Alex Pettyfer

Alexander Richard Pettyfer

7,7
8 294 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex Pettyfer

Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*

Kingusia_92

nie mogl by grac zly charakterek ale jak mowilam wczesniej nie wyglada na swoj wiek ale pasowala by zeby jeszcze poczekac na takie "powazniejsze" role. narazie pozostaje mu gra w filmach dla mlodziezy ewantualnie w sensacyjnych ale cos typu "teran prywatny " o ile dobrze pamietam tytul

ankaa_

Coz pozyjemy zobaczymy w czym zagra Alex :D

Kingusia_92

wczoraj ogladalam 2 cz. mumi i musze powiedziec, ze jakby Alex zagral Alexa O'Conella <czy jak to sie pisze> w 3 cz. mumi to by bylo fajnie bo bylby podobny do poprzedniego aktora... ale nie wiem czego nie zagra :( a szkoda. dla ułatwienia macie fotke tego aktora, ktory gral w mumi 2
http://www.jeunestars.com/photos/fredboath/divers/freddi10.jpg <mozna powiedziec ze to jego obecne zdjecie, bo jak gral w mumi to byl maly mial 10 lat >

ankaa_

Coz fajny ten koles z Mumii 2:D No ale ja nie przepadam za mumiami :D Wiec napewno nie ogladalabym jak Alex gra wiec sie ciesze ze go tam nie bedzie :D

Kingusia_92

Ja nie ogladałam mumii, nawet nie miałam takiego zamiaru:P
Choć jakby grał tam A. to bym pewnie obejżała z czystej ciekawości jak mu pójdzie;)

Kingusia_92

heh ja bym ogladnela :P nawet jakby nie zagral... bo juz widzialam 2 czesci wiec nie zaszkodzi jak zobacze 3.
Własnie bylam na myspace Alexa znaczy nie wiem czy Alexa czy nie :P ale bylam i widzialam jego foki... chlopak sie obraca kolo panienek... nie powiem... az sie dziwie <i ciesze :D:D:D> ze zadnej nie ma... normalnie na kilku fotkach on jeden a do oklola z jakies 10 panienek... jak nie wieciej :P szkoda ze goscie tak kolo mnie nie lataja :P

ankaa_

A skad wiesz ze nie ma :D Teraz juz nie mowi sie (czasami) czy ktos kogos ma czy nie :D

Kingusia_92

Może ma, tylko boi się przyznać, aby jej nie porwali i nie rządali wieelkiego okupu.....

lol. wybaczcie, mam dziś taki powywający humorek:P
Może ma, a po prostu nie zależy mu na tym aby ta wiadomość pojawiała się na wszyswtkich serwisach plotkarskich

Kingusia_92

w sumie racja o tym nie pomyslalam... nie wiem jak wy ale ja jesli bym mila slawnego chlopaka, np takiego jak Alex (marzenia ehhh... :)) to nie chcialabym zeby wszyscy o tym trabili... ale patrzac z drugiej strony to miec slawnego chopaka to nic fajnego.. argumentow chyba nie musze podawac.

ankaa_

Coz :D Fajnie by bylo miec fajnego chlopaka :D (Coz nie bede sie juz chyba wypowiadac :D) Nie ale mysle ze Alex ma kogos :D

Kingusia_92

Chciałabym mieć sławnego chłopaka, alr tylko jakbym, ja też był sławna:P
No bo co to za frajda jeżeli ludzie gadają tylko o Tobie, bo on jest sławny, i ciągle jesteś w jego cieniu?!?

Pewnie ma;) przynajmniej na oku:PP

Kingusia_92

no ja bym tez chciala... nawet jakbym nie byla slawna, ale chyba wiecej jest wad niz zalet takiego zwiazku. Dajmy za przyklad Pettyfera ;) jestem, np jego panienka i wszyscy sadza : co taki koles robi z taka, za brzydka jak dla niego, jest pewnie z nim dla kasy i slawy... itp.
Wracajac do tego czy kogos ma... to jesli ma kogos na oku to pewnie musial dlugo szukac, tyle panienek w kolo niego sie obraca.... ciekawa jestem czy tyle by za nim latalo <hahaha tak jak za Krumem w HP> jesli nie byl by slawny... sadze, ze nie.... slawa robi swoja... : ?

ankaa_

pewnie i tak latałyby. A nie jest aż tak sławny jak inni.
W życiu nie chciałabym być cieniem takiego Alexa - ja sama nieznana, nie mogłabym niegdzie z nim wyjść, bo te sępy - paparazzi by nas zatłukli tymi dziobami.... Chryste, to byłby koszmar! Gdybym ja była sławna, to całkiem inna bajka.....

