Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman
Caireann

sunshine jeśli dobrze to odczytałam-to komplement? Jeśli tak, dzięki. Sarah, najdroższa, cóż, muszę sie powtórzyć telepatia;)

Mittron

oczywiście że był to komplement
ja po prostu staram sie nieco rozluźnić sytuacje i kiedy sie tak wkurzacie na mnie pokazujecie jakie jesteście naprawdę i dopiero teraz mozemy sie zacząć "kolegować"
jeśli kogoś uraziłąm wybaczcie taka mam naturę

sunshine_7

cóz, jeszcze raz pytam, czy piszesz poważnie i "wyciągamy białą flagę"? Chyba że to znów sarkazm...

Mittron

ja mogę wyciagnac biała kartkę z drukarki bo flagi akurat nie mam przy sobie

sunshine_7

to ja ściągam majtki, ok, żart;) No, inne pole, w końcu pokojowe;)

Mittron

Nie telepatia maj law tylko LEGLIMENCJA :)
Zapewniam, ze to nie jest jedno i to samo ^^ prawda Kejt?

Kaliope

tak, wybacz t uchybienie;) zgoda:)

Kaliope

noooo ufff wiecie ulżyło mi na prawdę:):)
Już myślałam że się jakaś niemiła atmosfera rodzi tutaj:)

ewoslawa

zgadza się, mnie zresztą też, ale nie należy do życia podchodzić zbyt serio;))

Mittron

brawo brawo doceniam koleżankę wyżej

sunshine_7

no właściwie to też się z wami zgadzam:):)
tylko tak się zmartwiłam:D

ewoslawa

ewosława no coś ty?! luzik jak to się mówi ;)

sunshine_7

:D:D:D ależ ja jestem "luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzna"
a tak teraz nie na temat-co z tą naszą nazwą??:)

ewoslawa

konrii rozsiewa chorobę?;DD jeszcze troche z nazwa poczekamy:) moze wiecej propozycji będzie...

sunshine_7

bardzo mi miło:) Cóż, nawzajem;)

Mittron

ewosława nie próbuj sarkazmu nie wychodzi ci

sunshine_7

Dobranoc koleżanki moje drogie, do napisania:* Thx God mamy cechę wspólną, a raczej zamiłowanie;) Pa:*

sunshine_7

Ależ to wcale nie był sarkazm:)
za krótki:):)

ewoslawa

Wiecie co ja powrócę może do tematu i zagłosuję ( jak to już wcześniej się wypowiadałam tylko, że na innym temacie) jestem za AA- Anonimowe Alanholiczki:)

kwiat

klub przyjaciół Stasia i Nel

sunshine_7

ja głosuję na AA ;) potem w kolejności na R&R ^^

użytkownik usunięty
Caireann

hmm ;D
pisałam już 'FBA'(fanki boskiego Alana), ale tak mi się nasunęło, że nie musi tu być rozwinięcie polskie, ale angielskie ;D (FBI- federal bureau of intelligence, czy jakoś tak, jak jestem w błędzie to wybaczcie). Zamiast intelligence można wstawić Alan xD Nie ma to jak moje inteligentne pomysły :D

a tak najbardziej to mi się podoba:
AA, MBM, GA. ;] Nie wiem czy mogę zagłosować na trzy, ale jeśli nie to kolejność ma znaczenie, czyli najbardziej- AA.

Federal Bureau of Investigation:), ale wybaczamy, nie szkodzi:D Propozycje oczywiście bierzemy pod uwagę:D

Mittron

Jeśli mogę oddać swój głos, to moim typem jest AA

Nela

Alez oczywiście że możesz:) Narazie (zaraz) podam względne wyniki:) Sądzę, że AA przeważa;)

Mittron

AA 111111
MBM 111
ZA 1
R&R 1
LOMS 1

nie wiem czy jest idealnie dobrze, bo niektórzy oddawali po dwa glosy, a ja liczyłam te 1. Ale cóz, ja wprowadzam demokrację, nie tylko szefowa decyduje;) Ale proponuje się jeszcze wstrzymać z ostatecznym wynikiem. Może dojda głosy...

