A jednak! Nie odeszłyśmy! Nie damy sobie w kaszę dmuchać, prawda? To forum jest dla wszystkich! Bądźmy przewrażliwione, obnośmy się ze swoimi autorgafami, budujmy stronę! Ha! Do boju, Alanholiczki!
Ja, podobnie jak Kejt wysłałam do Alana list z prośbą o autograf, oprócz tego jeszcze dodałam parę zdań od siebie, jakieś pozdrowienia, podziękowania... I po ponad hm... czterech miesiącach pocztą otrzymałam autograf. :)
masz na myśli te autografy, z którymi się tak obnosimy? napisałyśmy do alana, ładnie poprosiłyśmy i dostałyśmy. szczegóły w temacie "czy pisałyście kiedyś do alana?" - znajdziesz tam również adres i ceny znaczków.
Specjalnie dla Was majlawy dodałam nowy news na http://alanek.klub.mylog.pl ,więc korzystajcie póki możecie ^^
W newsie głównie o alanowych projektach. Zapraszam!
Dziekuje, maj laf Kaliope, jak zwykle jestes niezastapiona :*
Mam nadzieje, ze Alana 'Mały Chaos' zrealizuje, bom spragniona wszelakich filmow kostiumowych :D
Najlepiej, zeby Alan przy okazji gral jedna z glownych rol ;)
Dzięki za informacje Kaliope, o "Creditors" już chyba gdzieś ostatnio czytałam, ale nie mam pojęcia gdzie... na pewno po angielsku... co do "Małego chaosu"- uwielbiam filmy kostiumowe, a w wydaniu Rickmana... te jego kreacje w "Mesmerze"... palce lizać :) ... chciałabym się urodzić w XIX wieku...
pozdrowionka :*
O i ja chcialabym zyc w XIX wieku, choc w XVIII tez bym mogla :)
Taaak, czasy Jane Austen, najlepiej z jakims Panem Darcym lub plk. Brandonem u boku bardzo mi odpowiadaja :)
Mi się bardzo podobał Henry Tilney z "Opactwa Northanger" tejże autorki- z poczuciem humoru, tak jak Rickman...
Gdyby tak Pan Rickman chciał recytować Stepy akremańskie... Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu... muzyka dla duszy...
PS. Wiem oczywiście, że Mesmer to oświecenie, czyli XVIII wiek, ale epoka Jane Austen, styl empire itp., to to, co kocham...
Niestety "Creditors" to spektakl, ale faktycznie na "Mały Chaos" warto poczekać :) mam nadzieję, że Alanowi się uda. To informacja z wywiadu jakoś tak przed premierą ST w Anglii, chwilowo o "Małym Chaosie" ucichło. Ale przecież nasz Alan nie rzuca słów na wiatr, prawda? :)
Zdaję sobie sprawę, ze "Creditors" to spektakl i chciałabym go zobacyć... ale do niego to też trochę daleko... to ma być listopad, tak? O ile się nie mylę, to 21 listopada będzie też pramiera nowego Pottera, pan Rickman będziemiał dużo na głowie...
Mógłby do Krakowa przyjechać :P Kiedyś chciałam jechać do Angli, w sumie fajny kraj, ale to marzenie :(
A czytałyście te jedne ze starszych tematów? Zaraz to znajdę i dam do przypomnienia, bo mnie to zaskoczyło...
Kojarze temat, w ktorym bylo napisane, ze Alan z maggie mieli przyjechac do Polski na premiere HP, albo cos w tym stylu, tak ?
Nie, nie to była "rozmowa" dwóch pań na temat Alana... naprawdę dłagie wypowiedzi i do tego dwa razy przeniesione na różne blogi w ramach większej prywatności... mam nadzieję, ze nie będą mimiały za złe, że "uaktywniłam" ten temat... już jest w tematach na górze
To co jest w tym temacie napisane mnie przeraża. Czytałam jeszcze pare innych ich rozmów. Nie chcę w to wierzyć za żadne skarby świata!
grr.
ale o co Ci dokładnie chodzi? Bo ja raczej nie znalazłam tam nic przerażającego... a może nie zwróciłam na coś uwagi...
O co mi dokładnie chodziło? Toż te wypowiedzi zdecydowanie niszczą mój autorytet! Chce wierzyć w to, że Alan jest idealny. Ot co!
A nasz czat też szlag trafił :) dzisiaj przez chwile była tylko ewosława, a teraz jestem ja i agusia. Zapraszamy kto żyw!:)
przepraszam, że tak nie na temat, ale chciałam powiedzieć, że znowu zaczyna być fajnie na tym forum, naprawde Kejt Caireann i Kaliope, wnosicie w nie (forum) super atmosferę.
a tak ogólnie to tytuł brzmi rozmowy z nami więc może jednak trafiłam z tym tekstem ^^ pozdrawiam ;D
Bardzo się cieszę :) chętnie porozmawiam z Tobą moja kochana :)
ale teraz musze powiedziec dobranoc, alanowych, kolorowych snów!
Hej moje kochane! Gdzie się podziałyście? Pewnie na majówkę wszyscy wyjechali a Kaliope sama została... Kto się jeszcze ostał, niech się odezwie choć słowem, bo poczułam się trochę osamotniona :)
Wybaczcie, mnie caly dzien nie bylo w domu.
Ale teraz zapraszam wszystkich na czat, sama urzeduje :P
Ja zapraszam na news na http://alan-rickman.klub.mylog.pl
Postanowiłam połączyć dwa alanowe blogi, z tego względu zaczynam uaktualniać i przerabiać działy na wyżej wymienionym.
Zapraszam.
Bardzo fajny blog ale mam problem z zalogowaniem się... niestety w ogóle nie wiem gdzie jest coś w stylu rejestracji, wyskakuje mi tylko taka ramka z loginem i hasłem i jeszcze z jakimś redaktorem
Jeżeli chcesz zobaczyć poprzedni news, to jest on na drugim moim alanowym blogu http://alanek.klub.mylog.pl
Co do rejestracji... trzeba mieć własny blog na mylog.pl żeby móc dołączyć do klubu. Tak to mniej więcej działa chyba, że się mylę.
Witam! Jestem nowa, ale mam nadzieję, że szybko się tutaj rozkręcę...
Pozdrawiam wszystkie fanki (i fanów) Alana:)
Sarah bardzo przeprasza, za dluga nieobecnosc, ale to z przyczyn czysto technicznych, nie bierzcie niczego do siebie ;)
A wiec, co slychac moje drogie Alanholiczki?
Ja też bardzo przepraszam za długą nieobecność ;)) Tak więc przyłączam się do pytania- co tam u Was?
To niechże się towarzystwo rozrusza :) niedługo wakacje, więc może trochę forum ruszy, no i czat ^^
Brakuje mi tamtych chwil, do późna się siedziało przy herbatce, pamiętacie majlawy moje?
Pamietam, pamietam, oczywiscie :D
(Kaliope plyte wysylam w poniedzialek, koperta i film sa. Chcialam wyslac wczesniej, ale zachorowalam, a na pamiec mojej mamy nie ma co liczyc ;))
A co do rozmow wieczornych, a pozniej coraz czesciej i nocnych- raz chyba z kejt do 4 rozmawialysmy :D
Ach, wakacje... ;)