Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman
bastilia85

Dziekuje moja Droga, wspaniale się spisujesz:) Tak więc za Twoim słowem:zaczynamy! Szefowa wypowie sie pod koniec...;P

Mittron

ja proponuje chwytliwą nazwę "siekieratka" :)

Mittron

To wkleję tak po chamsku to co wyłapałam, później dojdziemy kto jest winny tych nazw :P

GA-Gwardia Alana;)
SWA-stowarzyszenie wielbiących ALANA;)
a może NBA -->> NaByćAlana :)
Zwariowane Fanki Rickmana
"Autsajderki" -> w końcu jesteśmy inne
Uczennice Mistrza :)
Mroczne Bractwo Mistrza
Siostry Alnaki(zamiast Secanki :P)
Stowarzyszenie Mrocznych FilmFanek
Liga Obłąkanych Mhrocznych Snaperek
Alanholiczki Lubią Alana, Nieprawdaż
Alanohliczki Lubią...Alana Naturalnie
Różne I Cyniczne Które Muszą Alana Naprawdębardzokochać

bastilia85

bastilia85 twoje nazwy są takie bezpłciowe proponuje inną
delta szwadron super cool komando wilków alfa

sunshine_7

Kochana te nazwy są nie tylko moje. Wyłapuję te które zostały już podane :P

sunshine_7

to nie sa nazwy jedynie bastillii...jakie sa okaze sie za jakis czas...

bastilia85

No i na powyższe po jednym głosie na każdo jedno prosze oddawac, o!
ps Ale nam sie nudzi...;P

bastilia85

osobiście podoba mi sie chyba najbardziej Mroczne Bractwo Mistrza :D:D chociaz to bardziej pasuje tylko do Snape'a :D ale jest fajne takie MROCZNE i tajemnicze:)

bastilia85

Reszta:
ZA - Zakon Alanowy
ZA - Zakon Alana
R&R - Rozważne i romantyczne :D (Rozważni i romantyczni?);

RICKMAN- Romantyczne I Cyniczne, Kochające Magnetyzm Alana- Narkofanki.
(ew. wersja ogólna): Romantyczni i Cyniczni, Kochający Magnetyzm Alana- Narkofani.
(doszłam do wniosku, że nasze zachowanie świadczy o wyraźnym uzależnieniu od Rickmana- stąd narkofanizm);
FBA- Fanki Boskiego Alana (kojarzy mi się to z FBI);
OPCM "Obsesyjnie Pragnące Czarnej Magii"
Anonimowe Alanholiczki
Mesmerystki
Liga Ochrony MHROCZNYCH Sukinsynów

Przepraszam jeżeli czyjąś nazwę przegapiłam :(

Mittron

Dziękuję dla Szefowej wszystko :P Miło być docenioną :)

bastilia85

to my tu mamy jakaś hierarchię?? MBM odpada bo kojarzy się z M&M's

sunshine_7

Jak wcześniej było ustalone w Sekcie MAMY hierarchię, tak Bastillia?;)) A przypominam że bierzemy pod uwage TYLKO glosy Sekciarzy;PP

sunshine_7

A może Alanitki? (nazwa przywodzi na myśl zakony krzyżowe jak joannici, a my jesteśmy przecież gotobe walczyć i umrzeć za swojego Boga)

sunshine_7

Hierarchia musi być :D To podstawa każdej organizacji :P

bastilia85

A mnie podobie się Mroczne Bractwo Mistrza w końcu Alan to mistrz aktorstwa :D a my jesteśmy dziwne
i Zakon Alana lub jego pierwotna wersja Zakon Alanowy :)

bastilia85

noc o wy jak wystartujecie z tym w świat to straszna wiocha będzie

sunshine_7

jak dla mnie to jest dopiero wiocha >>> delta szwadron super cool komando wilków alfa Już lepiej nazwać się Komando Foki to nas przynajmniej gdzieś rozpoznają i zapamiętają :D No albo SEALs tak z angielska albo
GROM-> jednostka do zadań specjalnych.
Mam nadzieję ze Cię nie uraziłam Sunshine.

bastilia85

:DD

MBM narazie wygrywa;)

bastilia85

Siekieratka dobra jest! Albo Sikiratka (z jednego skeczu zapożyczyłam ;)) Ale pewnie się nie przyjmie... Ja tam jestem za MBM, AA lub ZA (obojętnie z jakim rozwinięciem) ;) To takie moje zdanko...

Blueee

AA w sumie może nie jest jakieś super hiper mega odkrywcze ale oddaje w pełni nasze uczucia :D. Ktoś jeszcze za? Chyba będziemy musiały poczekać na resztę Sekciarek :)

bastilia85

no wlasnie, bo Alanholiczki to juz takie powszechne;))

Mittron

zgadzam się, AA to jak dotąd najlepsza propozycja

Jane_2

AA i MBM teraz juz chyba między tymi dwoma "trwa walka"
:)

ewoslawa

W sumie na to wygląda, ale kilka innych Sekciarek na pewno chętnie odda głos, jak się pojawią :) Więc musimy czekać :D

bastilia85

coz, nie pozostaje nic innego;) ale MBM fajnie sie prezentuje tez;)

Mittron

Szefowa udaje się na spoczynek. Obowiązki przejmuje vice, chyba ze czyni to, co ja;) Dobranoc moje w jednym duchu siostry:* Pochwała dla vice:*;) dobrze sie spisałaś;) Życze snów wiadomej treści:) pa dziwczeta:*

