ja nie bylam na zakonie, ale ide w tym tyg. jeszcze xD mowilam wlasnie o wczorajszej emisji przez tvn kamienia :D Macgonagall jest idealna. bo gra ja maggie xD i snape tez jest boski i wlasciwie jeszcze lubie tylko lucjusza :D
On musi ją kochać... albo nie wiem...jest ślepy... a na dzieci nigdy nie jest za późno, kto powiedział że musza być z nią...;p;p założe się że obecne na tym forum chcętnie za darmo... urodzą mu potomstwo ;p;p;p;p
pzdr
Jej nie wiedzialam ze tak zareagujecie. Chociaz bylo to do przewidzenia. Jestescie smieszne mowiac ze alan na
mnie leci. nie znacie innych relacji miedzy dziewczyna a droslym mezczyzna? widac z wami nie mozna
porozmawaic otwarcie. ale nie wazne. nie interesuje mnie to. zyjcie sobie w tej niewierze co do dla mnie za
roznica? dla mnie to ze wy nie wierzycie ze znam alana nie zmienia faktu ze bardzo lubie z nim porozmawiac
czasem. to wszystko.
po co po raz milionowy powtarzasz to ? jesli to przewidzialas, to moglas w ogole nie pisac. raczej nie wiem jaka moze byc relacja miedzy dziewczyna , a doroslym mezczyzna i do tego slawnym aktorem ;) a zreszta kto powiedzial, ze Alan na Ciebie leci? ja powiedzialm tylko, ze lubi mlodsze dziewczyny xD :P
Nie mam zdania na ten temat, ale jeśli to jest prawda (bo mam nadzieję, że nie kłamiesz), to nikt Cię za to nie zabiję, spokojnie. Pozdrawiam.
ja gdybym go znala osobiscie, nie obnosilabym sie z tym za bardzo ;) a teraz z czystej ciekawosci, bez zadnej zlosliwosci :P masz z nim zdjecie :) ? jak tak to zazdroszcze xD
Naprawdze nie chcialam sie z tym "wozic" tylko powiedzialam ale jasne ze mam z nim fotke :) i naprawde
moze to sie wydac dla was glupie ale jak go poznalam (zupelnie niechcacy) to nie wiedzialam ze jest slawnym
aktorem. XD naparwde. :P
no to gratuluje :) a pokazesz ja :D ? nie chodzi mi o to, czy iwerze czy nie i nie chce miec jej jako dowod bo nie jestem niewiernym Tomaszem xD ale po prostu ciekawosc mnie zzera xDD pozdrawiam xD ;*
Podajcie mi maila a postaram sie jak najszybcuej wyslac. Choc szczerze uwazam to za zbedne ale polakom
trzeba wszystko podtykac pod nos. mam nadzieje ze alan nic nie bedzie mial przeciwko.
No to skoro o tym mowa... i jak sie to okaże prawdą to opowiedz ciekawą historie jak to sie stało ;p;p
pzdr
"jesli to sie okaze prawda" zalosne. myslicie ze ja chce udowodnic prawde? myslicie ze mi na tym zalezy?
matko, jestem zszkowana O.o
Droga DarlingOfAlan nie chciałam cię obrazić ani nic z tych rzeczy. Wydaje mi się, ze nie zrozumiałyśmy się, albo inaczej ( co jest bardziej prawdopodobne) ja sie nie jasno wyraziłam. Zapomnijmy o tym moim wpisie. Spróbuje od nowa.
Bardzo interesuje mnie historia waszego zapoznania, czy mogłabyś się z nami nią podzielić?
