Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

czyli dla doinformowanych jgo hmm kobieta ? ;}
co o niej sadzicie?

l-u-b-i-e ją.

slonce_2

jestem totalnie zazdrosnaO_o
kobieta która ma na własność jedynego prawdziwego niepodrabialnego Alana, powinna za to iść do piekła;P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
budapest

Problem polega na tym, że on ma swoją kobietę od ok. 30 lat i jest nią właśnie Rima ;]

budapest

Heh, niestety teoria bardzo chybiona. Obejrzyj dokładnie jego zdjęcia z Rimą. Obejmuje ją, uśmiecha się do niej (błyszczą mu oczy i twarz jest bardziej przyjazna), inaczej niż na wszystkich innych patrzy na nią.

Nic dziwnego, że jest przy niej szczęśliwy, w koncu są razem już tyle czasu.

slonce_2

Hm... Ta Rima Horton jest "troszkę" brzydka :P Ale Alan musi ją kochać, skoro już tyle są razem... Cieszę się, że mu się udało :] Chociaż nie powiem... Tak jak kolezanka wyżej, jestem strasznie zazdrosna o tego przystojniaka (nawet jeżeli mam 16 lat xD)

bronka666

Wrrrrrr.... jak ja bym chciała być na jej miejscu!

kasq

Chyba nie Ty jedyna.Tak spedzic z nim 48 godzin,oczywiscie w milych okolicznosciach przyrody,robiac... cokolwiek ;-)

mrooffka

Alan Rickman... fajnie by było
ale osobiście wolałabym takiego... Sheriff of Nottingham :)
taaaa... o Alana-bruneta jakoś bardziej jestem "zazdrosna" :P

slonce_2

Dajcie spokój. 37 lat z jedną kobietą bez slubu i w dodatku mieszkają osobno?! Myslałam, że Rickman zasłuzył na coś lepszego.
A tak nawiasem też jej zazdroszczę. I wolałabym Alana bruneta (tak w sumie to on jest chyba blondynem niż brunetem) :P.
Choć na chwillllęęęę!
:)
Buu.
Ah. szkoda, że on nie będzie miec już dzieci :///

slonce_2

Tak... Horton ma niebywałe SZCZĘŚCIE! Czy to miłość? Czemu On z nią jest? Cy nadal ją tak mocno kocha? Chciałabym znać odpowiedź na te pytania... Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem- tyle lat z jedną kobietą. Dziewczyny, wydaje mi się, że on ją kocha naprawdę................(:(:(

slonce_2

no to ja jak reszta powiem ze eeehhhh........

to musi byc miłość niestet :(:(

Alan jest wspaniały tylko szkoda ze nie ma dzieci :(:(
(ale tak jak by miał z inna kobieta troszke łądniejsza:P:P)

eeeehhhhh............ moge tylko pomarzyc :((:

slonce_2

a wiecie może jak wygląda jego rodzeństwo? poproszę o link z fotkami jeśli możne:)

lady_marion_3

obawiam się że takowych zdjęć nie ma moja droga. Alan by na to nie pozwolił. bardzo chroni prywatności swojej i swojej rodziny. Ktoś ma zdjęcie Rimy? Gdzies już je widziałam ale nie pamiętam gdzie!

Kaliope

http://rimahorton.narod.ru/photos.html

tu jest kilka jej fotek

Marcelinka

ou. Dziekuję. rzeczywiście nie jest zbyt piękna. ale co to za zdjęcie to drugie od dołu? Alan i Rima jak sie kłócą czy co? Dziwne...

Kaliope

Nie, oni grali razem w sztuce ale tylko raz.

lady_marion_3

Grali razem w sztuce? Oh. To rzeczywiście dla mnie nowość :) W końcu troszkę się zdziwiłam. Co ma Rima do teatru? :)
Miłe zaskoczenie.
Dziękuję za odpowiedź!

