Alex Pettyfer

Alexander Richard Pettyfer

7,7
8 267 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex Pettyfer

Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*

Kingusia_92

hymm... ja tam nic nie zuawazylam ale mniejsza z tym... zobacz sobie zdjecia z jakiejs tam premiery gdzie Alex obcisuje sie z Emma R.<link w poscie pt." Alex i Emma "> szczyty :P jak on moze to robic swoim fankom ?;)

ankaa_

o rany.... wole tego nie komentowac.... lepiej ide obejrzeć Underworld...

Kingusia_92

czego o rany ?? :D:D Ja tam Emme lubie :) tylko zdeka chuda jest, az za chuda :/ no i z tego co mi wiadomo to do filmow dostala sie przez rodzine... troche nie fair ale ok. a tak po za tym mam pytanie jak sie dodaje zdjecie do notki na blogu, na filmwebie ?

ankaa_

No coz Emma jest chuda ale podobala mi sie w Akwamarynie :D Do branzy filmowej dostala sie przez ciotke --> Julie Roberts :D Ale coz :d
A co do dodawania zdjecia to poprostu klikasz najpierw dodaj nowy temat w zakladce Moj Blog i jak masz juz nowy temat to dodaj zdjecie :) Banalnie proste :) Pozdrawiam :*

Kingusia_92

dzieki :* heh nareszcie zaczne cos pisac ale jesli napisze wicej niz 1 temat to tylko o moim ukochanym serialiku "supernatural". a co do Emmy to sadze, ze lepiej jej bylo w blond wlosach niz tych ciemnych... :P

ankaa_

co do jej sylwetki to przyznaje, jest potwornie chuda i płaska.

Robiłam sobie sesje zdjęciową z przyjaciółką na cmentarzu i wiecie jakie jedno zdjęcie nam wyszło?:D Moja przyjaciółka wygląda jakby została wycięta z paszportu muzułmańskiego (tak się dziwnie owinęła szalikiem:P) i wklejona na tło cmentarne:D Ja też wyszłam jak przyklejona, tyle że jak z jakiegoś magazynu:D Może wkleje na bloga na filmwebie to się pośmiejecie jaka to nienaturalność!! haha!

Kingusia_92

na cmentarzu mowisz? Ja ostatnio bylam na imprezie u kolegi na dzialce, ktora byla dosyc blisko cmentarza i chcialam isc na cmentarz wieczorem ale nikt nie chcial isc ze mna :(
Wracajac do Alexa i calej tej reszty, to jak myslicie bedzie jakis romans miedzy nim a Emma ? tak jak np. Zack'iem i Vanessa ? :D:D

ankaa_

Ja nie lubie chodzić po cmentarzach. Nie dla tego że się boje, ale po prostu nie lubię:P
romans? wszystko jest możliwe,

Lady_M_

nie lubisz cmentarzy? Przecież każdy wie, że tam nie straszy! Jakoś wątpie by truposze lubiły oglądać swoją własną mogiłę:D Dlatego sądze, że jest to najbezpieczniejsze miejsce na ziemi, jeśli zaatakują cię duchy:P
Co do romansu - mam nadzieje, że go nie będzie! A zresztą po co gadamy o jakimś romansie! On po prostu robił sobie z tą Emmą fotki dla paparazzich!

Kingusia_92

tak, tak ale tez moze miec z nia "chwilowy romans" zeby wiesz film lepiej wypromowac nie ? a jakby tak bylo to kto wie czy ten romans sie nie przeciagnie juz po za plan filmow ? nigdy nic nie wiadomo :P hahaha z reszta mi to kolo tylka lata bo szczerze mowiac juz mi minela mania pettyfera :], na forum sie wypowiadam bo fajnie sie z wami gada :P :D:D:D

ankaa_

chłpak młody, wcale nie jakiś ułomny, to niech sobie romansuje;)

nie boje się, tyylko nie lubie:P

Lady_M_

No, tak. Prawda, jesli to miałby być romans, aby wypromować film, to chyba paparazzi już dawno by o tym wiedzieli. Zresztą jakoś nikt ich nie przyłapał na wspólnych specerach, czy coś. Gdyby byli parą na pewno spędzaliby ze sobą dużo czasu. A może specjalnie dali zrobić sobie tak prowokujące fotki...?
Marta, ale czego ty nie lubisz w cmentarzach? Cmentarz to mój drugi dom. Spędziłam w nim 1/4 mojego życia (reszta jest przeznaczona na moje obie szkoły....)! Jest tam wyjątkowo przyjemnie, można pomarzyć i jest spokojnie! Oraz można porobić sobie tam fotki z cyklu: "Przepraszam, ale pańskie zęby tkwią w mej szyi", tak jak to robię ja:D

