Dziekuje moja Droga, wspaniale się spisujesz:) Tak więc za Twoim słowem:zaczynamy! Szefowa wypowie sie pod koniec...;P
To wkleję tak po chamsku to co wyłapałam, później dojdziemy kto jest winny tych nazw :P
GA-Gwardia Alana;)
SWA-stowarzyszenie wielbiących ALANA;)
a może NBA -->> NaByćAlana :)
Zwariowane Fanki Rickmana
"Autsajderki" -> w końcu jesteśmy inne
Uczennice Mistrza :)
Mroczne Bractwo Mistrza
Siostry Alnaki(zamiast Secanki :P)
Stowarzyszenie Mrocznych FilmFanek
Liga Obłąkanych Mhrocznych Snaperek
Alanholiczki Lubią Alana, Nieprawdaż
Alanohliczki Lubią...Alana Naturalnie
Różne I Cyniczne Które Muszą Alana Naprawdębardzokochać
bastilia85 twoje nazwy są takie bezpłciowe proponuje inną
delta szwadron super cool komando wilków alfa
osobiście podoba mi sie chyba najbardziej Mroczne Bractwo Mistrza :D:D chociaz to bardziej pasuje tylko do Snape'a :D ale jest fajne takie MROCZNE i tajemnicze:)
Reszta:
ZA - Zakon Alanowy
ZA - Zakon Alana
R&R - Rozważne i romantyczne :D (Rozważni i romantyczni?);
RICKMAN- Romantyczne I Cyniczne, Kochające Magnetyzm Alana- Narkofanki.
(ew. wersja ogólna): Romantyczni i Cyniczni, Kochający Magnetyzm Alana- Narkofani.
(doszłam do wniosku, że nasze zachowanie świadczy o wyraźnym uzależnieniu od Rickmana- stąd narkofanizm);
FBA- Fanki Boskiego Alana (kojarzy mi się to z FBI);
OPCM "Obsesyjnie Pragnące Czarnej Magii"
Anonimowe Alanholiczki
Mesmerystki
Liga Ochrony MHROCZNYCH Sukinsynów
Przepraszam jeżeli czyjąś nazwę przegapiłam :(
Jak wcześniej było ustalone w Sekcie MAMY hierarchię, tak Bastillia?;)) A przypominam że bierzemy pod uwage TYLKO glosy Sekciarzy;PP
A może Alanitki? (nazwa przywodzi na myśl zakony krzyżowe jak joannici, a my jesteśmy przecież gotobe walczyć i umrzeć za swojego Boga)
A mnie podobie się Mroczne Bractwo Mistrza w końcu Alan to mistrz aktorstwa :D a my jesteśmy dziwne
i Zakon Alana lub jego pierwotna wersja Zakon Alanowy :)
jak dla mnie to jest dopiero wiocha >>> delta szwadron super cool komando wilków alfa Już lepiej nazwać się Komando Foki to nas przynajmniej gdzieś rozpoznają i zapamiętają :D No albo SEALs tak z angielska albo
GROM-> jednostka do zadań specjalnych.
Mam nadzieję ze Cię nie uraziłam Sunshine.
Siekieratka dobra jest! Albo Sikiratka (z jednego skeczu zapożyczyłam ;)) Ale pewnie się nie przyjmie... Ja tam jestem za MBM, AA lub ZA (obojętnie z jakim rozwinięciem) ;) To takie moje zdanko...
