Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

sunshine_7

witam! jestem nowa. bardzo mi sie podoba , ze tak fajnie tu piszecie. ja tez bardzo lubie alanka, to juz chyba choroba i to zakazna!
moglby mnie uczyc wszystkiego!

maddusia

Choroba i owszem- stwierdzona: Alanoholizm ;) ale wcale nie zakazana- wręcz przeciwnie- dobrze, że coraz więcej ludzi na nią choruje ;)

Nela

oby nigdy nie znaleziono na nia lekarstwa...

maddusia

zastanawiam się kiedy za wami nadażę, tylle tu piszecie i dlugo juz się znacie, czytałam wasze wypowiedzi i ucieszyłam się że jest tu tak wesoło

maddusia

Spoko ;) Ja na przykład tu od niecałych dwóch miesięcy jestem- więc nie martw się ;) Jeśli chciałabyś poczytać coś wcześniejszego, to 'Rozmowy z S.' -to pierwsza część tej kontynuacji :)

Nela

dzieki wielkie za miłe przyjęcie, zaraz musze uciekac do pracy ale wieczorkiem chetnie pogadam, jaki jest adres waszego czatu wieczornego? buziaki!!!

maddusia

no u nas zawsze wesolo jest...hmmmmmmmmmmmmm nudzi mi sie strasznie...milej pracy zycze....

vampire_12

dziekuje ,moje kochane dziewczynki z pracy wlasnie dzwonily i moge jeszcze z wami popisac

vampire_12

co tu sie dzieje? jakaś nowa osoba do nas doszła a ja nic o tym nie wiem!
"alanka"?? ile on ma lat żeby tak o nim pisać ??

sunshine_7

witam słynną sunshine, nie on tylko ona a latek troszke juz mam, nie chcialam nikogo obrazic, ale on jest taki kochany.....

maddusia

sorka, zle przeczytałam, zle zrozumialam

maddusia

zle odpowiedzialam , prosze o wybaczenie

maddusia

witam nową rozmówczynię
widzę że juz mnie znasz wiec zapewne wiesz że ja nie zaliczam sie do jak to nazwałaś "kochanych dziewczynek"

sunshine_7

to chodziło o kochane dziewczynki ode mnie z pracy.

maddusia

ok ok niech będzie
tak czy inaczej my zazwyczaj nie korzystamy z czatu to znaczy tak było wcześniej a jak jest teraz to nie wiem

sunshine_7

ok, gdzies wczesniej wyczytalam ze sie umawiacie na konkretna godzine, ale tu chyba czesciej mozna kogos zastac

maddusia

to nie my to inna grupa my jesteśmy tutaj raczej podzieleni
wiecej można dowiedzieć sie z tematu "nazwa sekty dla wtajemniczonych", "wszystko dla AA" i chyba jeszcze jest trochę w "Rima Horton" dawne dzieje

sunshine_7

dziekuje, będę miala co robić, zeby nadrobic! fajnie, że jestescie tacy otwarci.

maddusia

nie przyzwyczajaj się za bardzo

maddusia

teraz zmykam do pracy, wczesniej pozalatwiam wszystko, wczesniej wroce. pozdrawiam wszystkich! milego popoludnia!

Mittron

Hej, hej, hej! <sorry słucham Bregovica>
Jak tam, co tam? Sun tęskniłaś? Wiem że tak...to było pytanie retoryczne;) Witam nową panią na forum. A ja mam to zdjęcie w dużej rozdzielczości z wywiadem;P

Mittron

no proszę proszę przyszła Mittron i już z wejścia sie chwali czego innego można było sie spodziewać?

sunshine_7

No pewnie Sun, niczego innego. W końcu trzeba sobie zasłużyć na Mittron...
Wiedziałam że nie zaprzeczysz;P
Dodam jeszcze że mam wprost w bajecznej rozdzielczości to zdjęcie i mozna przeczytać wszystko co na nim pisze...

Mittron

ja raczej nie wezmę udziału w tym twoim targowisku próżności

Mittron

Nie możesz jakoś tego zdjęcia tu zamieścić z ta dużą rozdzielczością? :p

Mittron

To się tak nie chwal, tylko daj linka ;P Albo prześlij na gg ;)
Biedna Sun- bardzo tęskniłaś? ;)

Nela

I dla Maddusi: dla rozrywki jeszcze możesz przeczytać "Mesmer na pomoc"- trochę ciekawostek o Rickmanie ;)

Nela

Nela nawet nie wiesz jak bardzo
całymi dniami wypłakiwałam sobie oczy :|

sunshine_7

Ale chyba sobie ich nie wypłakałaś, bo jeszcze widzisz ;P

Nela

To by było okropne jak by sobie nasza droga sun wypłakała oczy... już byśmy nie czytali takich ciętych ripost

kwiat

dobra skończmy z tym użalaniem się
Nela temat "Mesmer na pomoc" jest po prostu chory mamy tam do czynienia z fanatyzmem

kwiat

To by była klęska tego tematu ;)... i chyba całego forum Alana ;)

