no nic, trudno. Dzięki za troskę (ad szczęki). Może jakoś sobie poradzę. pojedżcie jeszcze po tym chłopczyku...
Poczta Ci nie wyślę bo podobno strajk jest od poniedziałku (rodzina na poczcie pracująca) ale jak mi do jutro gołąb nie zdechnie to Ci wyśle i gratis dodam nić dentystyczna o smaku ananaska
Ale super!! Kurde, ale znajomości można zawiązać na tym wspaniałym forum:) Naprawde nie masz pojecia jakie to mile...nigdy jeszcze nie dostalam nici dentystycznej o smaku ananaska i to GRATIS! Wow!;D
Niesamowicie miło sie dyskutowało dziewczęta, ale ulatniam się. Dobrej nocy i wymarzonych snów, pa:*
Notak ja sobie film oglądałam i ominęła mnie tak wspaniała konwersacja. Nic to może jutro sobie jeszcze podokuczamy, w końcu to takie miłe ;).
Pozdrawiam wszystkie AA i nie AA ;)
Tradycyjnie Śnijcie-Same-Wiecie-O-Kim, a dla niewtajemniczonych wersja Śnijcie-O-Kim-Tam-Sobie-Chcecie.
Dobranoc forumowiczki :)
Wiecie co... powinniście zrobić nowy temat pt Kłótnie Sunshine:P Wszystkie tematy rozmywacie, na sprzeczki... no szczególnie ten... No ale to nie żadne forum więc może się Wam tak podoba ale jakoś mi się nie chce czytać 2 stron na temat waszych kłótni ( lub coś w tym stylu).... :)
Eee... Yyy... Tak pięknie zamieszałaś, że normalnie się zmieszałam ;)
Sunshine i reszta, piszcie gdzie chcecie, bylebyście pisały, tak fajnie się to czyta =D o mało sie nie zakrztusiłam herbatą ze śmiechu... ;)
Mała prośba. Zostawcie chociaż na jeden dzień wpisy Konriiiego, pośmieję sie trochę... ;)
Hej wystarczy czytać co kilka postów i nie będziesz musiała czytać całych 2 stron :)Zresztą czy my się kłócimy? My tylko uprzejmie wymieniamy nasze zdania na różne tematy :) :P
Nie marudź kwiatuszku (mogę mówić do Ciebie "kwiatuszku" ? ) przynajmniej coś sie dzieje a nie takie pitolenie o Szopenie jak było wcześniej.
Coś się dzieje....święte słowa Yoko ono ;) Święte!! :P ale pitolenie o Szopenie? Przecież dotąd mówiłyśmy o poważnych tematach, czyli o Alanie i Alanie i...no...tym...Alanaie :P oj zapomniałam mówiłyśmy też o Rickmanie :D
Jasne, że możesz do mnie mówić kwiatuszku...:P A ja z tą nazwą sekty?? Bo jakoś widzę, że chyba AA wygrywa:)
nazwa dla sekty zeszła na drugi plan i dobrze bo jak się dzielimy swoimi poglądami to przynajmniej coś się dzieje
tak więc kwiat: bla bla bla
Dobra no to wszem i wobec ogłaszam że wygrała AA. Co Wy na to, Sekciary, tzn Anonimowe Alanholiczki?;) Macie, co chcecie:)
rozumiem wyraziłaś swą opinię...ale przykro nam nie pamiętam żebyś była zapisana do naszego Koła Zainteresowań Alanem w skrócie Sekty więc sprzeciwu wnieść nie możesz :D
Bastilia!! Jak mogłaś?! Biedna nasza kochana, słodziutka Sunshine:( Płacze...Ojej...zaraz ja też będę ze wruszenia...Zraniłaś jej uczucia! To niewybaczalne...I jeszcze pojechałaś jej! Armagedon...
nie muszę to nie wyślę, więc nigdy się nie dowiemy :)Chociaż jak bardzo chcesz mogę Ci jakieś ładne zdjęcie kwiatków wysłać mailem :)
nie mogę ci podać maila z prostej przyczyny: mozesz okazać się zboczeńcem który ma fioła na punkcie kwiatków i słodkich kotków a tego bym nie zniosła
Słuchajcie, dziewczyny.
Nie chcę być nieuprzejma, ale może trochę przystopujcie? Potwornie zaśmiecacie forum i teraz już w każdym temacie jest jeden wielki offtop. Litości! Dziennie dostaję kilkadziesiąt (kilkaset nawet) maili z informacjami o nowych postach na tym forum, ale żaden z nich nie wnosi nic nowego do żadnego z tematów! Kłócicie się tylko, nawet nie wiem o co (i nie chcę wiedzieć) i nam, tym starym wyjadaczkom (że tak pozwolę sobie określić silną grupę pod wezwaniem, na czele z Kaliope, która jest chyba najwierniejszą i największą fanką z nas wszystkich) po prostu nie chce się tutaj już pisać.
