zeby sie kilka osob na raz nie rzucila na zakladanie nowego tematu jak sie skonczy ten, trzeba ustalic kto zalozy w chwili gdy na tym bedzie 1000 postow....omg...
Nie no, nie małpujmy tych z forum Deppa... Z resztąto nie za ciekawa nazwa dla naszego WYJĄTKOWEGO forum ;D
np niezdrowe znajomości, wchodzisz na własne ryzyko, uważaj na początek na Sun...się czepia;P No dobra, ta rola nalezy do Sun, niech sama wymyśla:)
nie no jesteśmy w jakimś sensie już niestety bo niestety ze sobą związani od tych kilku set postów więc nazwe mozemy stworzyc razem
Yyyyha!! Sun twierdzi że jesteśmy związani...:) Ja nie mam chwilowo weny, ale jak tylko przyjdzie to dam natychmiastowo znać. Nela...?
to był tylko taki przykład
to jaki w końcu ma być ten temat ?? wszyscy obecni udaja że ich nie ma czy co ??
to może coś takiego
temat: niezdrowe znajomości-wchodzisz na własne ryzyko"
opis: forum osób ze sobą związanych jak prześladowcy z ofiarami
nie wiem czy to pasuje trochę trąci amatorką ale nie mam innego pomysłu
może być, a kto powiedział, że my od razu wielcy profesjonaliści?
Ale na pewno wyjątkowi amatorzy z nas ;D
Tytuł-OK:) Opis? Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale Sun zaprasza...<zaciera ręce>;P
Albo nie...mam lepsze...Dante...
"Przeze mnie droga
w miasto utrapienia
Przeze mnie droga
w wiekuiste męki
Przeze mnie droga
w naród zatracenia
Jam dzieło wielkiej
sprawiedliwej ręki
Wzniosła mię z gruntu
Potęga wszechwładna
Mądrość najwyższa
Miłość pierworodna
Starsze ode mnie twory
nie istnieją
Chyba wieczyste
a jam niepożyta
Ty, który wchodzisz
żegnaj się z nadzieją..."
;)
w razie gdyby mnie nie było już do końca tego tematu to ty albo Nela załóżcie i bedzie po problemie bo ja dzisiaj mam czas ograniczony
no i tak ma być
może to już mówiłam kilka razy ale naprawdę nie sądziłam że moje losy tutaj sie tak potoczą
Sun, a co będziesz robić? ;>
Musiałam na drugiego kompa przejść, bo ten kochany filmweb to mi nieźle szwankuje... :/
mogłabym ale nie chce masz racje Mittron
już kiedyś mówiłam ze nie mam zamiaru zbytnio opowiadać o sobie
jak się potoczyły?
zaczęłam jeden temat a już trzeci będzie powstawał