coraz więcej bedzie to już nie bedzie oryginalne, bynajmniej u nas;P No jednego na forum jeszcze mogę zrozumieć...ale więcej;PP
No dobra, ale serio...Nudno, nudno, zarzuc Sun jakiś temat to nie będzie, nie marudź;P Jak mnie jakimś tematem pobudzisz to obiecuje ze się rozpisze;)

Mittron

Ale się czepiacie tych imion… ;D Przecież „Alan” i „Allan” oznaczają to samo imię, tylko są różnie zapisane, między nimi jest taka sama różnica, jak na przykład między „Brian” i „Bryan” XD A Polacy coraz chętniej odchodzą od typowo polskich imion, stajemy się kosmopolitami… XD

sugmanik

mimo wszystko obstaję przy Alan przez jedno "l"

sunshine_7

oj przecież mnie o to nie chodzi;) Mi chodzi o to że staje sie ono coraz bardziej popularne...
Ale i tak z gadzam się z Sun;P

Mittron

szczerze mówiąc kiedy jestem gdzies w sklepie i ktoś do dziecka woła Alan bardzo mnie to denerwuje nie wiem dlaczego