Dlaczego do tej pory było dobrze? Bo podobne rozmowy odbywały się nie na forum, ale za pośrednictwem gadu tudzież na czacie, czyli tu: http://www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=alanowosevowy
Osobiście rzadko tam bywam, bo generalnie nie bywam w domu o godzinach, w których czat się teoretycznie odbywa (ok. 19), ale może warto by go reaktywować, po raz kolejny?
Chyba zależy nam na tym, żeby to forum jakoś wyglądało, prawda? Skoro zgodnie wywaliłyśmy stąd Konriiego czy jak mu tam było, który pisał bez sensu i nie na temat, nie róbmy tego samego, na Merlina!
Apeluję do waszego zdrowego rozsądku.
W końcu to jest forum Alana Rickmana, a nie jakiegoś Orlando Blooma! Zachowajmy jakiś poziom!
Pozdrawiam.
ok ja jestem na forum od niedawna więc nie wiedziałam, że jest coś takiego. Jak dla mnie może być. Mam ten sam problem co Ty, ale w sumie mi to nie przeszkadza. Jak chcę pisać na poważne to patrzę na inne fora. Ten temat kompletnie zszedł z tematu, ale tak jakoś wyszło. Przepraszam jeżeli, aż tak Cię to zdenerwowało :(
ja mam propozycje do ciebie kejt przestań zaznaczać okienko obserwuj i daj się innym dobrze bawić
tak czy inaczej alana i tak pewnie to nie obchodzi że jest jakieś forum na jego temat wiec nawet jeśli będziesz sie mocno starać nic konkretnego z tego nie wyjdzie
nie żebym się czepiała bo jak dobrze wiecie nie mam tego na naturze :P
wiesz, nie chodzi mi o to, że Alan osobiście na to forum nie zagląda, tylko raczej o to, że to jest naprawdę wkurzające, taki wieczny offtop w każdym temacie. i uwierz, na czacie też można się dobrze bawić - nawet lepiej niż tu, bo na bieżąco. i czat powstał własnie po to, żeby tak nie offtopować.
i nie ma potrzeby od razu się unosić - zwróciłam uwagę, bo mnie to drażni i nie tylko mnie, tylko akurat ja pierwsza odważyłam się zabrać głos w tej sprawie.
Sunshine a może utworzymy nowy temat i już. Tam będziemy się wymieniać naszymi zdaniami na temat tego co się dzieje na forum i na temat jego użytkowników. Wtedy kto będzie chciał to sobie poczyta lub podyskutuje. A tematy niech będą na temat :)
Oczywiście ( jak zawsze ) popieram Kejt. Również dostaje po kilkadziesiąt/ kilkaset dziennie maili z FW i prawie wszystkie dotyczą Alana. Dotycza teoretycznie oczywiście, bo tak jak Kejt wspomniała te wszystkie wiadomości to offtopy.
Jakieś pół roku temu było nas równie dużo, ale nie robiłyśmy takiego 'zamieszania'. Wymyśliłysmy inne sposoby wymiany zdań niezwiązanych z Alanem, nie na FORUM. Jest czat, zaglądajcie czasami.
Ogółem mówiac za dużo tego wszystkiego.
tak czy inaczej to nie mój problem ze obserwujecie tematy
według mnie przedtem było to okropnie nudno bo zajmowałyście się naprawde "ważnymi" sprawami dotyczącymi alana
zamiast się przyłaczyć do dyskusji i trochę spuścić z tonu to robicie jakieś chore problemy
Gdzie tu sunshine widzisz jakieś dyskusje?
Ja widze tylko głupie kłótnie spowodowane wyładowywaiem Twoich frustracji na innych.
ooo to mamy tutaj tez panią psycholog
niek ci nie każe czytać tego co pisze inni nawet proszą o to zebym pisała ale skoro tobie się to nie podoba to wiesz w sumie nie obchodzi mnie to
Alez ja sama chce czytac to co pisza inni, ale Ciebie do 'innych' nie wliczam. A jak chce przeczytac cos madrzejszego niz Twoje wypowiedzi to nie moge znalezc, bo wszystko juz zasmiecone. Listosci!
Ach, zle Cie zrozumialam. Byloby latwiej cie zrozumiec gdybys uzywala jakichkolwiek znakow interpunkcyjnych.
W kazdym razie nie chce czytac co piszesz, i z pewnoscia nie zaliczam sie do osob, ktore ( o zgrozo!) prosze Cie o 'wiecej'.
Merlinie! a o kim i o czym mamy pisać na forum o Alanie? dziewczyno, zastanów się trochę, a dopiero potem wyskakuj ze swoimi "chorymi problemami"!
i nie, nie twój problem, że obserwujemy tematy, ale twój, że offtopujesz na potęgę!
nie mówię, że nie masz racji, ale rację mają też inni. Fakt kto nie chce niech nie obserwuje. Tyle, że jak zaznaczali ten temat to był on na JAKIŚ KONKRETNY temat, a teraz już nie jest. Więc może zrobimy temat "Luźne gadki na temat Alana i nie tylko" i jak będzie ktoś chciał to będzie gadał.