Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
No chociaz 4 godziny spedzilas za granica a ja ? kisze sie w Polsce ;(:(
ej zbieramy kase do wakacji i wyjezdzamy za granice :D:D:D:D wiem glupia jestem...
Jade z wami:D Chociaz co prawda nie mam problemow z money i bywam czesto zagranica to i tak warto sie z nim spotkac:D Lecimy tanimi liniami:)) Wizard czy coś? Nigdy tym nie lecialam:) hehe:]
Śliczny, piękny, idelany xD Nawet pisze o nim opowiadania xDD Lool :D Kiedy Alex rider 2? [nie za stary juz pettyfer będzie?] :) Pzdr dla fanek ;p
Ej ja tez chce4 jechac a nie moge przez ta glupia kase :((;(( kto zaplaci za mnie ? :D:DD nie no ok wiecie co moze najpierw sie blizej zapoznamy :D:D:D ? skad jestescie dziewczynki co ?? Ja Rzeszów :/
Wiesz ja jestem z Częstochowy :D A co do wyjazdu to z mila checia :D Co prawda z kasa nie jest zle :D Ale nie mam gory pieniedzy wkoncu :D
Teraz widze, ze kazdy odpisuje. Tylko przedtem wszystkie wypowiedzi pokazywaly sie na 1 stronie a teraz zauwazylam ze jest 2:/ taka juz jestem :/<głupia>. Ej wiecie co chyba z tego nic nie wypali. kazda z innego regionu i w ogole. no chyba, ze skoncze 18 to ede wolna i bede robic na co bede miala ochote ale tak hymmm... raczej nie wypali. papapapa:* musimy to jeszcze powaznie przedyskutowac... pa:*:*:*:*:*:***
No coz to ja musze jeszcze 3 lata do 18 poczekac :D No ale coz :D A co do odpisywania to zapraszam na moje forum o filmie Alex Rider : Misja Stormbreaker ---> tam jest wiecej odp. :)
Ja tez za 3 latka będę miala 18-stke:D Ale wiecie, zawsze można sobie pomarzyć o spotkaniach z innymi:) A nuż wyjdą:)
No tak ponoc marzenia sie spelniaja :D Ja tam wierze w siebie i w swoje marzenia :D Wiec moze kiedys :P
wszystko jest możliwe:) Może siebie kiedyś zobaczymy i bardzo polubimy?:) A może okażemy się zołzami nad zołzami? Ale to raczej te najbardziej drastyczne wyjście:)
Ta.. to widze ze jestesmy w tym samym wieku... no w sumie ja za 2 lata bo w lipcu bede miec 16 lat wiec nie cale 3 lata musze czekac. A co do marzenia to nie to samo co prawdziwe spotkanie ://... szkoda kto wie moze kiedys spotkamy Alexa albo chociaz kogos takiego jak on ehhh... marzenia.... pa dziewczynki :**:**
ja tam spotkałam gości, który jest podobny do Alexa... Ludzie, ale taki nieśmiały, że nie wiem jak mam do niego zagadac!!!!:P
No co ja mam w klasie,szkole ---> nie ujawniam gdzie (mianowicie kolezanaka z klasy moze tu wpasc :D ) fajnego chlopaka :)Fajnie sie z nim gada i wogole ale to raczej nie to :/ Taki przyjaciel raczej ---> sportowiec :D Nie no ale tak na serio niektorzy faceci sa tacy dziwni :D A widzialyscie moze HSM ?? ---> jest taam sliczny Zac Efron :* Poprostu boski :* Z takim to mozna nawet latac :D A co do spotkaniaa i przyjazni badz nienawisci mysle ze bylybysmy dobrymi przyjaciolkami :) A co do tego chlopaka niesmialego to wiesz powoli mmuszisz dzialac bo chlopak sie speszy i nic nie pomoze :/ --> taka dziwna płeć :/ Bu$$ki :) A co do Zaca to znajdziecie jego focie na : http://k-i-n-g-u-n-i-a-1-4.blog.onet.pl/ ---> Pa :* Ale siem rozpisalam chyba pierwszy raz :D
No ten Zac ma cos w sobi ale cos mu brakuje tak jakby byl niedorobiony <oczywiscie bez ograzy> no wiadomo ze takiego tez bym chiala ale wole alexa, ze tak powiem ze lubie kolesi ktorzy maja cos klaty :D:D:D a nie takie flaki... hehehe papap buziole :*:***:***:*
Aj a wracajac do Zaca on czasem po HSM nie chodzil z ta panna co jest u ciebie na obrazku ? bo jak ogladalam zdjecia na necie to praktycznie na kazdmy byli razem i w objeciach wiec nie wiem czy chodzili ze soba czy dalej chodza, a ze ty sie tak interesujesz tym zackiem :D:D:D:D to moze mi odpowiesz ?