Luelle

Coz gdybym ja byla slawna --> to sprawa bylaby ciezka :D Bowiem skad bym wiedziala ze chlopak chce byc ze mna z "milosci" czy dla kasy i niejakiej slawy :/ Trudno by bylo:D

Kingusia_92

Chyba że miałby więcewj kasu=y od Ciebie:P
Cóz, zawsze można spisać intercyze czy jak to tam się nazywa;)

Kingusia_92

w sumie racja.. wtedy nie wiadomo by bylo czy z milosci czy przez kase....no ale nie ma sie czym martwic.... bo nie jestesmy slawne :P i za kasa to lataja predzej baby niz goscie :P.... ale mowicie ze nie chcialybyscie byc cieniem swojego slawnego chlopaka.. a jakby sie wam zdarzyla taka okazja ze by was slawny przystojniak poprosil o chodzenie to co nie zgodzilybyscie sie ? :>

ankaa_

Coz ja nie mowilam ze nie chce byc cieniem chlopaka :D --> slawnego :) Uwazam ze bylo by to czasami fajne ze jest slawny a czasami nie :/ Ale coz nie potrafie odpowiedziec na pytanie :

" jakby sie wam zdarzyla taka okazja ze by was slawny przystojniak poprosil o chodzenie to co nie zgodzilybyscie sie ? :>"

bowiem nie chodzilabym napewno z chlopakiem do ktorego nic nie czuje ;/ Inaczej byloby gdybym sie w nim zabujala itd. Ale to musialabym go znac troche a nie tylko z magazynow :D

Kingusia_92

Cóż, ja nie należe do tych co jak ktoś sławny poprosiłby o chodzenie to bez wachania bym się zgodziła. Musiałabym go znać właśnie osobiście i "czuś mięte":P chodzenie z kimś tylko po to zeby chodziś jak dla mnie jest bez sensu

Kingusia_92

no wiadomo... ja jakbym nic nie czula to bym sie nie zgodzila....ale mniejsza o zwiazki... moze wrocmy do Pettyfera... tak nam sie temat rozwina.. a teraz co ?? :>

ankaa_

no ale wiesz temacik ktory poruszylysmy zaczal sie od niego wkoncu :D Wiec chyba nie jest źle :D A jak myslicie jakim Alex byl/jest uczniem :D

Kingusia_92

"...Ja mam lekture na poniedziałek!!..."
hehe;)
Tak mi się właśnie ten tekst z filmu przypomniał:P

Nie wiem:P Mam nadzieję że mu nic nie odwaliło i jest PRZYNAJMNIEJ średnim:PP heh

Kingusia_92

no ja tam nie wiem... ale jakos nie wyglada na jakiegos wpsanialego ucznia.. z reszta nie wiem czy to prawda ale gdzies czytalam, ze podobno zaczepial... slabszych od siebie....w szkole oczywiscie... ale slyszalam tez ze przeprasza za to wszystkich ktorych gnebil ;]

ankaa_

A no slyszalam o tym :D Coz tekst z filmu jest swietny (oczywiscie) :D A na ucznia - geniusza to raczej nie wyglada :D

Kingusia_92

wiecie, aktorzy nie maja zbytnio czasu na naukę..... to jest podstawowy problem.... czy kiedyś był dobry? mam taką nadzieje:D nie cierpie słabych uczniów, w szczególności takich, którzy praktycznie nic nie robią i olewają wszystko........ ehhh:/

Luelle

No ale wiecie niektorzy aktorzy chca sie uczyc m.in. Emma Watson :) Jak widac czasamu moze nie ma ale checi hoho :D

Kingusia_92

No cóż.
ja uważam że nawet jak ktoś naprawdę nie jest mądry, to na 3 da rade sie nauczyć:/ A zakładanie z góry: "jestem głab, nie rozumiem, i tak dostane 1 to poco sie uczyć" mnie dobija;/
No tak. Emme pod tym względem powdziwiam: większość ludzi jakby mieli ju z tyle kasy po prostu by olali szkołe

Lady_M_

No tak :D Takie podjescie do nauki jakie wymienilas posiada bardzo wiele osob :/ Ale coz :) Sa wyjatki ktorym zalezy na nauce i tego sie trzymajmy :)

Kingusia_92

no tak.. ja na przyklad mam tak ze mimo, ze sie ucze i zalezy mi na dobrych stopniach to jakos poprawy w mojej nauce nie widac:/.... a co do Emmy to mimo, ze ma kasy w ciula i mimo, ze sie dalej uczy to i tak jej sodowka do lba uderzyla

ankaa_

moze ona uczy sie (nie wiadomo czy to prawda) albo po prostu chce dobrze wygladac w świetle reflektorów...... z niej sie niezly cham zrobił..... a kiedys ja bardzo lubilam (w 1 i 2 czesci HP, potem była juz jakas taka skrzywiona.....)

