Alex Pettyfer

Alexander Richard Pettyfer

7,7
8 163 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex Pettyfer

Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*

DySgRaFiK

Ten trailer jest mega !!!! Musze zobaczyć ten film :D Naprawde moze byc fajnie :D

Kingusia_92

Ej jesli film jest tak fajny jak zwiastun to trzeba to ogladnac... myslalam ze to jakis badziew bedzie szczerze mowiac a tu sie super zapowiada... tylko jakos Emma nie pasuje mi do roli takiej laleczki znaczy przewaznie grala takie grzeczne dziwczynki a tu nagle lala... no hello :P

ankaa_

No cóż co do Emmy to sama nie wiem - jakoś nie mogę myśleć :/

Właśnie dowiedziałam się że zmarł mój ulubiony (jeden z ulubionych) aktor - Heath Ledger ;( - w wieku 29 lat ! - czy to jest sprawiedliwe ?

Kingusia_92

kingusiu,nie jest!Mnie tez serce staneło jak o tym przeczytałam. Myslałam że to dotyczy jego nowej roli, ale kiedy weszłam na temat, zrozumiałam że to fakt który mnie załamał.Biedny,słodki Heath!!!

Matilda_Ferrero

Mi jej mega przykro :/ On był świetnym aktorem - dużo zrobił dla świata filmu a teraz co ? - nicość :/

ankaa_

khem, khem... jak włączyłam trailer to przez sekundę pomyślałam, że to jakaś pomyłka, że to nie moze być to... a tu..... strach w oczach! Plastiki! Plastiki wszędzie! Everywhere!!!!!! Załamałam się, szczerze mówiąc......... Nie ma jakichś bardziej wartościowych ról...?

wiesz, ja wampiry uwielbiam:D

Kingusia_92

tez o tym slyszlam... ale jak on umarl bo nie czytalam dokladnie... slyszalam za to ze przez narkotyki.

ankaa_

Nie przez narkotyki - to nie prawda :/ Najprawdopodoniej przez środki nasenne ;( No ale nic już nie poradzimy :)

Dzisiaj jestem happy bo mam już nowego Harrego :) Ajć książeczka :D

Kingusia_92

też o tym dziś przeczytałam..... jestem trochę zszokowana. Tabletki nasenne..... Jego znajomi mówią, że to tragiczny wypadek, a nie próba samobójcza czy uzależnienie........ Taki zdolny aktor.... Cóż, mżliwe, że jest teraz lepszym świecie. Gdy o tym się dowiedziałam, słuchałam akurat kołysanki Mii Farrow z "Dziecka Rosemary" R. Polańskiego....

Luelle

No coz ja jak sie dowiedzialam bylam bardzo jakas happy a tu wchodze do neta "Hollywood opłakuje wielkiego gwiazdora " i zdjęcie Hetha no poprostu szok i po dobrym humorze :/

Kingusia_92

Wspaniali ludzie umierają młodo.Dla mnie to nie pierwsze takie przeżycie. Jakieś 15 lat temu opłakiwałam innego młodego aktora, który był dla mnie wszystkim. Byłam wtedy młodą, zakochaną siksą, a on nazywał się River Phoenix. Wtedy było znacznie gorzej.Pozasuwane sztory (nie było zbyt wielu rzaluzji, jak dzisiaj), nie wychodzenie z pokoju, łózka, odmawianie jedzenia. Oto co wtedy przechodziłam. Moja mama chciał juz wzywać psychiatrę, ale moja kuzynka mnie przekonała,ze muszę wrócic do świata żywych. potem był już tylko smutek, który mi z czasem całkowicie przeszedł. Teraz jestem starsza i znacznie bardziej mądrzejsza, ale to nie znaczy że nie cierpię.

Matilda_Ferrero

W moim przypadku jest lepiej :) Miałam doczynienia 2 lata temu ze śmiercią siostry i ona mnie tak jaakby wzmocniła ? A tak z ciekawości ile masz lat ?

Kingusia_92

Liczę sobie już prawie 30 wiosenek. Mnie też śmierć Rivera wzmocniła, ale nie może się równac ze śmiercią kogoś tak bliskiego jak u Ciebie.Bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry. :( Jakieś sześć lata temu umarła moja kochana babcia i mogę sobie wyobrazić w pewnym ułamku co Ty czułaś po stracie siostry. To nigdy nie jest łatwe.

