Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
heh.... nie wiem jak ona tak mogla... bo jak ja sobie pomysle, ze nawet przed swoim gosciem bym miala sie tak rozebrac... to jak dla mnie poprostu nie wykonalne... :| z reszta zeby zobaczyc zdjecia wystarczy w google napisac vanessa hudgens i poszukac troche to tez sie znajdzie.... no zle zrobilam, ze zaczelam ten temat bo to w koncu profil alexa i powinno sie o nim gadac :P
wiecie, w zasadzie jakby ktoś się czepnął można powiedzieć ze rozmawiałyśmy o tym aby potem podyskutować np. czy Alex też by sobie zrobił takie fotki .lol.
na upartego znajdzie sie jakieś powiązanie;PP
no ja mam nadzieje ze alexowi nie odbije cos i nie zrobi tego co vanessa.... albo radclife.. w sumie radcliffe to w ogle zboczone dziecko i tylko sex mu w glowie...
na Danielka nie moge po protu patrzeć:/ (na Harry'ego zresztą też;P) <a moja siostra go ubóstwia. RATUNKU!>
Ja napisze inaczej: jakby sobie zrobił, żeby nie było żadnego idioty który to opublikuje. O!
Ja nie lubie Radlicffa :/ On jaki .. ujme to tak "inny" jest :/ Jak mozna go lubic a tym bardziej jak moze sie komos podobac :/
nie no ja go lubilam podkreslam, lubiłam...tak samo emme ale im sodowka uderzyla do lba i najnormalniejszy zostal Rupercik hihihi.... dobra... z vanessy mozna bylo sie jakos przerzucic na pettyfera ale z radcliffa na alexa jakos nie widze zeby mieli cos w spulnego... no chyba ze alex tez jest jakis nie wyzyty seksualnie :/
Rupert/Ron są najnormalniejsi i najfajniejsi z całej trójki prywatnie/w filmie:)
Z DanielkA na Alexa? hm... będzie ciężko. Mam nadziedzieje że A. sie wyżył i nie jest niewyżyty;P
O! wiem!
z DanielkA przejdziemy na Ruperta: obaj grają w Potterze.
A z Ruperta na Alexa, bo obaj są fajni:D
ale to on sam powiedział w wywiadzie ze kupił takie auto i jak nie wyjdzie z aktorstwem to będzie sprzedawał lody, to nie jest raczej plotka
No w sumie to racja :) A najbardziej (oprocz Bellatrix :D ) to po 5 czesci HP najbardziej lubie Freda i Georga Weasley :) Sa swietni i soda nie uderzyla im do glow ;D
moje ulubione postacie w HP to: 1)Draco 2)Ron 3) właśnie Fred i George:) ja jej Freda nie daruje!!ghrr...
No ja tez lubie Draco :) Co do Rona to moze byc :D Czasami jest smieszny ;d Ale wiecie co poprostu mega zeszlysmy z Alexa :D No ale coz HP rzadzi : D Oczywiscie zapraszam na http://tom-andrew-felton.blog.onet.pl ;)
hehe;) Ja ostatnio z moją koleżanką i małym rodzeństwem bawiłyśmy sie w HP <lol> a dziś na orzechcach malowałyśmy twarze ludzi z HP a potem te orzechy latały po całym korytarzu<lol> wiem, tylko my jesteśmy takie nienormalne;PP
Tak, zeszłyśmy strasznie;) No alr to dowodzi ze nam sie dobrze gada:)
hm... ale co chwila przypominamy sobie ze schodzimy, to moze ludzie będą wyrozumiali??;D
na tych orzechach nie były tylko twarze postaci z HP:D zapomnialaś o moim ulubionym SuperDzidzi?^^ albo o Franku Zdankiewiczu?:P Odbiło nam znów, co jest dobrym sygnałem, ze powracamy do dawnej, szalonej passy:D
Tak w ogóle - ile to już my razy zbaczamy na tym (i na innych) forumach z tematu? Oczywiscie to tylko pytanie retoryczne:D
trudno naliczyc ile :P bo troche tego bylo... mo ale sadze ze czas powrocic... wiec, ktora z was ma pomysl ??
Coz pomysl :/ A co to takiego ?? Nie przejmujmy sie tym ;D Jak cos fajnego bedzie to samo przyjdzie :D
no w zasadzie mozna powiedziec ze to rutyna... wymyslimy i zejdziemy... i tak caly czas... ale wiecie co nie wiem czego zmienili jego fote tamte byly lepsze... a ta ne jest taka siuper... :)
no, ta fota jest do de.
jestem pod wielką presją rodziców..... ciągle mnie konrolują...:/ "Wyłącz już komputer!", "Graj na pianienie!" ble, ble, ble......