Kingusia_92

hahaha "Cmentarz to mój drugi dom " hahaha dobre:P :D:D:D Oj ja bym na twoim miejscu nie spedzala teraz czasu na cmentarzu... w koncu bedziesz tam lezec wieki po smierci nie :P ?? Co do romansu ? nie ma nawet 5 dziewuch teaz mi to kolo tylka lata i powiewa :P

ankaa_

buehehehe ;]
U mnie wszytsko si, gdyby nie to że w poniedziałek trza iść do szkoły x_x nieeeeeeeeeeee umieram!!!!!!!!!!!!!!! ;) hehehe
ale spójrzmy na to z innej strony mój brat wraca do domu 1szego września z Irlandii :D co to ma być ten cały Wild Child? zabójczy tytuł XD

huronkowa

tak, tytuł zabójczy x] ha! nadawałabym się na takie "wild child" .lol.
A ja tam sie ciesze że idę do szkoły =) <nie zeby chodziło o naukę, o nie! tylko tak ogólnie>

Kingusia_92

ja sie teraz troche szkoly boje.. bo nowa i w ogole jeszcze ide do takiej gdzie jest duzo plastikowi te lalunie sie moga przyczepic do mnie i nie bedzie fajnie :/ z reszta nie mam zadnej ksioazki i w zasadzie to jest moj glowny powod. a co do wild child to znajac nasze mozliwosci to go obejrzymy i sie dowiemy kto tam gra wild child :D:D

ankaa_

cherie, co do tego leżenia na cmentarzu... W końcu to tylko moje ciało będzie tam leżeć! Ciało to naczynie, w którym kryje się dusza. W końcu nie mówimy: "Aua, ja bolę!", tylko "Aua, boli mnie moja noga!", a ta znacząca różnica. Ale tak szczerze, to ja naprawdę lubię spędzać czas na cmentarzu, szczególnie nocą. Uwielbiam księżyc i gwiazdy oraz tę poświatę jaka od nich bije wśród czarnej ciemności....
Co do Wild Child... Tytuł intrygujący, ale jakoś podejrzewam, że będzie to taka lekko głupia komedia dla nastolatków....

Kingusia_92

co tam ? jak tam szkola ? u mnie wszysto ok... mimo ze to nowa klasa i wszystko...2 chlopakow w klasie mam ogolnie zawaliscie :P... a jak tam wasze rozpoczecie ?
Co do filmu to jesli to bedzie komedia romantyczna to pewnie mi sie spodoba bo lubie takie :P:D:D:D:D

ankaa_

Ja kocham. najlepiej jak oglądam z siostrą. leje z nich od początku do końca a ona się denerwuje hehe:D
Cóż, ostatni rok w naszej sql:) fajnie ogólnie było:)
tylko 2 chłopaków? nieźlexD

Kingusia_92

no mam dwoch chlopakow... i co najgorsze plastiki, znaczy nie takie w 100% lalunie, ale chodzi glownie o ich zachowanie. potworzyly sie juz grupki... wiecie kto z kim bedzie trzymac w szkole, na lekcji i w ogole.. no i wlasnie te wszystkie sie zebraly razem... normalnie nie wytrzymam tego.
Co do filmu to sie z checia bym go obejrzala, z dwoch powodow. raz ze gra w nim alex :P a dwa, ze lubie komedie. a tak poza tym bylam wczoraj na myspace Alexa i ogladalam, jego foty i napisal ze Emma Roberts nie jest jego dziewczyna... wiec fanki sie nie musza martwic :P

ankaa_

Coz :D Gdyby Emma Roberts byla dziewczyna Alexa byloby o tym raczej troche glosniej :D A no i mam prosbe do osobek ktore mnie tu znaja i te co nie znaja glosujcie na mnie na : http://www.filmweb.pl/blog/entry/466672/Tu+powstanie+Aleja+Gwiazd....html --> z gory thx :*

Co do plastikow --> nie ma sie co przejmowac --> w kazdej sql sa takie :D No ale coz zrobic :/

Kingusia_92

hej, a jak łądnie poprosze, dasz linka do jego myspace?;)
Cóż, mi tam w zasadzie ostatnio z takich lalek chce się śmiać:D
Zagłosuje, zagłosuje:)

Lady_M_

No to bardzo dziekuje :) Takie lale sa poprostu zalosne... ale mimo to wiecie co jest gorsze ze chlopcy na takie paniusie "leca" :/

Kingusia_92

raczej wszelcy emo, goci itp nie lecą na taki "gwiazdeczki".... np taki Jared Leto... Eeee.... dobra, bo znowu się rozpłynę:P U nas w klasie są 2 plastiki (Bogu dzięki, że tylko tyle!) Na każdej lekcji piłują sobie paznokcie, czeszą włosy, malują, wkłądają sobie nawzajem ręce pod bluzki i uważają, że to niezwykle zabawne. Lecą na nie tylko hip hopowcy, technowcy, disco polowcy....
Ej, zauważyłyście jak w dzisiejszych czasach tańczą tacy chłopcy? Wymachują przed twarzą rekęmi. I na tym koniec:D

Luelle

No coz u mnie w klasie sa dwie 100% plastiki i 4 plastki 90% :D No ale coz ;D

I nie zgodze sie z tym ze na nie jeca tylko hip hopcy itd... :/ Bo wiele fajnych kolesi rowniez :/

A takie osoby jak emo itp.. owszem nie leca na plastiki bo zazwyczaj sa z partnerka rowniez Emo :/

No i co zrobic ??

