Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
jak to powiedziała mi Marta: przefajnili Piratów. Znaczy się - za dużo wątków!!! Trzeba się nieźle skupić, żeby zrozumieć przesłanie, płynące z tego filmu!!! Podobno Will umrze, ale się odrodzi i będzie kapitanem Holendra. I że będzie schodził na ląd raz na 10 lat xD Podobno Barbossa udzieli ślubu Lizzie i Willowi :D Wszystkie info BY MARTUSIA :D
ee tam mnie tam piraci nie kreca.. shreka ogladne ale na kompie a nie w kinie.. szczerzze mowiac do kina to ja rzadko chodze bo na reklamie pokaza zawaliste watki filmu a jak juz sie calosc oobejrzy film do kitu za taki przyklad moge dac Boogiemana... Jedyne na co pojde to Harry Potter :P... rozpisalam sie a przeciez to wszystko nie na temat.... ehhh macie pomysl ??
No coz piraci nie wszystkim sie podobali ;/ ---> ale sa osoby ktore mowia ze jest wszystko ok :) A co do Shreka to podobno beznadzieja :/ Ale wole sie przekonac :)
Ja na piratów pójde napewno, nawet jak są tacy jak wyczytałam w pisach i komentarzach.... po prostu trzeba to zobaczyć:P Na Harry'ego też pójde, i na Shreka też:D
hihi, możemy napisać jakąś własną histoyjke <w komentarzach> w jakiej A. mógłby zagrać główną role:P
;> :)
Moja koleżanka była i była zachwycona Piratami 3 ale ona ma fioła na punkcie Johnny'ego, więc wiadomo że się jej podobało ;)
Podejrzewam że w domu ich obejrzę, jesli w ogóle.
A co z tą historyjką?
ja tez chce wiedziec o co chodzi z tym Arturem... :D:D:D hehe A mi sie Alex snil :P ... uratowal mnie kochany :D:D juz drugi raz mi sie snil i teraz snil mi sie z srody na czawartek a podobno sny z srody na czwartek sie spelniaja :P :D:D:D.... wiem glupia jestem :P
Mi sie czasem spełniają.... śni mi sie urywek czrgoś a kilka dni potem taka sytuacja ma miejsce... Ale to naprawde żadko..... No to życze Ci żeby Ci sie spełniło:P
Hehe, ja nie idę na piratów tylko dlatego że gra tam Johnny.... Lubie go ale bez przesady:P ide dla samych piratów:P
no mam nadzieje, ze sie spelni ale ze bedzie tak jak w snie a nie ze sie spelni to co znacza te rzeczy i cala reszta co mi sie snila bo nie za ciekawie to wyglada... mam taka obsesje ze sprawdzam co moje sny znacza chociaz ostatnio juz mniej.... ale stwierdzam, ze nikogo moje sny nie interesuja i trzeba wymyslic cos na temat Alusia "P
dobry temat ale pewnie kazda powie co o tym mysli i sie skonczy wiec... zalezy jaka to by byla rola jak taka jak w kazdym romansidle dla mlodziezy czyli ze chlopak i dziewczyna sie nie nawidza a podkoniec sa razem to hymmm... trudno mi opisac wrazenia... ale sadze, ze lepiej bym sie nadawala na sprzataczke ktora by sprzatala po kazdym a najbardziej po Alexie :D:D:D niz na aktorke... wystydliwa jestem i w ogole :P
Ej słuchajcie byłam na PIRATACH :) Ale stwierdzam ze bylo za malo Jacka :/ Ale ogolnie filmik moze byc (moglby byc lepszy ale nie narzekajmy :D )
hahahh :D
nieźle Anka :D najlepiej sprzątać po Alexie xDhahah :))) dobre;]
pomyślę nad tym tematem, teraz nie myślę xD Tzn myślę ale ofilmie kóry przed chwilą oglądałam ("Junebug") i o ziewaniu ;)
wiesz.. lepszy rydz niz nic.. hehe chociaz jakbym go zobaczyla to nie wiem czy bym byla w stanie co kolwiek robic... na poczatku pewnie nie ale z czasem bym zaczela sprzatac... kto wie moze zwykla sprzataczka przykula by jego uwage :P
zapewne:D
Ja tam proponuje rolę modelki. A nuż Alex zostanie też malarzem lub po prostu zachce mu sie malowac. A ja tam bede gotowa w kazdym momencie zrzucic ciuchy i mu pozowac:D Może wtedy zwroci uwagę...^^
ja i modelka hahahaha jakbym mu zapozowala nago to by uciekl.... nie no sadze, ze pozostane zwykla dziewczyna i moze mnie kiedys w jakims cieniu znajdzie.... a jak nie to zostane detektywem i go odnajde i bede sledzic jego kazdy ruch :PP
Ja na piratów ide w sobote:)
a co do modelki: Ty Marysiu sie nadajesz, ale np. ja? śmiech na sali:P Ale zawsze jakiś <dłupi:P> pomysł na poznanie sie znajdzie:PP
tja, się nadaje:P chyba z księżyca spadłaś (z moona:P)!!!!! Ja i modelka:P Co do tropienia, to się zgadzam:D podoba mi sie ten pomysl!!! Marta, idziemy w sobote na piratów!? myslalam ze w piatek, bo jest dzien wolny od nauki!!!!!!
