Alex Pettyfer

Alexander Richard Pettyfer

7,7
8 159 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex Pettyfer

Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*

Luelle

Aha WAMPIR ;D Dlatego tak ci sie podobalo :D Rozumiem :D Przeszlosc :D Coz ja nie czytalam :D

Kingusia_92

nie lubie wampirów;PP i powiem Ci znowu ze nie czytałam i nie mam zamiaru:D
dziś zadzwonie:) ale nie wiem, jeszcze nadal sie źle czuje

haha, znowu gadamy o Alexie <lol2>

Lady_M_

szkoda, ze nie jedziesz...:(
ja wampiry kocham..... a ostatnio strasznie pokochalam Edwarda Cullena z tej właśnie książki... Zastanawiam się, czy przypadkiem nie kupić 3 części "Eclipse" po angielsku.... Nie chce czekac dłuzej!! 3 tom u nas wejdzie dopiero pod koniec 1 kwartału 2008!! Tak mnie wciągnęła historia Edwarda i Belli, że .... Boże!!
Znacie reklamę Rzeczpospolitej? Mój brat tam śpiewa:P

Luelle

heh... rozumiem ze kochasz wampiry... no ale Alex raczej nie jest do niego podobny :P wiec nie ma jak z wampirow przejsc na Pettyfera... :D:D:D :P
A ktora reklame ..? tą co sspiewaja Wiecej ?
on ma jakies zdolnosci spiewackie ?

ankaa_

Hmm... :D Wampiry :D Coz ja tam kojarze je tylko z Halloween --> a byla jazda w tym roku :D Zresszta mniejsza o to :D

Coz reklmy nie widzialam ale jak masz "slawnego" brata to niech mnie wkreci w interes :D Wiesz nie zapomnij o nas jak staniesz sie slawna SIOSTRA :D Bussiole dla ciebie :) (Na zachete :D )

Kingusia_92

Co tam sie laski dzieje nie odzywacie sie jakos... ostatnio tak nam sie watek o Pettyfer'ze rowinal a teraz co ? :> ??? trzeba wymyslic cos... bo znowu forum podupadnie..

ankaa_

tak, to ta reklama z "Więcej":D Mój brat jest i tak sławny i tak.... Jest najlepszym fagocistą w Polską i jednym z najlepszych w Europie (nie wiadomo który, bo nikt nie prowadzi takich rankingów). Gra w filharmonii narodowej...
Mój drugi brat gra w Teatrze Wielkim i zawsze za darmo chodzę na spektakle i siedzę w lorzy dyrektorskiej:D Kocham braci:D

Luelle

nom, tylko zazdrościć;P

a tak powracając do Ap: jak myślicie, jakby wygladał z innym kolorem włosów?;P

Lady_M_

eeee. szczerze? niezbyt mi się widzi niż tylko w blond:D
Marta napisz do mnie na gg, bo nie mam listy, ok?

Luelle

Szczesciara :D To masz chyba starszych duzo od siebie braci :D Bo wiesz jak gra w filharmoni narodowej a drugie jeszcze gdzies to chyba stroch tzw. "starzy" troszecze :D No ale zazdroszcze :) Pogratulowac talentu braci no i ty tez chyba masz jakis :D

A no i wiesz mysle ze Alex po pierwsze najlepiej wyglada w dlugich wlosach a po drugie --> nie wazne jaki kolor byle by byly dlugie :D

Kingusia_92

nie, nie dlugie... co prawda ma odstajace uszy ale nie dlugie... znaczy jak juz to takiej dlugosci jak w AR mial ale moim zdaniem najlepiej wygladal na premierze AR w NY.... zobaczcie sobie foty na necie w tej fryzurce najlepiej wygladal... co do koloru to chyba w blond mu jest dobrze ale to chyba nie jego naturalny kolor nie ?

ankaa_

Coz mi chdzi o wloski takie jak w AR :) A co do koloru to on raczej nie ma takich jasnych blond jk w AR :) Niestety :/

Kingusia_92

czy ja wiem czy niestety.... i tak fajnie wyglada ale w nie za dlugich i nie za krotkich... :p

ankaa_

Dokladnie w nie za dlugich i nie zakrotkich :D Zreszta jest OK :)

Kingusia_92

dla mnie dobrze wygląda tylko w takich włosach jak w AR. Na premierze mi się nie podobał, nie lubię takich włosów....

Luelle

Luelle jestem z Toba :) Ja sadze tak samo :) W AR byl taki taki ... oh :)

Kingusia_92

kwestia gustu :P... ja tam wole go w takich w jakich byl na premierze... a swoja droga to juz w kwietniu zobaczymy go w tym wild child ne ?... ciekawe o czym to jest... wie ktos moze ?

ankaa_

nie mam pojęcia dokładnie.
ale jestem bardzo ciekawa;)

Lady_M_

Juz w kwietniu ?? Jak dla mnie dopiero :D No ale kwestia gustu :P

Kingusia_92

gdzie tam dopiero... :P zleci zanim sie ogladniesz ;)dopiero byl wrzesien a juz jest prawie grudzien....co do filmu to zastanawia mnie dlaczego jeszcze nie ma zadnego opisu do niego....

ankaa_

NO rzeczywiscie zleci zleci :D A czemu nie ma jeszccze opisu ?? Hmm... niech pomysle :D Wiem :) Bo ja go nie dodalam :D ---> to zart oczywiscie :D

Kingusia_92

jak my opisu nie dodamy, to nie doda go nikt:P "Wild child" może być ciekawy....

