A jednak! Nie odeszłyśmy! Nie damy sobie w kaszę dmuchać, prawda? To forum jest dla wszystkich! Bądźmy przewrażliwione, obnośmy się ze swoimi autorgafami, budujmy stronę! Ha! Do boju, Alanholiczki!
Cześć wszystkim alanoholiczkom, długo mnie nie było to fakt. Jest ktoś moze na czacie lub FW? ;) Pozdrawiam
Moje kochane! Głos Alana doczekał się wreszcie wyróżnienia!
Według magazynu The Herald spośród wielu męskich głosów zostały wyłonione trzy najlepsze. Eksperci orzekli, że Alan Rickman może poszczycić się idelanym głosem. Tuż za nim jest Michael Gambon i Jeremy Irons.
Jasne, ze mozna :)
Na plycie byly nagrane ( ale nie na 100 %, moge cos pomylic):
Truly, Madly, Deeply
Quigley Down Under
Close my eyes
Closet Land
Rasputin.
Niestety nie :) jak cos to zapytaj Kaliope :)
Mialam tylko raz nagrane, na kompa nie zgralam, bo bledy mi wyskakiwaly :/ tak wiec jedyna kopie bedzie posiadac maj laf, Kaliope ;)
Niestety cierpie na brak Mesmera, juz bardzo dlugo... Jak Ci nie przeszkadza maly obraz, to mozesz ogladnac na YT, jest w czesciach, caly.
Ja osobiscie nie mialam cierpliwosci :)
Witam drogie Alanholiczki po tak długiej przerwie! :)
Wróciłam, aby przywrócić ład i porządek temu podupadającemu forum! Dziewczyny, trzymajcie się, nie zważajcie na głupie komentarzy dziewczyn które nie zasłużył na to by być jedną z nas! :PP
P.S. Ja też piszę do Alana po autograf! xD
Bo my, kochana, robimy powstanie. Niechże znowu tu będzie miło, w kameralnym towarzystwie. No przeciez się nie można poddac i odejść, jak to tak? :)
Piszcie śmiało.
Witam wszystkich!
Niedawno (nie wiem dlaczego) zachwyciłam się panem Alanem Rickmanem. Oczywiście poznałam go z filmów o Harry'm Potterze i Szklanej Pułapki. Potem oglądnęłam Robin Hooda (wcześniej nie miałam okazji, film powstał w roku moich narodzin a potem nie mogłam trafić na żadną powtórkę w TV) no i się zaczęło (tzn. odrobiłam zaległości, czyli oglądnęłam inne filmy z Alanem). Nie mogę zdobyć filmu Snow Cake. Bardzo chciałabym go oglądnąć.
Ma 62 lata i bardzo mnie zdziwiło, że jako Severus Snape nie jest wiekiem zbiżony do filmowego Syriusza czy Lupina. Oczywiście wiedziałam, że jest grubo po 50-tce ale oglądając go w tymże filmie nie zwróciłam.
Strasznie podoba mi się jego głos i spojrzenie...
Pozdrawiam
Cieszę się, że jesteście. :) Zapraszamy dzisiaj o 20:00 Was na czata. A właściwie ja zapraszam w imieniu całej Reszty. :P
http://www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=alanowosevowy
link, na wszelki wypadek.
Witam Maj Lawy Wy moje. Wczoraj się udało - było miło, a jednocześnie rewolucyjnie:). Tak trzymać! Mam nadzieję, że ten stan utrzyma się na dłużej. I oczywiście - widzimy się dziś wieczorem:) Pozdrawiam:*
Fakt:D (chociaż może nie powinnam tego pisać, bo to tylko potwierdza, że zawsze staram się coś napisać. Ach jaka jestem irytująca!)
Ja nie powinnam Cię poprawić, bo wyjdzie na to, ze znó się wymądrzam. Na Merlina... musze się kontrolować. o.O
:P
Wszystkie Alanholiczki zapraszam serdecznie na obiecany nius do naszego Alan's Heaven:
http://alan-rickman.klub.mylog.pl
mam problemy z netem więc nie wiem czy będę dziś wieczorem.
z góry przepraszam:)
ale i tak was kocham! :*
Wczoraj była Kejt (przez chwilę), ja, tynkaaa, Kempoos i... agusia? Nie pamiętam, tak szczerze. Przecież wszystkie wiemy, że mam sklerozę. W każdym razie było nas dośc mało.
Tematy poruszane to: szok Alana, wywołany trzęsieniem ziemi, Nobel Son, różowy dmuchany fotelik w trailerze Nobel Son, który był okupywany przez Alanka (niestety wcale nie dobrowolnie), zdjęcia z premiery Bottle Shock, itd. Ja tez nie byłam dłużej, bo ulotniłam się przed 22...
Zapraszamy również dzisiaj, kto żyw niech przybywa. :)
taak to sie nazywa podsumowanie:)
zwłaszcza różowy fotelik brzmi ciekawie :)
przypominam oczywiście o czacie xD
pozdrawiam