Mittron

hehe Niestety Droga Przewodnicząca ja też uciekam Jutro raniutko trzeba wstać :)
P.S. Heheh cieszę się, że Szefowej podoba się MBM w końcu to moje :D (ok staję sie lizusem :D)
No i tradycyjnie (póki co) Dobranoc Alanholiczki :)

bastilia85

ooo i zapomniałam Śnijcie wszystkie Same-Wiecie-O-Kim ;)...no i myślcie nad nazwami :D

bastilia85

nawzajem, pa:*

bastilia85

noo to sekretarz też się oddala w krainę snu;)
ja tez życzę wszystkim(i sobie) ALANOWYCH snów;**

ewoslawa

tez zegnam sekretarza, rowniez swietnie sie spisal'a;) byla w temaciu od poczatku i glosowala, chwala za to:) nawzajem pa:**

Mittron

tak tak nazwijcie się MBM to świetna nazwa dla drużyny siatkarek z podstawówki.
brawo brawo

bastilia85

Lol, z żadną z powyższych propozycji się nie identyfikuje, więc wybierajcie same. ;]

herbata_2

Jesli ma byc Alanowe to jak najbardziej jestem za R&R, a jezeli Snejpowe to Mroczne Bractwo Mistrza jest genialne :D

( A tak nawiasem, to jak macie wene mozecie mi pomoc wymyslic motto dla szkoly, ktore moglabym wymalowac na korytarzu xD Propozycje na moim blogu, dzieki z gory i sorry, ze pisze o tym tutaj, ale nie mam weny w ogole, a widze, ze Wy teraz tak :D)

bastilia85

Teraz to tę wenę straciłam... ;(

Sunshine, o co ci biega?! Potrafisz tylko krytykować, z łaski swojej spójrz najpierw na siebie!! Wiecznie zła! Jak chcesz odreagować to sobie weź dużą poduszkę czy cokolwiek innego i się na niej wyżyj, ale nie tutaj! To nie ten adres!!

Skończyłam. Dziękuję.

Blueee

O, wlasnie, tez mialam to napisac.
Sunshine, czepiasz sie niewiadomo czego, krytykujesz bez powodu.

Caireann

Więc, teraz wypowie się MInister od Spraw Dyplomacji z Niedającymisięprzekonać (czytaj: ja) ;))
Jeśli chodzi o nazwę naszej sekty, to najbardziej podobają mi się:
Liga Ochrony MHROCZNYCH Sukinsynów
Różne I Cyniczne Które Muszą Alana Naprawdębardzokochać
"Obsesyjnie Pragnące Czarnej Magii"
Przy czym muszę zaznaczyc, że kolejnośc podana przeze mnie nie jest ważna;) A tak od siebie, żebym nie wyszła na pozbawioną wyobraźni i weny twórczej (czy jak to sie właściwie nazywa ;P ) dodam
Wyznawczynie Mistrza, ewentualnie Alanowe Wyznawczynie
Nie wiem czy cos takiego już nie padło więc jeśli ktoś już podał taką propozycję to Ajm soł sory, wybaczcie ;))
Pozdrawiam szefostwo i wszystkie sekciary

tynka19xx

Blueee widze że masz za soba długie godziny terapii

sunshine_7

Wiesz co sunshine?
Przymknij sie. Nie potrzebujemy Twoich komentarzy do wszystkiego.

Caireann

już nagadałaś się?? czy potrzebujesz jeszcze trochę czasu??

sunshine_7

Zgadzam się całkowicie. Specjalista od CiSu jest Sever a już z pewnością nie Ty (Cynizm i Sarkazm). Nie jesteśmy tutaj po to, by się kłócić, jak masz zły dzień to wyżyj się na kimś innym, takie komenatarze jak Ty wygłaszasz są tutaj niemile widziane.

Kaliope

Kaliope i ty przeciwko mnie?? to ja wszystkim znajomym rozgłaszam że twój blog jest najlepszy a ty mi takie numery robisz??
ti ti ti niedobra

sunshine_7

Że Ci się podoba mój blog- bardzo mi jest miło, ale cos cię "ugryzło" ostatnio, bo zrobiłaś się dość niemiła.

Kaliope

Przejęłas sunshine nową taktyke na tym forum? Bedziesz teraz złośliwa i wg ciebie, jak sądzę jakże zabawnie cyniczna? Oh, ah genialne... Już przysporzyłaś sobie mnóstwo zwolenników;P Ale wiesz że tutaj łatwo nie ustepują...;P

Kaliope

Kaliope nie będę się z tobą kłócić bo ciebie akurat lubię. Jestem nie miła- wiesz zło chyba tkwiło we mnie od zawsze.
Zresztą w kazdym gronie musi trafić się jakaś czara owca

sunshine_7

Wow! Kaliope, ale Ty masz szczęście!!;) niemiła-razem się pisze,wybacz, ale jestem wrażliwa na błędy. A masz jakiś cel w tym że się wyróżniasz w negatywny sposób (w końcu wyróżnianie się leży w naturze czarnej owcy...)?

Mittron

pytał sie ciebie ktoś o zdanie? dziewczynko o mało oryginalnym nicku ??

sunshine_7

Nie musiał. To forum FW, każdy ma prawo do swojego zdania;) Cieszę się, że jesteś na tyle spostrzegawcza i zauważyłaś symbol wenus, przy moim nicku, gratulacje:) Mało oryginalny? Rózne są gusta. Najważniejsze, że wg mnie jest ultraoryginalny-to mój nick;)

Mittron

im dłużej sie kłócimy tym bardziej zaczynasz mnie interesować

Mittron

Dobrze, ze odswiezylam storne, w innym wypadku napisalabym dokladnie to samo, co Ty maj dir Aoibhegréine.
Sunshine, czy Ty aby na pewno się dobrze czujesz?