Po pierwsze nie interesuje się Zackiem !!! A co do pytania to Zac nie chodzi z nia :) A co chetna jestes ?? :D A po drugie to ta panna ze zdjęcia to Vanessa Hudgens !!!!
hahaha... nie słyszałam by kiedykolwiek ze sobą chodzili, ale w gruncie rzeczy to się nimi tak nie interesuje by znać fakty z ich życia:)
Kingusia, ja mam taki dziwny problem... Ten chłopak nie wie, że jest fajny, praktycznie w ogóle się nie odzywa, choć jak coś powie to sensownie i ciekawie i jest POTWORNIE nieśmiały!! Ja jestem jego całkowitym przeciewieństwem!!! Wiem, że jestem cool (co za skromność, ale cóż, nie ma co się oszukiwać:P), gadam ciągle i to na różne tematy (nawet o polityce, bo mój father ją uwielbia, nawet był kiedyś burmistrzem. Ogólnie sama się tym troszk interesuje), ciekawie i nie jestem ani troszkę nieśmiała!!! Faceci wręcz przywalają się do mnie, czego nie cierpię!!! Może dlatego spodobał mi się A**** S*****:)
Ej ja nie powiedzialam ze oni ze soba chodza !!! tak mi sie wydawalo przez te zdjecia ale juz wiem ze nie sa z soba :D:D:D
No a co do gosci to jak juz sobie znajdziesz jakiegos to zawsze musi byc jakas przeszkoda ... niestety ... takie zycie.
No coz do tego kolesia to nie mozesz najwazniejsze robic zbyt gwaltownych rochow w stosunku do niego bo sie wystraszy i ucieknie :/ A tego bys nie chciala :/ Moze nie wiem jezeli chodzicie razem do klasy to badz z nim w jakiejs grupie na jakims przedmiocie to sie dzieki temu zblizycie :)
No coz do tego kolesia to nie mozesz najwazniejsze robic zbyt gwaltownych rochow w stosunku do niego bo sie wystraszy i ucieknie :/ A tego bys nie chciala :/ Moze nie wiem jezeli chodzicie razem do klasy to badz z nim w jakiejs grupie na jakims przedmiocie to sie dzieki temu zblizycie :)
zbliżenie? Nie... gosciu ma prawie 18 lat, ja za 9 dni (można powieć, że 8) bede miala 15!! On jest z Lowicza, a ja spod Warszawy:) Chodzimy tylko razem do szkoły muzycznej, siedzimy niedaleko siebie na chórze (ale raczej na tym nie da się gadać. Chyba, że śpiewając mu słodkie słówka:P) i sporadycznie widzę go na korytarzu w poniedzialki i środy... Poza tym on się mnie najwyraźniej boi, bo za każdym razem gdy mnie widzi robi się czerwony i chce zwiewać. Może on nie wie, że ja to widzę, ale ja mam niestety (albo stety)taki dar, że potrafię człowieka rozszyfrować po jednym gęście... Jakbym czytała mu w myślach... Poza tym ostatnio odkryłam, że smakuje mi krew (!!) Dowiedzialam się o tym przypadkowo. Moja roczna siostra zatrzasnela sobie paluszek w zmywarce i krew jej strasznie ciekla. Wzięłam jej rączkę i zaczęłam zlizywać tę krew (tlumaczylam sie mamie potem, że robilam to, by zatamowac rane) i wyobraźcie sobie! Normalnie się do niej przyssałam!! Kilka dni temu przeczytałam "Posiadłość Blackwood" i "Wampira Lestata" i dostałam niezłego wstrząsu... Teraz boje sie sama siebie. Jak czuje głód, którego niego moge zatrzymac nawet gdy jem nieskończona gory jedzenia, to przygryzam sobie lekko palec i malutki strumyczkiem pije sobie krew... Od razu mówię, że nie jestem masochistką. Nigdy się nie okaleczyłam, tylko od czasu do czasu pije sobie krew dla pozbycia się głodu... Macie na to jakąs teorie?