heh w sobote tez jest wolny od nauki :PP e tam ja juz mam wolne od jutra praktycznie :P dobra tak po za tym trzeba znalesc jakis temat o ALEXIE a nie o piratach i kiedy sie idzie do szkoly a kiedy nie :P ;)
jak na razie ja pomyslu nie mam
kto ma wolne w sobote, ten ma:D na pewno nie ja:D ja mam tylko jeden wolny dzien w tygodniu - niedziele... no, chyba, że święta...
dziwczyny, fajny zdjęcie alexa jest!!!!!!!!!
Ja na szczęście nie chadzam w sobote d sql.... współczuje tym, co muszą :( nie wiem jakie było wczoraj, ale teraz jest fajne:PP
aaa jeszcze tylko TI się nauczę na poniedziałek i kooonieeeccc xD nie uczę się więcej ^^ yeaahhh!
Jakie zdjęcie? xD :))
pewnie jej chodzi o to zdjecie przy jego profilu na filmwebie.. bo zmienili........ja juz sie nie ucze od jakiegos tygodnia jak nie wieceje... chce mi sie.. :/ jeszcze 2 tyg szkoly... :( bede musiala sie rozstac z moja ukochana klasa ;(
aaaa :)
Ja tam się cieszę że wakacje xD
W gim miałam średnią klasę, podchodzącą podgłupią ;)
Teraz jest całkiem fajna :D 21 dziewczyn i 6 chłopaków hahah xD
no to rzeczywiście fajna:) buahahahahaha!!!!!
Też sie wakacji doczekać nie mogę. Klasa moja jest jedną wielką pomyłką, większość nawet nie zna takiego słowa jak "nauka" oraz "dobre liceum". Dobra, to są 3 słowa:D
AAAaa......... spadam, bo czuje gofry!!!!!!! Mniam, mniam:)
heh....ja na poczatku gim myslalam, ze tez bede miec glupia klase ale w ostatnim roku (zawsze tak jest) zzylam sie z nimi.... no nic bede musiala sie pozegnac...a wakacje... to z nich tez sie nie ciesze jedyny pozytywny argumet to to, ze odpoczne od nauki a tak to nigdzie nie jade i wiekszosc moich znajomych idzie do pracy... to ja tez chyba pojde... wiec za bardzo nie odpoczne
a to po co idziesz do pracy? chcesz po prostu zarobić czy jestes zmuszona?^^
moja klasa gim jest lepsza niz ta z podstawowki, ale i tak za nia przepadam, bo wiele osob jest po prostu chamska!!!!
ide do pracy po to zeby cos zarobic i po to zeby sie nie nudzic na wakacjach.... bo naprawde z moich znajomych to wiekszosci nie bedzie... jedni pojda do pracy, a drudzy wyjada i nie mam zamiaru siedziec z 2 osobami przed blokiem i gapic sie w chodzinik.... wiec wole isc do pracy.. chyba ze... chyba ze przyjade do ktorejs z was co wy na to ?? :D:D:D
:) Ja jak będe bardzo zdesperowana <czytaj: znudzona> to też gdzieś pójdę:0 Ja wybrałam już sobie genialne liceum z genialnym profilem, tylko trzeba zacząć się uczyć:PP<130 pkt> Nasza klasa może i jest troche chamska, ale trafiliśmy na najfajniejszych ludzi z naszego rocznika:) w 2óch klasach równoległych.....eh, szkoda gadać.
