A jednak! Nie odeszłyśmy! Nie damy sobie w kaszę dmuchać, prawda? To forum jest dla wszystkich! Bądźmy przewrażliwione, obnośmy się ze swoimi autorgafami, budujmy stronę! Ha! Do boju, Alanholiczki!
To my jesteśmy kól i trendi mwahahaha!
Jak zwykle zgadzam sie z maj laf Kejt :D
Nie damy sie stad wywalic :D
Jestesmy iwul, chamskie, tak, tak i przewrazliwione :D
I mamy autografy! :D ( No 2 ;D )
Ja się pod tym podpiszę. Wszak my jesteśmy mhroczne i zue wyznawczynie Severusa Snejpa ^^ i Alana oczywiście. Po to tu jesteśmy, a jakże! Ja się zepchnąć na drugi plan nie dam. :)
Skoro mi tu przedtem było dobrze, to i teraz nie może być inaczej.
A z autografem tez się chętnie dalej poobnoszę, kto mi zabroni? ^^
Ach i ja tez chce sie obnoscic :D
Jesli sir Alan pozwoli :D
Nie damy sie wywalic, z badz co badz 'naszego' forum ;)
ja nikogo nie wywalam to wy macie jakieś problemy i zachowujecie się jak hipokrytki ale jak widać taka wasza natura
No to Kejt i Kaliope jeszcze raz gratuluję Wam zdjęcia z autografem Alana. :D Tobie maj dir Sarah też już można?
oczywiście,ze się nie damy. w końcu jesteśmy wspaniałe i niezastąpione. czymże byłoby to forum bez nas?:)
i głęboko wierzę, że niebawem Ty też będziesz mogła obnosić się ze swoim autografem, maj direst:)
nie no, kochana, my jesteśmy ponad tym wszystkim. my jesteśmy po prostu najwierniejszymi wyznawczyniami:)
No ba! A niedługo jeszcze Aś będzie mogła się obnosić i się "obnośniemy" na wielką skalę, ha i nikt nam w tym nie przeszkodzi.
xD
wybaczcie, ale Kaliope jest chora i właśnie podwyższa jej się temperatura ^^ jak mówię od rzeczy to przepraszam serdecznie :D
No ba, że będziemy! :D jak dożyję jutra, to będziemy mieć tę stronę. Mam nadzieję, ze bastilia mi pomoże...
oczywiście, że będziemy!
a tak w ogóle to chyba idę się ubiczować za to, że założyłam nowy temat (chociaż nie, przecież mi wolno) i za to, że nie dałam mu oryginalnej nazwy...
a tak w ogóle to myślę, ze może Maj Law 2night mogłaby (jak już będzie po maturach) zająć się stroną graficzną strony.
Powiem tak: każda pomoc się przyda ^^
A ja chyba będę musiała zacząć skakać z radości, że ktoś lubi mojego bloga ^^ dzięki rysunkom, rzecz jasna. Któe nie są moje :D
Sama słodycz... ^^
Tak - najwierniejsze w uwielbieniu dla jakże boskiego Alana ^^ Potwierdzam mój niezmienny alanholizm po raz kolejny do czasu przystąpienia do tej elity wśród elit z epoki przedśmietnikowej. ;D
Redagowaniem tekstów to się zajmiemy myślę- wszystkie. Każda po trochu. W każdym razie bić się nie będziemy- jak to mają w zwyczaju inni, na tym kulturalnym forum. :)
Siemano :D Ja też się tu wpisuje nie damy się wykurzyć. A jak znajde czas to i coś do bloga napisze ;)
będziemy dźwięcznie niezmiernie:) choć to nie będzie blog, tylko strona, taka prawdziwa, z jakąś fajną domeną i w ogóle:)
o, o właśnie.
to ja z dobroci swego serca zajmę się korektą tychże tekstów. dobrze?:) a co do grafiki/rysunków trzeba najpierw z Moniś pogadać, żeby nie było, że ją postawimy przed faktem dokonanym, bo nam się dziewczyna przestraszy i ucieknie:P
Bylam u lekarza, bo bolal mnie mostek, a pani doktor, ze infekcja garla i do konca tygodnia w domu ;)
Szczescie, ze Wy zdrowe :D :*
ojejku, biednaś ty! może poproś Severa o eliksir pieprzowy?:P
no zdrowe, zdrowe, ale niektóre z nas są przemęczone, niestety.
boru, ja chcę mieć znów 14 lat!!
chociaż nie, to był straszny wiek.
oj weź, chyba zaraz umrę ze szczęścia! mój temat w gorących tematach:D
nie no, już mi lepiej. trzeba zachować jakiś poziom, nie?:P ale nie da się ukryć, że to całkiem miłe.
Że się tak nieśmiało zapytam: będę również mogła jakoś pomóc? W tekstach chociażby na stronie? :)
Hue hue, nie dałam się zabić! :D i oto jestem.
Dzisiaj już mi lepiej ale na fortepian nie ide jeah! Cieszcie się moim szczęściem majlawy kochane. :)
Oczywiście Agnieszko, że możesz z nami współtworzyć stronę. Pomoc mile widziana :)
Oczyiscie cieszymy sie z Twojego szczescia :D
A ja jak na zlosc musze na fizykoterapie isc. Brrrrr.
Wszelka pomoc mile widziana :D
A ja musze swojej rodzicielce zdążyć na 12:30 zrobić prezentację multimedialną do pracy, bo się okazało, że przyjdzie na warsztaty 130 osób i bez prezentacji będzie mało widoczne. Ech... Mam sporo roboty..
Witam Elitę Elit! Przybywa Moniś - uosobiona borskość:D (jakże znana ze skromności). Bardzo się cieszę, że wrócił duch zgody i ciepła atmosfera. Maj Lav, gratuluję gorących tematów.
Co do strony, to mogę stworzyć graficzny layout, ale nie umiem opisywać szablonów. Próbowałam w CSS, ale nie wiem, jak to potem dodać do bloga. Może z (x)HTML-em byłoby łatwiej. Nawet gdzieś miałam projekt. Eee… Taak - "gdzieś".
W każdym razie ogólną wizję mam. Tyle, że rysunki odpadają. Stawiam na zdjęcia - w końcu Alana należy pokazywać w pełnej krasie. No i musicie być cierpliwe - matura niedługo. Potem mogę się pobawić w Photoshopie. Ojej, zapomniałabym - pierwszeństwo ma projekt nadruku na koszulkę: "BORY SLYTHERINU".
Tak więc, pozdrawiam i wracam do nauki.