Wiesz co, nie chce mi się w naszej "kochanej" Operze wogóle to forum otwierać;/ Tzn profil Rickmana, ładuje się i ładuje...i nic;/
Proszę bardzo, ja o tym skrócie klawiszowym dowiedziałem sie przypadkiem (nie chcący nacisnąłem ręka... XD) wcześniej używałem opcji powiekszenia w prawym górnym rogu naszych cudownych przegladarek (tam gdzie jest napisane "100%")
juz obecna. dziekuje nala za pomoc, bede miala co robic w bezsenne noce, a suqmanikowi powiem ze zarazilam moja kolezanke, ktora nie mogla tego pojac a teraz sama wzdycha
Mittron żałuj, że nie jak na razie nie ujrzysz pośladków, co do do tego "prawie" to spoko ale ja myślałam, że będzie to choć troszku powiązane z Alanem.
Chyba tak poczekaj pogrzebie coś i postaram się o dobry link:)
ach widzę że ciągnie do męskich tyłków:P
no wiesz, do męskich, jak do męskich, a do jednego wyjątkowo;P
A zresztą nie dziwota, nie?;D Nie ma to jak ładny męski tyłek...
Wkleiłam na fotosika to zdjęcie:P
http://images30.fotosik.pl/222/c232e3788baf7c42.jpg
Mittron dla ciebie wszystko:D
lepiej obejrzec film... XD te zdjęcia sa z "Dark Harbor", a ty przecież Mittron widziałaś ten film :D
aaah dziękuje Kwiat, skarbie;*
No ja nie wiedziałam że to z filmu, myślałam ze może jakieś inne schwytane w sieci...;D Ale i tak dzieki za staranie:) Teraz i tak nie otworze, bo mam gości w pokoju;P
Mój drogi ja już te wszystkie filmiki ze sto razy oglądałam ale dzięki:P To jest jeden z moich ulubionych:)
Wiecie że syn Edyty Górniak ma na imię Allan... takie brzydkie imię a jak by był tylko przez jedno "l" to by było najpiękniejsze imię na świecie :P
ok przepraszam, dodalam strone do zakladek i tak mi sie niefortunnie odpisalo, wybaczcie, nie znam jeszcze doladnie strony. milo ze pod moja nieobecnosc mi pomagacie
dodajecie tu rozne linki wiec ja tez dodam swoj ulubiony, http://pl.youtube.com/watch?v=MruKU3lXUXc pewnie znacie ale ja go uwielbiam
nie nie ma sie co ścierać większość to pierdoły nie ma co sobie zawracać tym głowy
bynajmniej ja nie czytam wszystkiego
pewnie masz racje, jestes tu dluzej, w kazdym badz razie czytajac czasem usmialam sie i poprawilam sobie humor
dla niektórych osób jestem bardzo niewygodna ale jakoś się tym nie przejmuje
wszystko zależy od podejścia do sytuacji
nie wiem i nie będę sie w to zagłębiać
jeśli faktycznie jesteś desperatką możesz wszystko przeczytać i wtedy sama dojdziesz do jakiegoś wniosku
a jesli już wszystko przeczytasz zapewne tu nie wrócisz
i przedtem było nudno przez pewien czas było żywiej( w kilka dni zapisaliśmy 1000 postów w jednym temaciei to już jest kontynuacja)a teraz znowu jest nudno
nie wydaje mi się
wakacje wyjazdy i inne przyjemności z nimi związane najlepiej sie siedzi przed komputerem kiedy jest zimno i nikt nie ma ochoty ruszac sie z domu
Apropos imion...
ostatnio przeglądałam gazete z programem, a tam jakiś Alan z jakiegoś serialu z TVN, a zatkało mnie jak ten gość z tego zespołu disco-polo też nazwał swojego syna Allan...świętokradztwo;P Jak coraz więcej bedzie to już nie bedzie oryginalne, bynajmniej u nas;P No jednego na forum jeszcze mogę zrozumieć...ale więcej;PP
No dobra, ale serio...Nudno, nudno, zarzuc Sun jakiś temat to nie będzie, nie marudź;P Jak mnie jakimś tematem pobudzisz to obiecuje ze się rozpisze;)
Ale się czepiacie tych imion… ;D Przecież „Alan” i „Allan” oznaczają to samo imię, tylko są różnie zapisane, między nimi jest taka sama różnica, jak na przykład między „Brian” i „Bryan” XD A Polacy coraz chętniej odchodzą od typowo polskich imion, stajemy się kosmopolitami… XD
oj przecież mnie o to nie chodzi;) Mi chodzi o to że staje sie ono coraz bardziej popularne...
Ale i tak z gadzam się z Sun;P