Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

A jednak! Nie odeszłyśmy! Nie damy sobie w kaszę dmuchać, prawda? To forum jest dla wszystkich! Bądźmy przewrażliwione, obnośmy się ze swoimi autorgafami, budujmy stronę! Ha! Do boju, Alanholiczki!

Kasiatko

jak miło że zauważyłaś "to forum jest dla wszystkich"

Kasiatko

To my jesteśmy kól i trendi mwahahaha!
Jak zwykle zgadzam sie z maj laf Kejt :D
Nie damy sie stad wywalic :D
Jestesmy iwul, chamskie, tak, tak i przewrazliwione :D
I mamy autografy! :D ( No 2 ;D )

Caireann

czyli i tak jesteśmy w większości, moja droga:)

Kasiatko

Ja się pod tym podpiszę. Wszak my jesteśmy mhroczne i zue wyznawczynie Severusa Snejpa ^^ i Alana oczywiście. Po to tu jesteśmy, a jakże! Ja się zepchnąć na drugi plan nie dam. :)
Skoro mi tu przedtem było dobrze, to i teraz nie może być inaczej.
A z autografem tez się chętnie dalej poobnoszę, kto mi zabroni? ^^

Kaliope

Ach i ja tez chce sie obnoscic :D
Jesli sir Alan pozwoli :D

Nie damy sie wywalic, z badz co badz 'naszego' forum ;)

Caireann

ja nikogo nie wywalam to wy macie jakieś problemy i zachowujecie się jak hipokrytki ale jak widać taka wasza natura

sunshine_7

No to Kejt i Kaliope jeszcze raz gratuluję Wam zdjęcia z autografem Alana. :D Tobie maj dir Sarah też już można?

Deirdree

Lepiej nie zapeszac :D

Caireann

oczywiście,ze się nie damy. w końcu jesteśmy wspaniałe i niezastąpione. czymże byłoby to forum bez nas?:)

i głęboko wierzę, że niebawem Ty też będziesz mogła obnosić się ze swoim autografem, maj direst:)

Kasiatko

I jeszcze Aś tez musi zdobyc :D

Choć jestesmy zue i mhroczne, wszak do sekt nam daleko :D

Caireann

nie no, kochana, my jesteśmy ponad tym wszystkim. my jesteśmy po prostu najwierniejszymi wyznawczyniami:)

Kasiatko

Ach, no wlasnie, jestesmy najwierniejsze z najwierniejszych mwahaha! :D

Kasiatko

No ba! A niedługo jeszcze Aś będzie mogła się obnosić i się "obnośniemy" na wielką skalę, ha i nikt nam w tym nie przeszkodzi.
xD
wybaczcie, ale Kaliope jest chora i właśnie podwyższa jej się temperatura ^^ jak mówię od rzeczy to przepraszam serdecznie :D

Kaliope

ależ Kaliope, nam to przecież nie przeszkadza, jesteśmy tu same swoje:)

Kasiatko

Cieszy mnie to niezmiernie ^^ się nawet wzruszyłam! Ach!

Kaliope

Ja też chce ja tez chce sie obnosić jeśli bede miała taką możliwość bo narazie czekam:)

Kaliope

Kocham Was dziewczweta :* :D

A jak juz bedziemy miec ta strone.... :D

Caireann

No ba, że będziemy! :D jak dożyję jutra, to będziemy mieć tę stronę. Mam nadzieję, ze bastilia mi pomoże...

Kaliope

oczywiście, że będziemy!
a tak w ogóle to chyba idę się ubiczować za to, że założyłam nowy temat (chociaż nie, przecież mi wolno) i za to, że nie dałam mu oryginalnej nazwy...
a tak w ogóle to myślę, ze może Maj Law 2night mogłaby (jak już będzie po maturach) zająć się stroną graficzną strony.

Kasiatko

Powiem tak: każda pomoc się przyda ^^
A ja chyba będę musiała zacząć skakać z radości, że ktoś lubi mojego bloga ^^ dzięki rysunkom, rzecz jasna. Któe nie są moje :D
Sama słodycz... ^^

Kaliope

ja sięmogę zająć redagowaniem tekstów, tak jak wcześniej ustalałyśmy

Kasiatko

kejt a jednak czytasz to co pisze co ciekawośc robi z ludźmi

Kasiatko

Tak - najwierniejsze w uwielbieniu dla jakże boskiego Alana ^^ Potwierdzam mój niezmienny alanholizm po raz kolejny do czasu przystąpienia do tej elity wśród elit z epoki przedśmietnikowej. ;D

Deirdree

Oooo racja, Moniś mogłaby się zająć rysunkami :D
Elita elit :D

Kasiatko

Redagowaniem tekstów to się zajmiemy myślę- wszystkie. Każda po trochu. W każdym razie bić się nie będziemy- jak to mają w zwyczaju inni, na tym kulturalnym forum. :)