Z tym zblizeniem chodzilo mi o to ze mozecie razem isc naprzyklad do kina czy gdzies jak dobry przyjaciele. Chyba zle mnie zrozumialas :/ A no to nie dziwie sie gosciowi :D O 3 lata mlodsza dziewczyna wiec sie peszy :D A co picia krwi to hmm.... dos dziwne :D Chociaz ja tez jak sie przytne czy krew mi leci to mozna powiedziec ze ja pije :D Znaczy najczesciej leci mi krew z palca to taki odruch zatamowania krwi do buzi :D A no i to pomaga :) Wiec chyba nie jestes wampirem :D
tak:P odruchem jest niby to, że jak jestem głodna to się mocno gryzę w palec i pije swoją krew?:) hehe...:) albo, że wysysam z radocią krew mojej rocznej siostry? Taaak, to jest całkowicie normalne:)
Nie wiem co tak strasznie peszy tego chłopaka... On nie wie ile mam lat:D Watpie tez by znalazl czas na pojscie do kina bo kursuje miedzy szkola muzyczna w sochaczewie a łowiczem:DD
Nie no to ze grzyeisz sie w palcec i wysyszasz krew swojej siostry nie jest normalne :/ No moze masz nowe hobby :P --> Nie no zartuje ;D
A co do tego kursowania - Sochaczew - Łowicz ---> współczuje :/ I gdzie tu znalezc czas na zycie prywatne ;D
wlasnie:/ ten gosciu ma przerypane!! a ja wlasnie siedze sobie z kolezankami na imprezce urodzinowej:)) i śpiewam na glos I'VE SLEPT SO LONG WITHOUT YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cze Wam. Dawno mnie tu nie bylo ale wiecie ferie sie zacely to odpoczywam. A co tam u was widze, ze jedna ma urodzinki, czy tam miala, wiec Wszystkiego naj, naj, najlepszego i czego tam sobie chczesz, np. sobowtora Alexa :D:D:D
Sobowtora Alexa --> wow niezle zyczenia :) Ja tez mam ferie ale obowiazkowow codziennie trzeba poczte sprawdzic :D --> Zartuje of course :)
eh, wy tam macie szczeście... mi sie ferie skończyły:( i teraz powrót do dwoch szkół. Własnie teraz np powinnam już ćwiczyć na pianinie, bo mam o 18.15 lekcje, a mi sie zachciało odpisywać na posty:) Oczywiscie, rodzicow nie ma, bo by mnie zabili za to:D a tak w ogóle: urodziny mam właściwie w ten piątek:)
No wiec po pierwsze wszystkiego NAJ :* Po drugie leniuszek z ciebie --> nie chce ci sie cwiczyc :D A po trzecie ja tez po feriach wracam do 2 szkol :) Do normalnej i angielskiej :) Ale jakos bedzie :)
NO z tym sobowtorem chodzilo mi o tego gostka co o nim juz wczesniej pisala ;)
A ja to po feriach ide tylko do jednej szkoly<cale szczescie> ale i tak mi sie nie chce isc bo juz mi sie nie dobrze robi jak pomysle o niej. No trzeba bedzie sie powoli przyzwyczjac ze za tydzien do niej bede musiala wrocic:/ ok spadam nynac :**:**
No to ciesz sie ze do jednej idziesz a nie do 2 :/ Chociaz mi to nie pprzeszkadza tak bardzo :/ Co prawda mam mniej czasu na kolezanki :/ Nie mowiac o innych rzeczach zwiazanych z czasem wolnym na FW chodze w przerwach pomiedzy sql ale jest ok :)
szczerze? to ja lubie chodzic do tych 2 szkoł:) wolę muzyczną od gimnazjum, bo w tym drugim sa straszne, obleśne chamidła:/ a w muzyku można się nieźle uchachać:))
No ja zamiast muzycznej mam angielska ale tez wole chodzic do niej niz do gimnazjum :)
A przy okazji : glosujcie na mnie na : http://www.filmweb.pl/user/670126/Kylie+Smith.html ---> bardzo przydadza mi sie glosy :) Bede wdzieczna :* Zachecajcie innych :) Bu$$ki :*
Ej mam pytanie i zarazem prosbe czy wiecie gdzie moge znalesc albo macie jakies linki ze zdjeciami alexa ale nie takie jak na filmweb.pl w galeri ani te na google w grafice tylko jakies inne i nowsze? jak tak to podajcie mi ok ? a co do ciebie Kinia to juz zaglosowalam :D:D:D:D pa wam :*:*:*:*
no tak trzeba byc mna. moglam wczesniej wpasc na to zeby zobaczyc na stronach o nim i wlasnie to zrobilam. fajne zdjecia ma ale nie rozumiem czego ich na google nie ma. myslalam ze mania na alexa mi przeszla ale chyba znowu sie obudzila. papapapapa
och jakby to byla milosc w wzajemnoscia to by nigdy nie zardzewiala ;)):D:DD:D:D noi nie znowu taka stara :P ide pogladac jego zdjecia ;) papapapa:*:*:*:** ej dodam was do ulubionych macie cos przeciwko czy chcecie byc u mnie w fav ?