Luelle

No to trzeba cos z tym zrobic :D No ale coz :D Nie pozostaje nam nic innego :D

Kingusia_92

no raczej nikt nie doda bo tego opisu nie ma na necie... a szkoda bo chce wiedziec o czym bedzie to cale "Wild child"

ankaa_

No wiem wlasnie ze nie ma :d Bo chcialam dodac opis ale cos nie wyszlo mi :D

Kingusia_92

moze to będzie niespodzianka? tzn, poznanie tego opisu?:>

Luelle

No i to jaka niespodzianka :) Ale wiecie lepiej pozno niz wcale :D

Kingusia_92

no cos mi sie wydaje ze wcale nie bedzie ale ok :P czy ja wiem czy im sie oplaca zamieszczac opis filmu jak juz film w kiwietniu chyba

ankaa_

No wlasnie powinni zamiescic opis :D No ale coz --> wkoncu oni wiedza lepiej :D

Kingusia_92

dadzą opis, kiedy dadzą...

Luelle

No zapewne :D

Kingusia_92

ehe:)

to się rozpisałyśmy:P

Luelle

No tak bywa :D Ale widze ze oprocz ciebie i mnie to nikt juz tu prawie nie wpada :/ Rzeczywistosc :/

Kingusia_92

o wypraszam sobie.... :P ja tu wchodze... ale jak widze takie krotkie wypowiedzi to co ja mam niby napisac, no, no co ?? :D:D:D
Ja chce juz to wild child bo nie ma co ogladac poza 3 seonem prisona i 3 sezonem Supernatural... z reszta w zasadzie to w ogole nie mam czasu na ogladanie tylko weekend mam wolny..... no ale moglby ten film juz wejsc na ekrany kin :P... ok wy piszecie za malo ja pisze za duzo... koncze papap :*:*:*

ankaa_

Zebym jeszcze mgla ogladac 3 sezon skazanego :D Ah :D No a co do wild child - to nie wiem czy chce to zobaczyc - nie mam pojecia o czym wkoncu jest :D

Kingusia_92

ja aż rok muszę czekać na mój ukochany "Zmierzch" na ekranach kin...... to dopiero ból......

Luelle

No a ja az do stycznia na Sweeney Todd i Skarb Narodow 2 :/ No ale poczkeam w spokojui : D

Kingusia_92

a ja od 2002 roku czekam na Artemisa Fowla:D

Luelle

E no to pobijalas rekord :) Gratuluje :*

Kingusia_92

serio, moja irytacja sięga zenitu:/ Producentem jest de Niro, premiera niby w tym roku (:P), a tu nawet nie ma wzmianki, kto będzie grał tytułowego Artemisa:/

Luelle

E no to niezle niezle :D No coz jak widac gwiazdy lubia trzymac wszystko w sekrecie :D

Kingusia_92

w sekrecie?! nie, to nie jest żaden sekret, tylko Miramax kłóci się z kimś o to, by film powstał w Irlandii!! od co najmniej 5 lat!
A że Nicolas Hoult wyrósł z roli głównego bohatera, to teraz szukaja kogoś innego.........

Kingusia_92

oo Nicholas calkiem fajny chlopaczek :D:D ciasteczko :P co do filmow na ktore czekacie to sie wypowiadac nie bede bo pierszy raz o takim czyms slysze

ankaa_

oh, koniecznie przeczytaj Artemisa Fowla. Najlepsze są 3 pierwsze części! Uśmiejesz się i wpadniesz w zachwyt na 100%!!

Luelle

Ty jesteś wielką fanką książek - wnioskuje :D Też bym tak chciała D:

Kingusia_92

chcialabys byc wielka fanką ksiązek? to bardzo proste:D ja dnia bez książki nie przezyje...

Luelle

No ale mi brak zapalu :/ Coz zrobic - zreszta czasu mam malo :/
Ide do sql, wracam - wchodze na kompa na pol godziny - aby wam odpisac , pozniej druga szkola, wraca do domu, lekcje i lulu :d Aha no i jeszcze sniadanie i obiad w przelocie :D

Kingusia_92

jak tak kochasz czyytac ksiazki to wez przeczytaj ksiazke psychologiczna i wez mi napisz recenzje na 2 kartki. Najlepiej na piatek... bo musze oddac... :P

ankaa_

oh, nie... psychologiczna gadka do mnie nie trafia:) zresztą sama mialam ostatnio referat o śmierci - trzeba było psychologicznie to opisać.... mowie wam, tragedia!!

Luelle

o lol :/ Tragedia :/ Wspolczuje wam :()