Kaliope

Racja, kulturalnie podzielimy sie obowiazkami ;)

Caireann

Siemano :D Ja też się tu wpisuje nie damy się wykurzyć. A jak znajde czas to i coś do bloga napisze ;)

agusia370

będziemy dźwięcznie niezmiernie:) choć to nie będzie blog, tylko strona, taka prawdziwa, z jakąś fajną domeną i w ogóle:)

Kaliope

o, o właśnie.
to ja z dobroci swego serca zajmę się korektą tychże tekstów. dobrze?:) a co do grafiki/rysunków trzeba najpierw z Moniś pogadać, żeby nie było, że ją postawimy przed faktem dokonanym, bo nam się dziewczyna przestraszy i ucieknie:P

Caireann

też cię kochamy:*
a jak już będziemy miały stronę to będziemy kól i będziemy rzondzić, o!

Kasiatko

Wtedy to bedziemy jeszcze wieksza elita niz teraz :D

Kasiatko

To ja się teraz oficjalnie jowialnie pożegnam, alanowych snów niech Sever będzie z Wami.

Kaliope

I z Toba maj laf :)
Trzymaj sie :*

Kaliope

i z tobą niech będzie!
zdrowiej nam szybko! :*

Kasiatko

Zdrowia życzę niezastąpionej Kaliope :)
:*

Deirdree

Zeby bylo razniej Kaliope, to i ja sie rozchorowalam xP

Caireann

ojej, biedactwo ty moje, a co ci jest?

Kasiatko

Bylam u lekarza, bo bolal mnie mostek, a pani doktor, ze infekcja garla i do konca tygodnia w domu ;)

Szczescie, ze Wy zdrowe :D :*

Caireann

ojejku, biednaś ty! może poproś Severa o eliksir pieprzowy?:P

no zdrowe, zdrowe, ale niektóre z nas są przemęczone, niestety.

boru, ja chcę mieć znów 14 lat!!
chociaż nie, to był straszny wiek.

Kasiatko

Poprosze, a jakze! :)

Oj nie chcialabys :)
Dziwny wiek, a czternastolatki glupie, ze szok! ;)

Caireann

Jestesmy w hot!hot!hot! :D

To prawie jak bycie sexy, dżast lajk Sylwusia :D

Caireann

oj weź, chyba zaraz umrę ze szczęścia! mój temat w gorących tematach:D

nie no, już mi lepiej. trzeba zachować jakiś poziom, nie?:P ale nie da się ukryć, że to całkiem miłe.

Kasiatko

Tylko, zeby jeszcze sie utrzymal troche czasu, przeciez wszyscy musza zobaczyc jakie my boskie! ;)

użytkownik usunięty
Caireann

Że się tak nieśmiało zapytam: będę również mogła jakoś pomóc? W tekstach chociażby na stronie? :)

Kasiatko

Hue hue, nie dałam się zabić! :D i oto jestem.
Dzisiaj już mi lepiej ale na fortepian nie ide jeah! Cieszcie się moim szczęściem majlawy kochane. :)
Oczywiście Agnieszko, że możesz z nami współtworzyć stronę. Pomoc mile widziana :)

Kaliope

Oczyiscie cieszymy sie z Twojego szczescia :D
A ja jak na zlosc musze na fizykoterapie isc. Brrrrr.

Wszelka pomoc mile widziana :D

Caireann

A ja musze swojej rodzicielce zdążyć na 12:30 zrobić prezentację multimedialną do pracy, bo się okazało, że przyjdzie na warsztaty 130 osób i bez prezentacji będzie mało widoczne. Ech... Mam sporo roboty..

Kasiatko

Witam Elitę Elit! Przybywa Moniś - uosobiona borskość:D (jakże znana ze skromności). Bardzo się cieszę, że wrócił duch zgody i ciepła atmosfera. Maj Lav, gratuluję gorących tematów.

Co do strony, to mogę stworzyć graficzny layout, ale nie umiem opisywać szablonów. Próbowałam w CSS, ale nie wiem, jak to potem dodać do bloga. Może z (x)HTML-em byłoby łatwiej. Nawet gdzieś miałam projekt. Eee… Taak - "gdzieś".
W każdym razie ogólną wizję mam. Tyle, że rysunki odpadają. Stawiam na zdjęcia - w końcu Alana należy pokazywać w pełnej krasie. No i musicie być cierpliwe - matura niedługo. Potem mogę się pobawić w Photoshopie. Ojej, zapomniałabym - pierwszeństwo ma projekt nadruku na koszulkę: "BORY SLYTHERINU".

Tak więc, pozdrawiam i wracam do nauki.

2night

Skąd macie to zdjęcia z Alanem i z autografem?

kwiat

Skąd mamy? To proste. :) Od Alana.
Moniś, CSS to z kolei ja umiem zrobić ^^ ale nad HTML-em jeszcze popracuję:D