Ja tez na presje ze strony rodzicow bardzo nie narzekam --> zato presja ze strony siostry :/ ---> NO COMMENTS :/
ok ja tu probuje jakos na temat, cos o zdjeciu e te z presja wyskakuja....wiecie co jak wam nie wstyd ??:P:P
Oh wstyd wstyd ;/ A jak myslicie czemu nagle tak o Alexie ucichlo :/ Nic sie o nim nie pisze (niestety:/) :/
ja sadze ze dlatego ze nie wyszedl jeszcze film z nim.. to cale "Wild Child" :P przeciez jak krecili Ridera tez bylo cicho o nim, przynajmiej ja nic nie slyszlam... a jak film sie ukazal w kinach to prosze... jak to w gazetach pisali " Maly James Bond " hahaha
Ja zanim zobaczyłam film to słyszałam tylko jaki on wspaniały itp. od Luelle;P
Hm...a może założyć temat na wild child cośtam i wspomnieć o Alexie, a jak ktoś wejdzie tam to trafi i tu?
Chcecie to zalozcie temacik :D Ale ja sie nie pisze :) Ja na Alexa namowiłam cała klasę, żeby poszła do kina (i poszła). A zrobilam to tylko tyle ze podobal mi sie aktor :D A pozniej pokochalam film :D
hehe jak ja bym miala namowic to by nikt nie poszedl bo by powiedzeli ze na takie badziewia nie chodza.... za dobrze znam moja byla klase... ale tak sobie mysle jaki temat by tu wymyslic o Alexie i o ile dobrze pamietam to juz o tym gadalysmy ale wyobrazacie sobie Alexa w roli jakiegos kujonka albo takiego lewego chlopaczka ? hahaha gdyby nie jego budowa ciala to moge taki obraz zobaczyc przed oczami.. hahaha ;)
Coz ja tam moge sobie ywobrazic wszystko :D Chcialabym go zobaczyc w filmie kostiumowym jako takiego pana z baroku :D
no wlasnie o to mi chodzilo. Pettyfer jako ofiara losu.... wszyscy z niego szydza i w ogole... hahaha chcialabym go w takiej roli zobaczyc... hahaha juz to sobie wyobrazam jak okularki nosi i tak uliznay jest... o ja nie moge hahahaha nie szyd..
hahahaha jak to zabrzmialo... " kreca mnie takie role..." hahaha nie moge. nie no mimo, ze nie wyglada na swoj wiek to jak na psychopate wydaje mi sie jeszcze za mlody
ja lubie "czarne" charaktery;P Tylko nie takie złe do cna, tylko o prostu złe;P
<lol> już sobie wyobrażam A. w kominiarce wpadającego do czyjegoś domu, pistolet do głowy i tekst "pieniądze albo życie" <lol>
nie no jak ma juz grac czarny charakter to jakiegos psychopate morderce albo cóś. najlepiej jeszcze by bylo byc jego ofiara :D:D:D
no do Eragona by pasowal... ale czy w innym filmie fantasty to nie wiem... sadze ze do Eragona by pasowal bo ten aktor co tam zagral jest podobny do niego i jakos przez to bym go widziala w tym filmie... a odmowil pewnie dlatego, ze byl na planie AR... takie zycie
Coz odmowil bo bal sie latac czy cos takiego :D Sama nie wiem :D A ja bym chciala zobaczyc Alexa jako zlego czarodzieja w HP :D Ale to niemozliwe ;D
nie, nie jakby mial juz grac jakiegos czarodzieja albo cóś to napewno nie w HP jak juz to w jakimś innych " czarodziejskich filmach " :PP
Dlaczego nie w HP :) Ja tam mam dobra role dla niego jakis zly kuzynek Malfoya --> obydwoje blondyni :D
KUzynek Malfoy'a? heh:) Niy obaj blondyni, ale jednak mało podobni;P
Szczerze? Ja go w HP nie widze;PP
no ja wlasnie tez jakos... moze zagrac w filmie typu HP ale nie w HP :P... pomoijajac HP to widzialabym go w jakiejs komedi rom. :D:D, jakims sensacyjnym, o moglby grac gwaliciciela hahahahaha albo jakiegos psychopate :P to by bylo dobre a nie jakis zly czarodziej moze odrazu SAMI WIECIE KTO ?? :D:D:D
W sumie moglby grac mlodego Voldiego :D Ale w roli gwalciciela to ja go nie widze :/ On nie ma takiego wyrazu twarzy jak T-Bag ze Skazanego :*