Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

czyli dla doinformowanych jgo hmm kobieta ? ;}
co o niej sadzicie?

l-u-b-i-e ją.

użytkownik usunięty
Caireann

Właśnie widzę, że kiedyś to forum tętniło życiem (i emocjami :P), a teraz tak jakoś ciszej (może to pozory?) No ale mam nadzieję, że to się zmieni, bo jestem pełna chęci do prowadzenia gorących dyskusji ;P Coś o mnie? Uuuua. Imię moje- Agnieszka (trudno się zorientować, zważywszy mój nick), lat niemalże 15 ;) Do tej pory niezbyt zagorzała fanka Rickmana, ale to się zmieniło od momentu... (zaraz, kiedy to się zmieniło?!) no, od niedawna. Aktualnie obudziliście we mnie nadzieję, że moje ewentualne wysłanie listu do tego pana może poskutkować autografem xD Może do niego napiszę.

slonce_2

A gdzie się nasza koleżanka podziała? Co do pani Horton, to... hm, może być! ;);)

Blueee

Nie wiem, ale też za nią tęsknię...:P

użytkownik usunięty
Kasiatko

Ja też, ja też! Kiedy ona tu działała mnie jeszcze nie było ;D Może jeszcze wróci.

Moze. :)

użytkownik usunięty
DarlingOfAlan

Ooooo ;D Mój Boże. Ale mnie zaszczyt kopnął ;PP

Dzięki Ci DarlingOfAlan, że wróciłaś. Me prośby zostały wysłuchane... ;)

Blueee

:DDDDD Niedługo z tego tematu ksiązke napisze;P To jest takie zabawne. Nie wiem czemu, ale ostatnich kilka wypowiedzi przeczytałam, to mi się humor poprawił po pale z łaciny;P

użytkownik usunięty
Mittron

DarlingOfAlan, powiedz nam, co tam u Rickmana?

oh God, jestem podła. ;D

slonce_2

Uważam, że Rima Horton wcale nie jest brzydka jak na swój wiek, brakuje jej tylko odpowiedniej „oprawy”. Powinna mieć inną fryzurę, np. krótsze włosy bez grzywki (mogłaby też pofarbować je na czarno, to by wyszczupliło jej twarz); powinna też inaczej się ubierać, lepiej dobrać krój do swojej figury. Horton wygląda też gorzej przy Rickmanie, bo jest od niego niewiele młodsza (o ile dobrze pamiętam, to tylko rok), a mężczyźni później i dłużej się starzeją (i też później dojrzewają –uważajcie na swoich rówieśników, są głupsi od was :D)

sugmanik

No prosze;) Męska ocena:) W końcu ktoś, kto o anielskiego Alan'a nie jest zazdrosny;P A to z mężczyznami to sie zgadzam, prawda. Kobiety szybciej się starzeją. Ja właśnie dlatego się rówieśnikami nie interesuje;P

sugmanik

dlatego wolę starszych:P

użytkownik usunięty
Kasiatko

czyt. np. Rickmana ;D

między innymi:)
(to znaczy - Alana przede wszystkim, ale mam na myśli tych bardziej osiągalnych starszych)

użytkownik usunięty
Kasiatko

no się rozumie. Rickman niestety pozostaje w kręgach naszych wyobrażeń ;d

niestety, niestety... ech...

Kasiatko

Sklonujmy Go;PP

Mittron

coś ty! zanim dorośnie do wieku, w którym za bliskie kontakty z nim przestanie nam grozić prokurator, niektóre z nas będą już za stare, żeby się takimi szczylkami interesować...

Kasiatko

Po tym, jak napisałam posta, pomyślałam dokładnie o tym, o czym napisałaś;P

Mittron

legilimencja:D
(to wśród nas, alanholiczek, dosyć powszechne zjawisko:D)

Kasiatko

Tak i co do naszej grupy wyjątkowo charakterystyczne:D Tradycja:)

Mittron

zgięło was wszystkie?? nie można go sklonować bo wtedy każda by go miała i żadna by nie mogła zazdrościć drugiej

sunshine_7

Wyraze sie precyzyjniej sklonować Go only dla wybranców;P Jakbym miała swojego, to by mi wisiała cała reszta:)