Mittron

ale! LOMS jest niestety nazwą niemalże oficjalnie używaną przez forumowiczki potterowskich forów i jest skrótem od Ligi Ochrony Mrocznych Sunkinsynów, czyli hm, dotyczny Snape'a, Malfoya itp... więc na nazwę alanowej sekty chyba nie bardzo się nadaje.

osobiście popieram AA:)

Mittron

Zgadzam się każdy ma prawo się wypowiedzieć. Shuneshine może krytykować to my też. Prawo działa w dwie strony :D

bastilia85

dzięki za głosy;)) jeszcze troche poczekamy i podliczymy, która wygrała:)

użytkownik usunięty
Mittron

Ah, ah... AA to taka ciekawa nazwa, nieprawdaż?:P No zobaczymy. Może jeszcze coś się zmieni... A jaki jest następny krok naszej super tajnej sekty? :D

yyy...jest jeszcze ściśle tajny...;) ustalimy z czasem;D

Ja zgłaszam propozycję werbowania nowych członków (chyba jeden z głównych postulatów każdej sekty) by rosnąć w siłę, jak i opracować system stopni wtajemniczenia: oglądnięte filmy, przeczytane wywiady itp.

użytkownik usunięty
Nela

mmm, wygląda coraz poważniej.
musimy skombinować swój azyl (storna www?).

takie były zamyślenia:)

bastilia85

Agnieszko kochana :) cały czas mówię, że założymy tę stronę internetową, obiecuję to Wam, tlyko na początku maja przyjedzie kochana siostra i pomoże mi zrobić szablon :) Bez niego ani rusz

użytkownik usunięty
Kaliope

Aaa, to będzie taka na maksa ambitna strona?? :)) To ja jestem pod wrażeniem, bo kompletnie zielona jestem w tych sprawach.

w naszym gronie wszystko musi być ambitne;))

Mittron

Niestety muszę przyznać, że ja też jestem całkowicie zielona jeśli idzie o projektowanie stron, ale z chęcią będę pomagać w jej, choćby w najmniejszym stopniu, ale zawsze.

Nela

ale to musi być strona na której będe mogła komentować nie możecie mi zabrać tej przyjemności denerwowania was :D

sunshine_7

Napisałabym ci coś, ale odmówię sobie przyjemności denerwowania cię... =D

Blueee

Hej widzę, że coś się dzieje. Przykro mi tylko, że nie mogę Wam zbyt często pomagać. Niestety nie mam netu tam gdzie się uczę :(. Ale przez weekend jestem Wasza ;). Ze stronką mogę pomóc. Zależy w czym chcecie je robić. W Html dam radę, php sobie przypomnę i jakoś pójdzie. Buźka 4 all ;)

bastilia85

Ja założyłam nieoficjalne forum o Alanie i co?? Kompletna katastrofa nikt go nie odwiedza może jak zrobicie tą stronkę to dacie załącznik na forum i ruszy?? Ja chętnie pomogę ze stronką, a raczej z jej wyglądem jakiś baner czy coś w tym stylu chętnie zrobię:P

bastilia85

Dobrze bastilio kochana, jak coś to jeszcze się zmówimy, mam trochę już doświadczenia ale głównie w blogach ^^ o Alanie tak się złozyło, że mam dwa i nie wiem co z AŻ dwoma robić, połączę go chyba w jednego bloga, coś mi się tak zdaje... W każdym razie jeżeli chodzi o te wszystkie unfformacje i newsy o Alanie to jestem zorientowana na bierząco co i gdzie szukać. Kiedyś zrobiiłam mniej więcej zarys i rozplanowanie storny jak to ma wyglądać, musze poszperać w szufladach i to znaleźć.
Pozdrawiam!

Kaliope

bastilia85 nie rób mi tego nie opuszczaj mnie
musze przyznać że teraz nie ma takiej aktualnej strony na temat AR oprócz bloga Kaliope

sunshine_7

Sunshine nie zrozumiałam o co chodzi :( Dlaczego mam Cię opuszczać? Chyba jestem przepracowana, główka mi nie pracuje :P

Kaliope

Hej Kaliope to bardzo fajnie,że masz zarys i w ogóle. Nie chcę się wtrącać, napewno masz w tym większe doświadczenie niż ja, bo stronki robiłam daaaawno temu w liceum, a stra już jestem ;). Gdybyś jednak z czymś potrzebowała pomocy to mów(pisz). Jestem ciekawa co sobie wymyśliłaś. Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogły zobaczyć rezultaty Twojej pracy. Także serdecznie pozdrawiam :)

bastilia85

tak sobie napisałam żebyś poczuła się dowartościowana

sunshine_7

To super.Miło mi, że się o mnie martwisz, ale niepotrzebnie bo znam swoją wartość :)

sunshine_7

młahaha;D

Mittron

ah Ty prowokatorko...