Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
taaak.... zamiast to opowiadać o pięknie życia, wdawaliśmy się w skomplikowana analizę struktur ludzkiego umysłu, który sam sobie wytwarza paradoksy dotyczące śmierci............ Wierz mi, o takiej pracy zawsze marzyłam........:/
tak... cud marzenia... poprostu to zadanie na psychologie to pisze juz od czwartku i napisac nie moge... na dzien dzisiejszy najwiekszym moim marzeniem jest piatek... chce juz piatek i chce miec wszystko w d***
no ja tez mam wigilie klasa i musze kupic prezent kolezance --> i totalnie nie mam pojecia co kupic :/
taaaaa... no wlasnie w piatek wigilia a ja nie wiem co mi odbilo bo zglosilam sie do robienia wafla... :/ i tera musze sie bawic z tym... ale pociesza mnie fakt ze sie najem :P
swoja droga moze wrocimy do Pettyfera... co tam u niego nowego slychac, wiecie moze ?
na to wyglada... bylo by o nim glosno jesli by cos o tym filmie mowiono.. a tu ani o filmie ani o nim... :/
Nie ma o czym pisac, ani o Pettyfer'ze ani o jego nowej roli... wiec ja wam wszystkim życze wszystkiego najlepszego, fajnego chlopaka, duzo pieniedzy, zdrowia, szczescia i czego tam sobie chcecie... nie bede wymieniac duzo bo i tak nie powinnam skladac tu zyczen :P
to ja się również dorzucę do życzeń i do tego wszystkiego co powiedziala Padleki życzę Wam wszystkim wspaniałego jachtu oraz wygodnych butów!!!!
Kurde nie ma nic ciekaego o A.P. i przez to nie ma o czym gadac na tym forum... :/ ja zeby zadnych nowosci o nim nie bylo.. co sie dzieje ?
czego tak cicho o nim teraz ?
no to mowilam ze wiecej by sie onim mowilo gdyby wspomnieli cos o "Wild Child" a tu cichutenko....no ale zeby tak nic a nic o nim nie bylo... nie wiem zadnej afery ze dziewczyne ma wciazy albo cos :P
Wiesz trzyma wszystko w tajemnicy co do dziewczyny --> dlatego prasa nie napiera :/ Wiec jest o nim cicho :)
powoli zaczynam podejrzewać - a jeśli on odejdzie od aktorstwa? Albo wytwórnie powiedziały mu: " Panu już dziękujemy!"?
A ogladalyscie zdjecia z planu Wild Child?
http://alex-pettyfer.broken-faith.net/Gallery/thumbnails.php?album=117
Ja bym wolala film niz focie ale thx :* Coz ja chce obejrzec ten film nie tylko ze wzgledu na Alexa :D No poczekam :D
jak sie nie ma co sie lubi...:P
ale zawsze cos, mysle ze wyglada o wiele lepiej niz na tej premierze, a no i jego mlodszy brat...spoko :)
A ja wlasnie bylam ostatni dzien w sql :D I od poniedzialku ferie :D Niedziela zajeta - WOŚP - Organizator - czyli zajeta :D
Ok widze, ze mnie troche nie bylo :P i troche przegapilam... ale ogladalam te zdjecia i co prawda za duzo ich nie ma to raz, dwa ja tam zadnego alexa w kapturze nie widzialam i trzy gdzie wy tam macie jego brata ?
jak wlaczasz "ostatnio przeslane" w tej galeri
http://alex-pettyfer.broken-faith.net/Gallery/thumbnails.php?album=lastup&cat=0
to najpierw masz z planu filmu, potem z otwarcia jakiegos sklepu (i tam knypek co kolo niego stoi to jego brat) a potam masz 2 zdjecia z czasow kiedy byl dzieckiem
Jestem tutaj nowa,więc nie wcinam się w Wasze rozmowy,tylko chciałabym tu zaistnieć jako fanka Alexa.Na początek powiem,że nasz Alex bardzo zmężniał i wygląda teraz bardzo mniam,mniam:D:D.
No fakt jest :P No jakos Alex mi sie bardziej widzi :P Ale i tak jak to powiedziala kolezanka wyzej zmeznial :P i jakos te jego kosci policzkowe mi sie nie podobaja...
Co do forum to sie nie wcinasz im wiecej osob tym lepiej :P bo od czasu do czasu forum podupada...
Powiem tyle : WITAMY NOWĄ KOLEŻANKĘ NA FORUM - THX ZA DOŁĄCZENIE :)
Co do Alexa - to napewno był słodki w AR :) A teraz to nie jest zle, ale mogło by być lepiej :D
Mnie się na serio podoba!Może dlatego że mam już swoje latka!Kiedy oglądałam Alexa w kinie nie mogłam znieść jednej rzeczy.Dublingu!!!Masakra!!!Nienawidzę jak filmy są w ten sposób pokazywane!A w jakiej roli najchętniej byście zobaczyły Alexa?Ja w jakimś mrocznym trilerze,gdzie nie koniecznie by grał pozytywną rolę.Taki już mam spaczony charakterek!
juz kiedyś o tym rozmawialysmy i stwierdzilam, ze chcialabym obejrzec Alexa jako psychopatycznego mordercę:D ile mozna grac same dobre charaktery? xD
Dokladnie rozmowa juz taka byla - ale mozna ja powtorzyc :D Coz Alex jako zly charakter - ojc w takim to bym sie od razu zabujala :D
oooo widze, ze pociagaja was tacy psychopaci ;] :P nie no ja tez bym go zobaczyla w filmie takiego typu :P :D albo w jakims mlodziezowym.. bo to cale WILD CHILD nie wiem jakie bedzie...
A jak by tak takiego Hannibala Lecktera,co?!Mam dziwny pociąg do takich postaci!Im gorzej tym lepiej!!!Czasami Alex ma takie mroczne spojrzonko!Mniam,mniam!!!
hmmm Hannibal Lecter to dobra opcja:D ja uwielbiam przystojnych psychopatów. Oczywiście tylko w filmach, bo w życiu nie opłacałoby mi się:P
sama dzisiaj zagralam psychopatę. Grałam dziś rolę Kreona z "Antygony" prawie zlecialam z tronu, bo dwie ławki sie pode mną rozsuneły, gdy zerwalam sie na nogi:P
Bravo,to się nazywa poświęcenie dla sztuki!A co byś powiedziała na małego wampirka jeśli chodzi o Alexa!Dla mnie tego rodzaju filmy i role wymiatają wszystko inne!
Kreon - wow :D Poprostu postac dosc dziwna :D Ale gratuluje zaangazowania :) A co do Alexa - to wszystko jedno kogo by zagrał - byle by kogos wkoncu zagral :D A nie taki zastuj :D