Mittron

no coś ty ?? Nie podzieliłabyś się czekaj czekaj znajdziemy cię i uściśniemy rękę.............łopatą :P

sunshine_7

Swoim prywatnym?! A w życiu! Na tym babska solidarność by się skończyła. Ręki mojej już by więcej świat na oczy nie widział, bo bym się tak zaszyła, że nikt by mnie nie znalazł;PP

Mittron

Nie jestem pewna czy on by an to poszedł bo z tego co widać z różnych zdjęć i w ogóle to babiarz z niego jak cholera

sunshine_7

:DD już bym tego dopilnowała;P W końcu byłby to klon (ale w wieku ok 40:PP) wiec bylby wychowany przez odpowiednie siły;))

Mittron

co ty biologii nie miałaś w szkole?? jak z 60 zrobisz 40??

sunshine_7

juz wczesniej byla mowa o klonowaniu i WYOBRAZNI...

Mittron

wyobraźnie mozemy sobie wsadzić w oko

sunshine_7

Tia? Czyżby...to my te rozmowe cały czas prowadzilyśmy w twoim przekananiu iz moze ta sytuacja stać sie prawdopodobynm faktem?! Phi! Ale cóż...każdy ma inne poczucie humoru. Co do klonu itp...takie mozliwoscie tech jeszcze nie istnieja, a szkoda;PP

Mittron

tak czy inaczej ja myśle że on by na to nie poszedł poza tym przytył i teraz wygląda jak.............."weź daj spokój"

sunshine_7

każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje.

Mittron

na szczęście przynajmniej z Toba nie musiałabym sie dzielić;P

Mittron

Bijcie sie bijcie! A tak na serio, to dajcie spokój. Którą z Was i co dziś ugryzło? ;)

A! <biała flaga>

Blueee

Ja nie zaczelam, ja nie zaczelam!!;) zreszta widac wyraznie;P Jestem pokojowo nastawiona, ale nie odczuwam tego samego w naszym kierunku i to nie tylko w tym temacie...

slonce_2

Przytył?? Mi się wydaje, że ostatnio schudł, w Sweeney'u wyglądał lepiej niż w ciągu ostatnich 3-4 lat... :D

sugmanik

No:) W końcu mój "wspieracz". Pewnie ze sie zgodze, a na pewno lepiej niz np w Something the Lord...

Mittron

jestesmy na tym forum bo laczy nas jedno-uwielbiamy Alana! No chyba ze nie...khm, khm.. Nie ma sensu sie klocic o wrecz fantazje i zarty bo do wszystkiego nalezy podchodzic z przymrozeniem oka na tym forum...no prawie wszystkiego;)Zarty, nie warto czuc sie urazonym. pozdrawiam i dobrej nocy:*

Mittron

widzę róża różańca działa

sunshine_7

Aaaaale o co chodzi? ;)

<za krótki>

sunshine_7

Jakiś masz najwyrazniej zly humor od jakiegos czasu, cóz, najlepiej wyzyć się na forum, prawda, skoro nikomu w oczy nie trzeba patrzeć...No jest jeszcze 1 możliwość...brak poczucia humoru. Teraz na tym forum wypowiadasz sie w inny sposób niz wcazesniej...coz...sympatia spadla? Nie wnikam. Narazie...jak bedzie lepszy nastroj to sie odezwij, a jak tak, to lepiej wcale,pa

Mittron

Heh, dosyć podobnie gdzieś indziej napisałam... ;)

Blueee

No to ja potwierdzam i sie z Toba zgadzam;))

Mittron

oj oj jaka jestem niemiła BE LAMA :P
(nie bierzcie życia zbyt poważnie)

sunshine_7

no rzeczywiście, a ludzkość ogromnie tym przejęta jest...najgorzej jak ktoś przeczy sam sobie. Zbyt poważnie? A kto żarty brał zbyt do siebie?

Mittron

hymmm właściwie to nie wiem ktoś się zgłaszał??

sunshine_7

taka forma wypowiedzi- "pytanie retoryczne"-mówi ci coś? Cóz no może zbyt skomplikowane, ale sądzę, że każdy przeciętniak czytając tę stronę od razu by się pokapował...

Mittron

jaka ty jesteś mądra padam do stóp mam nadzieje ze myłaś

sunshine_7

Wiem, dzięki, w końcu od każdego jest miło czytać komplementy;) Nie umyłam dziś wyjątkowo, bo podejrzewałam, że będzisz miała ochotę do nich padać:P