Kingusia_92

tez ja kiedys lubialam... ale teraz jakies fochy w ogole strzela ze szkoda gadac... ale to nie jest frum o niej tylko o Pettyferze :P wiec... jakies pomysly ?

ankaa_

No troche jej odwalilo :D Nie ma co :/ Ale coz zrobic :D

Kingusia_92

ja jej nie libiłam nigdy:PP <tak samo jak Danielka>

Dobra, obgadałyśmy szkołe, dziewczyny...
To co nam jeszcze zostało? rodzina, kumple, zainteresowania... ?
O czym teraz?

Lady_M_

o tym jak to Luelle się błaźni:P niezly temat?:P

Luelle

No coz :) Bardzo interesujacy temacik ;) Moge prosic o rozwiniecie ?? <Nie no zart :D>

Kingusia_92

bałźnisz sie a ja jeszcze nic o tym nie wiem? wstyd!!;PP <lol>

Kingusia_92

dobra dziewuszki widze, ze nie macie zadnego pomyslu, wiec ja cos zapodam... jak myslicie jaki jest Alex charakteru naprawde... ? Tak mily i symaptyczny ;] czy wredny ??

ankaa_

mam nadzieje że nie jest do końca dobrze ułożony i jest w nim coś.. hm, jakby to ując... dzikiego:)

Lady_M_

Coz nie wyglada szczerze mowiac na ulozonego chlopca :D Chociaz gdyby byl zly nie dostalny sie do swiata filmu :D Sama nie wiem :D

Kingusia_92

w TBS wygladał spokojnie. ale AR uz nie:) Trudno mi go określić, nie znam go w ogóle.... ale z drugiej strony - raczej nie jest skandalistą, nie widzialam jakichś jego skandalizujących zdjęć, filmów czy wypowiedzi. Myśle, ze jest razcej opanowany, lecz zdziebko łobuzerski:)

Kingusia_92

haha moim zdaniem tez nie zalicza sie do najgrzeczniejszych... ale to dopiero poczatek jego slawy... wiec jak myslicie odbije mu tak jak emmie albo danielowi ?

ankaa_

Chyba mu nie odbije :D Ja tak sadze --> a raczej mam taka nadzieje :D

Kingusia_92

nie może muu tak odbić, bo przestane go szanować;P

Kingusia_92

po Emmie bym sie nie spodziewala ze jej sodowka uderzy a tu prosze.... tyle ze Emma jest bardziej popularna niz Alex... ale wiecie wszystko czas pokaze :D:D

ankaa_

no napewno jest mnniej popularny ale wszystko jeszcze przed nim ;D Moze kiedys dosanie wielka szanse zagrania w mega hicie :D

Kingusia_92

Gdyby Alex zagrał główną rolę w HP też byłby popularny <lol2>
Ale ja go tam nie widze;P
Cóż, może "wild child" okaże sie miedzynarodowym hitem, kto wie??;)

Lady_M_

Do HP trudno sie jest wbic :D Tam jest sama czolowka - Gary Oldman, Helena Bohnam Carter :* Wiec mus znalezc inny movie :D

Kingusia_92

miał zagrać głowną rolę w "Gwiezdnym pyle", ale.........
na razie wolę nie gdybać "co by było, gdyby...", bo na większą produkcję z jego udziałem na razie sie nie zanosi... niestety....
Martuś, jedziesz ze mną w piątek do kina? czy totalnie się rozchorowałas?

Luelle

Coz jak widze nie jestem sama chora :D A co do Alexa zobaczy sie czy dostanie super szanse :)

Kingusia_92

chyba jade:) zadzwonie do Ciebie na koma

miejmy nadziej że dostanie i nie zmarnuje:D

Lady_M_

no, ja myślę, że pojedziesz! musimy w końcu zobaczyć jak Gwiazda klnie:P Ale kiedy dokładnie zadzwonisz? jutro? dzis?

Czytała któraś z was "Zmierzch" i "Księżyc w nowiu"? Chryste, popłakałam się! A ja mam nerwy ze stali! To są boskie, niesamowite książki! Bardzo realistycznie napisane, główna bohaterka ma dość cięty język:D to lubię:D a poza tym jest tam... WAMPIR!!!!! <miłość>:F