Kaliope

grali kiedys razem w jakiejs amatorskiej gr. Pierwotna wersja byla taka, ze to ona miala zostac aktorka, a on grafikiem,(ponoc do gteatru zaciagneli go sila, bo bal sie wyjsc na scene i jak sam sie gdzies przyznal byl "drewniany" ze strachu:)) ale jej sie znudzilo i poszla na ekonomie, a on na aktorstwo i (coz tu ukrywac...:) sie chlopak wyrobil;P

Losiu_2

rzeczywiście :) sie chłopak wyrobiił. Ciesze się, że go zabrała na tę scenę :) może m.in to od tego zależało, że w końcu tym aktorem został :).
Dziękuje pięknie za odpowiedź. przyznam, że nigdy wczesniej o tym nie słyszałam. :)

Kaliope

Nie mieszkają razem? Hm...myślałam że mieszkają;]Szkoda że Alan nie spłodził potomka...może niekoniecznie z Rimą... no ale w ogóle;]

slonce_2

Osobiście szanuję go za to, że ma jedną żonę przez tyle lat - jest poważnym człowiekiem i traktuje małżeństwo poważnie i nie gania za "dwudziestkami".
Ale trochę to dziwne jak na mężczyznę o takim temperamencie (mam nadzieję, że nie tylko scenicznym :) )

kejtnova

hmyyy, znalezione na youtube

http://pl.youtube.com/watch?v=6oB2xu_GAWI
http://pl.youtube.com/watch?v=5S1Y2s-9eFI

Losiu_2

taaa sielanka;). Życzę im wszystkiego co najlepsze, ale żal w sercu zostaje <beczy>:(:(:(

lady_marion_3

Jezu, nie moglam urodzic sie 50 lat temu w Londynie :( ? A najlepiej w Hammersmith xD moglby choociaz miec syna, albo wnuka, wygladajacego identycznie jak on xD i o tym samym glosie ^^ wtedy to normalnie pojechalabym do angli i wywiosla go sila D: albo obydwoch xD

kejtnova

On przynajmniej nie jest jak te wszystkie ,, pseudo-gwiazdy " które rozwodzą się co drugi dzień.

slonce_2

Powiem wam cos kochane.ja znam rime horton. jest ona brzydka bardzo. alan tez ja znam osobiscie... musze
a wam powiedziec ze jest on bardzo nie smialy i nie latwo go uwiesc. choc sama rozmowa z nim jest bardzo
ciekawa.

DarlingOfAlan

Jakby to delikatnie powiedzieć: denerwujesz mnie odrobinę, koleżanko darlingOfAlan. Spotkałam się z toba na jednym blogu i musze powiedzieć, zę nie bardzo mi się to co piszesz podoba. tak jakbyś się chwaliła że znasz alana, ale nie masz na to żadnych dowodów! Uwierzę dopiero wtedy, gdy mi je przedstawisz.
Ot co!
I kropka.
Takie głupoty jak piszesz ty oze sobie pisac każdy. Dowody prosze.

Kaliope

Dokladnie ! Zgadzam sie z Toba w pelni Kaliope ;)

Niedlugo jeszze zaczna wkrecac, ze sa jego synowymi, wnuczkami, albo narzeczonymi wnukow :D

( A fakt, ze Alan jest bezdzietny im w tym nie przeszkodzi xD )

Caireann

cieszę się, ze jest ktoś, kto się ze mną zgodzi Zuziu :)
otóż to.

Caireann

Ojć przepraszam sarko. Zuza Zua miała taki sam avatar i skojarzyłam z nią. :)
mam nadzieję, zę sie nie pogniewasz za tak drobny błąd :)

Kaliope

Jasne, ze nie :) Wlasnie zauwazylam, ze ZuzaZua miala taki sam i chcialam zmienic, ale wyprzedzila mnie :)

Caireann

Dowody? mam z nim wiele zdjec ale mi nie zalezy na tym abyscie mi uwierzyly to kwestia waszego wyboru,
ktory jest kierowany zazdroscia i zawiescia. Nie jest dla mnie wazne abyscie mi uwirzyly moi przyjaciele na
ktorych mi zalezy wiedza ze go znam bo kiedys przyjechali mnie odwiedzic i... ale nie wazne po co wam to
opowiadam i tak nie uwierzycie. wiec nie wazne nie interesuje mnie czy mi wierzycie czy nie.

DarlingOfAlan

przjechali mnie odwidziec i..zobaczyli w progu mojego pokoju Sir Alana Rickmana ? masz racje, nie wierze :)

Caireann

nooo baa oczywiscie ze zmienilam :P:P:P:D:D

takie pytanie do dziewczyny co pisala ze zna, odwiedziny itp....
ile masz lat??