AA w sumie może nie jest jakieś super hiper mega odkrywcze ale oddaje w pełni nasze uczucia :D. Ktoś jeszcze za? Chyba będziemy musiały poczekać na resztę Sekciarek :)
W sumie na to wygląda, ale kilka innych Sekciarek na pewno chętnie odda głos, jak się pojawią :) Więc musimy czekać :D
Szefowa udaje się na spoczynek. Obowiązki przejmuje vice, chyba ze czyni to, co ja;) Dobranoc moje w jednym duchu siostry:* Pochwała dla vice:*;) dobrze sie spisałaś;) Życze snów wiadomej treści:) pa dziwczeta:*
hehe Niestety Droga Przewodnicząca ja też uciekam Jutro raniutko trzeba wstać :)
P.S. Heheh cieszę się, że Szefowej podoba się MBM w końcu to moje :D (ok staję sie lizusem :D)
No i tradycyjnie (póki co) Dobranoc Alanholiczki :)
tez zegnam sekretarza, rowniez swietnie sie spisal'a;) byla w temaciu od poczatku i glosowala, chwala za to:) nawzajem pa:**
Jesli ma byc Alanowe to jak najbardziej jestem za R&R, a jezeli Snejpowe to Mroczne Bractwo Mistrza jest genialne :D
( A tak nawiasem, to jak macie wene mozecie mi pomoc wymyslic motto dla szkoly, ktore moglabym wymalowac na korytarzu xD Propozycje na moim blogu, dzieki z gory i sorry, ze pisze o tym tutaj, ale nie mam weny w ogole, a widze, ze Wy teraz tak :D)
Teraz to tę wenę straciłam... ;(
Sunshine, o co ci biega?! Potrafisz tylko krytykować, z łaski swojej spójrz najpierw na siebie!! Wiecznie zła! Jak chcesz odreagować to sobie weź dużą poduszkę czy cokolwiek innego i się na niej wyżyj, ale nie tutaj! To nie ten adres!!
Skończyłam. Dziękuję.
Więc, teraz wypowie się MInister od Spraw Dyplomacji z Niedającymisięprzekonać (czytaj: ja) ;))
Jeśli chodzi o nazwę naszej sekty, to najbardziej podobają mi się:
Liga Ochrony MHROCZNYCH Sukinsynów
Różne I Cyniczne Które Muszą Alana Naprawdębardzokochać
"Obsesyjnie Pragnące Czarnej Magii"
Przy czym muszę zaznaczyc, że kolejnośc podana przeze mnie nie jest ważna;) A tak od siebie, żebym nie wyszła na pozbawioną wyobraźni i weny twórczej (czy jak to sie właściwie nazywa ;P ) dodam
Wyznawczynie Mistrza, ewentualnie Alanowe Wyznawczynie
Nie wiem czy cos takiego już nie padło więc jeśli ktoś już podał taką propozycję to Ajm soł sory, wybaczcie ;))
Pozdrawiam szefostwo i wszystkie sekciary
Zgadzam się całkowicie. Specjalista od CiSu jest Sever a już z pewnością nie Ty (Cynizm i Sarkazm). Nie jesteśmy tutaj po to, by się kłócić, jak masz zły dzień to wyżyj się na kimś innym, takie komenatarze jak Ty wygłaszasz są tutaj niemile widziane.
Kaliope i ty przeciwko mnie?? to ja wszystkim znajomym rozgłaszam że twój blog jest najlepszy a ty mi takie numery robisz??
ti ti ti niedobra
Że Ci się podoba mój blog- bardzo mi jest miło, ale cos cię "ugryzło" ostatnio, bo zrobiłaś się dość niemiła.
Przejęłas sunshine nową taktyke na tym forum? Bedziesz teraz złośliwa i wg ciebie, jak sądzę jakże zabawnie cyniczna? Oh, ah genialne... Już przysporzyłaś sobie mnóstwo zwolenników;P Ale wiesz że tutaj łatwo nie ustepują...;P
Kaliope nie będę się z tobą kłócić bo ciebie akurat lubię. Jestem nie miła- wiesz zło chyba tkwiło we mnie od zawsze.
Zresztą w kazdym gronie musi trafić się jakaś czara owca
Wow! Kaliope, ale Ty masz szczęście!!;) niemiła-razem się pisze,wybacz, ale jestem wrażliwa na błędy. A masz jakiś cel w tym że się wyróżniasz w negatywny sposób (w końcu wyróżnianie się leży w naturze czarnej owcy...)?
Nie musiał. To forum FW, każdy ma prawo do swojego zdania;) Cieszę się, że jesteś na tyle spostrzegawcza i zauważyłaś symbol wenus, przy moim nicku, gratulacje:) Mało oryginalny? Rózne są gusta. Najważniejsze, że wg mnie jest ultraoryginalny-to mój nick;)