Myśle, że każdy miałby wątpliwości, czy na prawde znasz Alana Rickmana. No wiesz to nie jest codzienne. Alan Rickman jest osobą, którą strasznie szanuje, który motywuje mnie w drodze, w moich planach na pszyszłość. Myśle, ze każdy ma taka osobę, dzięki której łatwiej "życ". Strasznie chciałabym go zobaczyć, a wiadomość, ze ktoś go zna... tego nie da sie opisać, nie wiem co to jest. Drogę przez którą chce iść jest trudna, bo ja chcę grac... Już postawiłam w tym kierunkuu odpowiedzie kroki. I sory, że cię to w jakiś sposób ("jeśli okaze się to prawdą") uraziło. Jeśli go znasz, powiedz mu kiedyś, ze dla niektórych ludzi jest czymś wiecej niż aktorem, którego się czasem ogląda.
pzdr;p
Melepetta, to bardzo ładne co napisałaś:) Cieszę się, że Alan Rickman to Twój wzór do naśladowania i chcesz być profesjonalną aktorką jak On. Trzymam kciuki za twoje plany, bo wiem z doświadczenia mojej siostry, że to nie łatwe... Tak czy inaczej - gorący doping dla Ciebie:). Pozdrawiam (sorki, że uciekłam od głównego tematu, ale nie mogłam się powstrzymać xD)
Witam, sorry ze nie odp ale jestem teraz in UK ciesze sie ze inaczej stwaiacie sparwe moze ja ciebie nie zoruzmialam bo nie rozumiem <za bardzo wszystkiego. jezeli chcesz byc aktorka tak jak ja to dlaczego nie moglybysmy sie spotkac? mysle ze skoro az tak go podziwiasz to moze sproboje ciebie z nim zobaczyc choc niczego nie gwarantuje (bardzo skryty facet z niego) aha i wszystkie fanki alana nie piszcie do niego to strata czasu on nigdy nie czyta tych listow... sam mi o tym mowil i smial sie co za glupoty czasem do niego przychodza. niechetnie bym moje zdjecie wam wyslala gdyz nie lubie wysylac swoich zdjec do neta raz to zrobilam i nie bylo milo. pozdrawaiam.
Witam, sorry ze nie odp ale jestem teraz in UK ciesze sie ze inaczej stwaiacie sparwe moze ja ciebie nie zoruzmialam bo nie rozumiem <za bardzo wszystkiego. jezeli chcesz byc aktorka tak jak ja to dlaczego nie moglybysmy sie spotkac? mysle ze skoro az tak go podziwiasz to moze sproboje ciebie z nim zobaczyc choc niczego nie gwarantuje (bardzo skryty facet z niego) aha i wszystkie fanki alana nie piszcie do niego to strata czasu on nigdy nie czyta tych listow... sam mi o tym mowil i smial sie co za glupoty czasem do niego przychodza. niechetnie bym moje zdjecie wam wyslala gdyz nie lubie wysylac swoich zdjec do neta raz to zrobilam i nie bylo milo. pozdrawaiam.
hej. Nie mówię, że Ci nie wierzę, ale może masz coś na potwierdzenie??? Bo nie codzień poznaje się ludzi którzy znają takie sławy....Pozdr
jak dla mnie to to jakaś ściema jest z tą cała znajomością,no ale nic.
a Rimę musi naprawdę kochać.
i czy ktoś oprócz mnie jeszcze uważa, że brak małych Alaniątek jest okropną stratą dla ludzkości? chlip...
nie no błagam.
popieram Groszkową i nie chce dłuzej ciagnac tej dyskusji bo nie jet mi to do szczescia potrzebne czy ktos zna alana czy nie.
Jezu no nie dodało się!
egh.
to powtózę:
popieram groszkową i powiem, zę wolę to ignorować.
Tak w zasadize przeciez nie ma dowodów, a do szczęścia nie jest mi potrzebne wiedziec,że ktoś zna alana.
O!
I tyle powiem.
A co do Alaniątek...
dołączę 'chlip!'
i amen.
chciałam zauważyć, że dochodzi druga w nocy, nie oczekuj ode mnie wielokrotnie złożonych wypowiedzi o tej godzinie :)