Kingusia_92

no tak co do adresu alexa na myspace to jest prosty www.myspace.com/apettyfer.. ale zeby zobaczyc cale jego konto musisz byc zalogowana, wiec jesli nie masz konta musisz zalozyc...co do plastikow to trzeba troche pomyslec nie... jakby fajni goscie nie lecieli na takie baby to jestem ciekawa czy istnialy by jeszcze plastikowe lalunie...raczej nie

ankaa_

Cóż, jakby nie lecieli to by takich nie było. A są. Cóż, z tego co widzę, plastików nie trzeba "zdobywać" czy wysilać się na inteligentną rozmowę. A z normalnymi trzeba. I to jest różnica.
Konto na myspace mam:D

Lady_M_

Coz ja tez mam konto na myspce :) Zapraszam na http://myspace.com/kingusia_92 :) Gdyby takich lal nie bylo kolesie gadali by normalnie i wogole :D A jak kolesie przestana sie za takimi uganiac to "lale" wygina :/

Kingusia_92

Aha nie chce was dziewczyny rozczarowywac ale..... Alex nie ma konta na MySpace --> to co podalas to nie jest jego (osobiste) :D Sorry za rozczarowanie :/

Kingusia_92

skad wiesz ze to nie on ?Marta jak masz konto to podaj mi adres albo wez mnie do przyjaciol zapros moj adres to www.myspace.com/aneczka16pl

ankaa_

Na wielu portalach o Alexie pisze coś takiego :
MySpace : I dont have --> Wiec on nie ma :/ A to co podalas zauwaz ze pisze Alex Pettyfer ? --> a gwiazdy nie posiadaja takich nazw z ? --> wiec poprostu sie pomylilas :/

Kingusia_92

cóż, szkoda że nie ma.
a, zaprosiłam:) ale jakby co: http://www.myspace.com/xxxmartusxxx

Kingusia_92

eee tam.. w znajomych moze zostac :P dzieki Marta za zaproszenie.. juz zaakceptowalam :P

ankaa_

No w znajomych zawsze moze zostac :D Nic nie zaszkodzi przeciez :D

Kingusia_92

Może zostać:) Chociaż powinien sobie założyć.
I dzięki za zakkceptowanie;)

Lady_M_

No coz ;) Nie wszystkie gwiazdy chca miec na glowie rowniez MySpace -> chociaz i tak oni sie tym nie zajmuja :)

Kingusia_92

często jacyś cholerni fani nawet po prostu podszywają się pod swych idoli:/ to trzeba zwalaczać. ale nie wiadomo jak....

Luelle

Podszywanie sie pod idoli to tatalna glupota --> ale sa na swiecie wyjatki przeciez :/

Kingusia_92

hm... w zasadzie to pewnie całkiem śmieszne czytac potem komentarze "...! kocham cie! wyjdz za mnie!" <lol>
NO tak. Jak ktos podnieca sie ze sie pod kogoś podszywa to no comments:/

Kingusia_92

hymm.. no tez tego nie lubie..ale przypomnialo mi sie ze na blogu, na myspace pisal juz sama nie wiem czy Alex czy ktos inny ze to jest jedyne oficialne myspace Alexa.. nawet pisal tak jego ojciec... chociaz kto to udowodni ze to byl wlasnie on ?.. ooh niezle ludzie mieszaja we lbach.. ;/

ankaa_

dlatego nie ma co wierzyc takim stronom. uwierze ze to oryginalna strona Alexa tylko wtedy jeśli będzie to jego ofacjalna strona internetowa..... nienawidze podszywaczy!!!!!!!!!

Luelle

Luelle nie tylko ty nie lubisz tych cosie podszywaja :D Jestem z toba :D

Kingusia_92

ja też! ja też! takich ludzi trzeba tępić!;P

Kingusia_92

troche nei na temat.... czytalyscie mzoe artykul na wp. o vanessie h. ? jak nie to macie link http://kobieta.wp.pl/gid,9208698,img,9208708,kat,67116,galeriazdjecie.html?T%5Bp age%5D=1
szkoda ze nie pokazali tych fotek :P

ankaa_

Ja widzialam ta fotke :D No i oczywiscie czytalam o tym : D

Kingusia_92

cóż... mam nadzieje tylko ze szzcerze przeprosila fanów:D

Luelle

ja nie widziałam, i nie wiem czy chciałabym zobaczyć;P
Też mam nadzieje ze to było szczere. Choć ma prawo robić sobie zdjęcia jakie chce, a ten kto je opublikował to zwykła świnia;P

Kingusia_92

widzialas ta fotke ? ta co trafila do internetu przez pomylke ? jestem ciekawa gdzie ?:D:D

ankaa_

w ogóle nie rozumiem osób, które dla zysku albo dla ośmieszenia pokazywały kompromitujące zdjęcia i/lub filmy sławnych ludzi. i właściwie sama sobie nie zrobie nigdy żadnych fotek i filmów tego rodzaju:P

Luelle

No coz jak dla mnie to poprostu cos dziwnego cala ta afera :/ No coz tu sa focie --> http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4467498.html :/