Nela

no powiedźmy

Nela

Jak wolicie Alan z czy bez okularów?

kwiat

obojętnie byle by był

sunshine_7

Ja tam wole z... nie wiem czemu ale bardziej przystojny jest z okularami :P

kwiat

Targowisko...ja tam nie mam zamiaru ani nic kupować ani sprzedawać...
Jak dla mnie osobiście to zmoże być bez niczego...
No Nela zastanowie się bo jestem prawie taka wredna jak kochany Sugmanik;P

Mittron

Postanowiłam być tak wspaniałomyślna i nie okazywać AŻ tak swej próżności i zamieszczam kilka wersów arykułu:
He's no angel
Actor Alan Rickman
BECAUSE...nobody does bad quite like Rickman (`I challenge you to write about me without using the word "villain"`).
BECAUSE...the actor spent three years as a dresser to Nigel Hawthorne and Ralph Richardson.
BECAUSE...pożyjemy, zobaczymy;P

Mittron

Dałam zdjęcie Alana od przodu, w więc nadszedł czas od tyłu:D

http://66.102.9.104/translate_c?hl=pl&sl=en&u=http://alanrickman-fans.com/galler y/&prev=/search%3Fq%3DAlan%2BRickman%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg. mozilla:pl:official%26hs%3DWfo

kwiat

Mi się nie otwiera jedno zdjęcie, tylko cała galeria... :/

Mittron

Znajcie moje chamskie serce;P http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/002h4902

Mittron

Jestem usatysfakcjowana ;) i wierzę ci na słowo, że tak tam jest napisane ;D

Nela

I już mój post niepotrzebny ;) Sama mogę sobie to przeczytać ;D Dzięki Mittron, jesteś niezastąpiona :*

Nela

Mittron może i zdjęcie większe ale tekstu i tak nie widzę, a co do mojego linku nie wiem co sie dzieje postaram sie jeszcze raz.

kwiat

No nic to ja was poinstruuję:P Wchodzicie na mojego linka i po lewo macie w szarych małych ramkach napis "najczęściej oglądane" i potem liczycie drugie zdjęcie powiększacie je i przed oczyma macie pośladki Alana:D

Nela

można z łatwością przeczytać;P
http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/0097x1s6/g57
Love Actually:
http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/00988rbf
GRATIS;P

Mittron

No tu sie potrafię odczytać:)

kwiat

Janse Nela...jak zawsze nizastąpiona;) ;*
Więc teraz moja instrukcja...klikamy prawym przyciskiem myszy na zdjęciu, do którego link dała Mittron, wybieramy zapisz obrazek (zalezy od przeglądarki;P), wybieramy miejsce, np. Pulpit. Zapisujemy. Następnie otwieramy obrazek np. podgląd obrazów i faksów systemu Windows iii...uwaga...przybliżamy Alana! Potem suwakiem kierujemy na tekst i...tu najtrudniejsze...z łatwością go odczytujemy!;P Proste, prawda?;D
Kwiat niestety nie moge zobaczyć tyłka Alana, cos nie tak u mnie z linkiem;/

Mittron

Wiem droga Mittron, że tą aluzją do naszej rozmowy i tym pięknym epitetem przed moim nickiem chciałaś sprowokować mnie do wypowiedzi – a więc, udało ci się XD Jednak pamiętaj, „prawie robi wielką różnicę”… http://pl.youtube.com/watch?v=xyiSsC6U2Jc&feature=related

Co do wypowiedzi Maddusi… Ja nie uważam by Alanholizm był choroba zakaźną, bo choć bardzo się staram, nie mogę zarazić nim swojego otoczenia, a jestem obłożnie chory (tak bardzo, że nawet wiele osób ma wątpliwości co do mojej orientacji… ale mniejsza z tym ;D) Epidemia krajowa na razie nam nie grozi… ;D Wprawdzie nieuleczalnie chorych jest coraz więcej, ale są to tylko pojedyncze przypadki… Więc witamy w „Alanowej Elicie”, że tak pozwolę sobie nas określić XD

A jeśli chcecie powiększyć sobie obraz, czy pismo w przeglądarce, wystarczy tylko nacisnąć kilka razy klawisz „+” na waszych klawiaturkach (analogicznie, „-” gdy chcecie zmniejszyc…)

sugmanik

Ja tam nie mam watpliwości;D
No prosze już są dwa sposoby, jakie proste, ten nawet bardziej, tzn Sugmanika;P dzieki Alan;*