DarlingOfAlan

Odwiedzić do Polski cyz jak? Ah. Rozumiem. tam w Anglii. wszystko jasne.
i oczywiście. pękam z zazdrości a zawiśc to mi bokami wychodzi.
Pf. Chyba sobie wmawiasz... i własnie. Ile ty masz lat?

Kaliope

Ej, dziewczyny, nie wiecie, ze Alan leci na dziewczyny 50 lat mlodsze xD? Rima to tylko taka przykrywka xD Niby z nia jest, a codziennie do mieszkania innej dziewczyny przychodzi...Polki :D

Caireann

Skąd wiesz???:P

susan_4

bo jestem jedna z nich :D
< za krotki>
< i dalej>

Caireann

śmieszne:P

susan_4

swoją drogą to się trochę postarzał ostatnio.....

susan_4

wlasnie tez zauwazylam..i to w ciagu zaledwie 6 lat..znaczy w hp i kf wygladal o wiele lepiej niz teraz xD ^^ i nie wierze, zeby dawali mu przesadnie duza ilosc makijazu...kuzwa, dlaczego on na codzien nie nosi dlugich, czarnych wlosow ?! xD

Caireann

właśnie....ludzie zaczynają siwieć w wieku 20 lat a on ma 62 więc i tak póżno zaczął:PPP:P ale chyba włosy mu tylko bardziej posiwiały, bo nic na twarzy az tak bardzo nie zauważyłam:)

susan_4

dokladnie. moj wyjek, tylko jak poszedl na studia, to zaczely pojawiac mu sie siwe wlosy xD a tak apropos to mi sie akurat wydaje, ze bardziej na twarzy- zmarszczki sa glesze itp. ale wiek robi swoje...i tak jest 2 lata straszy od mojego dziadka, a wyglada o niebo lepiej :D znaczy chodzi mi o to, ze nie ma tam przesadnie grubego brzucha itp.

pozdrawiam ! sarah ;)

Caireann

kurcze musiałabym mieć zdjęcie zrobione 6 lat temu i teraz, żeby sprawdzic...i tak go lubię... Nie wydaje Ci się, że trochę przytył? może od tego te zmarszczki głębsze? Widziałam z nim taki jeden wywiad i odniosłam takie wrażenie... pozdr:)))

susan_4

mozliwe..tylko, ze wiekszosc facetow w wieku 40 lat ma wystajace "brzuszki" a on wyjatkowo dobrze sie trzyma...chociaz masz racje, przytyl cos ostanio ^^ wiesz jakie jest moje ulubione zdjecie Alana :) ? prosze, oto one xD : http://img177.imageshack.us/my.php?image=alanmg5.jpg znamy Alana tylko z filmow, a na codzien ze zdjec...wiec ja wole ogladac go na tych starszych :D i btw wlasnie tak wyobrzalam sobie mlodego Snape'a ;)

pozdrawiam ! Sarah ;)

Caireann

fajne zdjęcie:) masz rcje co do tych 40latków. Ja uważam, zę niektórzy po 50 czy 60 się zaniedbują..tyją, nie farbują się itp:) również pozdr:)a tak apropos to ta jego rima czy jak tam ona jest to trochę niezaładna

susan_4

dokladnie..a mysle, ze zaniedluja sie dlatgo, bo wiedza, ze i tak nie ma po co ladnie wygladac i ze w tym wieu juz nikt nie zwraca uwagi na wyglad...a Alan jest ciagle w bblysku fleszy, wiec chcac, nie chcac musi dobrze wygladac ;) a ta jego rima moze i 30 lat temu byla ladna, a teraz zgadzam sie z Toba... ;)

Caireann

a swoją drogą to Alan jakby schudł miałby mniej zmarszczek..nie żebym mówiła, że jest gruby, ale w harrym i kamieniu był chudszy.. Rima go tuczy:P

susan_4

widocznie chce, aby byl podobny do niej xD a tak w ogole to wczoraj w harrym wygladam bosko i nie moglam oderwac oczu od niego xD nie obrazilabym sie gdyby mial wiecej kwestii ;/ ;)

Caireann

ja byłam we wtorek w kinie i film mi się podobała. Najbardziej z całej obsady harrego... pasuje mi Snape i Proferos Mac..Coś Tam:P Daniel na hareggo średnio