Wie ktoś może co z mumią?
chodzi ci o ta mumie, w ktorej ma alex wystapic ? ja tez nie wiem i nic nie rozumiem... najpierw pisza, ze zagra w tej mumi, pozniej go usuwaja z obsady, pozniej dodaja a pozniej znowu usuwaja... juz sama nie wiem co mam o tym myslec... ehhhh :/
Z ta mumia to był poprostu bląd zobaczcie ---> http://www.imdb.com/name/nm1641117/ --> raczej nie ma tam w filmografii Mumi a to jest sprawdzone zrodlo :D
i Bogu dzięki:D
Martuś, wiem że nasza klasa jest najmniej chamska z naszego rocznika, ale to nie zmienia faktu, że i tak jest chamska:P
Jeżeli dostaniemy sie do tej szkoły to będziemy uczyuć się łaciny ^^
jakie profilki? :)
Ja jestem na przyrodniczym-ekonomicznym ^^
ale na ekonomie się nie wybieram xD
No to dobrze że go nei będzie w Mumii ^^ bo to porażka ;]
aha... to ciekawa jestem skad filmweb mial takie info, ze on zagra w tym filmie... w sumie wiecie co przypomnialo mi sie ze jak kiedys bylam na stronie poswieconej mu to bylo ze ciesze sie ze alex zagra w mumi a to nie byla polska strona tylko angielska...
P.S. mam pytanie do marusi i luelle... jak wy zmienilyscie fote przy profilu ?? ja juz zmienilam chyba dwa dni temu i dalej mam ta sama :(... mozecie mi powiedziec?
No wiec masz zmieniona focie :D Jak sie zmienia focie to nie zawsze widac zmiane (ty jej nie widzisz ---> pozostali widza :) Wiec nie ma sie co przejmowac :D
tak tez myslalam :P ale jak np. zmienialam na olsenke to po paru godzinach zobaczylam zmiane a teraz du*a za przeproszeniem....
Zmieniona jest:)
Profil humanistyczny+ang franc i łacina+warsztaty: fotograficzne dziennikarskie i reżyserskie:D:D Coś w sam raz dla mnie <i bez niemieckiego!!:D> Tylko ciekawe czy za rok też taki będzie.....
JA na ekonomię bym nie poszła, nie nadaje się:P
znowu nie na temat<lol>
No ja tez tak czesto mialam zrob tak :) Wejdz na swoja strone i ja odswiez (tym przycieskiem :) A napewno wszystko sie uda :)
ano udalo sie :D:D dzieki za rade Kinia :P tak to bym dalej miala te zdjecie olsenki mimo, ze dalam na Alexa hihi
No spoko :D Tez mialam tak bardzo czesto co mnie strasznie denerwowalo :/ Ale teraz juz nie zmieniam :D
JA NAJBARDZIEJ CHCE TE WARSZTATY DZIENNIKARSKIE I FOLMOWE!! a ta łacina mnie po prostu rozbroiła:D Gdybym zdawała w tym roku, to by mnie przyjęli:) Oni patrze na punkty ze wszystkich przedmiotów czy tylko wybranych?
hahah ja nie pójdę na ekonomię potem o nie,to nie dla mniexD
Tez miałam w planie dziennkaraską, ale to jest histria, której po prostu nienawidzę :/
Miałam taką fajną klasę na celu ale w ogóle nie składałam papierów bo chcieli 150 pktów a ja w porywie miałam 130 xD To była z rozszerzonym polskim i angielskim. No ale trudno sie mówi, moją aktualną szkołę uwielbiam, jest boska xD Dzisiaj na ang np były w sumie 4 osoby i 2 nauczycieli xD (mamy na 3 grupy podział, reszty nie było po prostu) i siedzieliśmy w klasie i graliśmy sobie z moim facetem od angola na gitarach no i śpiewaliśmy xD hahah bosko było ^^
Ojojj ale żem się rozpisała ^^
My na matematyce graliśmy w jakąś gre:PP
hehe, my wysyłamy kolegę do Batorego, chociaż on nie jest zbyt chętny <lol>. Historię da się przeżyć pod warunkiem że nie ma dat <lol2>
wysyłamy go do Batorego, żebyśmy miały potem wejściówkę na nakręcenie "Kamieni na szaniec":D Wiecie, jak ktoś znajomy tam by był, to byłoby łatwiej^^ a w zamian dostanie role Rudego:D