Matilda_Ferrero

Tak mozliwe ze czulas to co ja :/ Dobra skonczymy ten ponury temat - trzeba zyc dalej przeciez :)

Kingusia_92

Heh jeszcze ja cos dodam i mozna konczyc ten temat :p
No wiec ja na szczescie nikogo bliskiego nie stracilam... znaczy moj qmpel umarl ale nie bylam z nim blisko... i tak szkoda chlopaka 18 lat mial... jego smierc dala mi duzo do myslenia...
nikt mi nie umarl ale za to mam trudne zycie.. tyle powiem...
Moze wrocimy jakos do Pettyfera.. w koncu to forum o nim :p

użytkownik usunięty
Kingusia_92

Ja również się zgadzam. Oglądałam film Alex Rider.
Świetny, pełny akcji, efektów specjalnych. SUPER!!!!!!!!!!

No akcja itd :) Mega :) Czemu nie kręcą tej 2 części ?? Taki głupi zastój w tym przemyśle filmowym :/

Kingusia_92

2 czesc... hymmm ? Wiesz co nawet jesli ja nakreca to pewnie juz bez Alexa bo za stary jest na ta role... tak mi sie wydaje prynajmiej...

ankaa_

W sumie pewnie tak :D Ale chcialam bym zobaczyc druga czesc filmu mimo wszystko :)

Kingusia_92

Ja tez, chcialabym tez w koncu zobaczyc to Wild Child... kiedy jest dokladnie premiera ? w kwietniu ?

ankaa_

W kwietniu - fajnie by było :D Ale premiera sqwiatowa jest 15 sierpnia - czyli my dość że musimy długo czekać to jeszcze i tak Polska jest zawsze pozniej :/ Musimy poczekac so so long :/

Kingusia_92

witam spowrotem;))
sierpień, wrzesień....
A tak w ogóle on będzie z napisami czy dubbingiem?!?

Lady_M_

Zdaje mi sie że powinni go zdubbingowac - bowiem jest to film mlodziezowy - wiec troche glupio byloby z napisami - ale nigdy nic nie wiadomo :D

Kingusia_92

Ja wole lektora... a tak w ogole on wejdzie do polskich kin ? bo wydaje mi sie ze nie.. wszystkie badziewne filmy daja a te lepsze ne...

ankaa_

No wlasnie nie wiem czy u nas bedzie :/

Kingusia_92

naszczescie jest cos takiego jak internet... tylko zeby jeszcze ktos wrzucil napisy po polsku do tego filmu i bedzie mozna ogladac... :D:D

ankaa_

No w sumie :D Pożyjemy zobaczymy :D

Kingusia_92

w najnowszej vivie jest Alex :P a dokladnie to reklama Burberry, konkretnie to zdjecie
http://alex-pettyfer.broken-faith.net/Gallery/displayimage.php?album=119&pos=0
zawsze cos dla zdesperowanych :P

DySgRaFiK

Fajne te fociaki ;) No cóz :D Promuje sie chlopak ;) Model :) Wow :)

Kingusia_92

no cóz, zdesperowana nie jestem, ale miło popatrzyć:P

Lady_M_

popatrzec zawsze mozna :D No nie ?? :P

Kingusia_92

...............heh widzialam juz te foty.... :P
Szczerze mówiac mania na Alexa mi juz przeszla... cos tam zostało ale to juz nie to samo co na poczatku :P :D teraz wielbie serial Veronika Mars :D

ankaa_

Cóż ja nie mogę powiedzieć że wielbiłam Alexa kiedykolwiek - bo tak nie jest :P Jest spoko aktorem i tyle :)

Kingusia_92

no wiesz zeby nie wyszlo ze jakies poklony robilam do jego zdjecia... :P chodzilo mi o to, ze kiedys codziennie szukalam cos na temat Alexa...a teraz to jak sobie przypomne to wchodze na to forum... wczesniej bywalam tu codziennie...

ankaa_

ja nic nie szukałam <nie mam czasu na głupoty:P>

Lady_M_

Na głupoty - ?? Nie zrozumiałam lekko :/
Chodzi ci o :
* szukanie zdjęć Alexa
* Czy nasze forum ??

Hmmm ??

Kingusia_92

szukanie fotek Alexa:P

"nie mam czasu na głupoty" w moim słowniku znaczy mniej-więcej tyle co "nie chce mi się"

Lady_M_

Aha nie chce :D Teraz rozumiem ;D

Kingusia_92

Co tam... ? widzie ze powoli nie ma o czym gadac... znowu :/ wiec pozwolcie ze zmienie temat.. widzialyscie step up 2? jak nie to musiscie na to isc normalnie boski fylm... szkoda tylko ze nie pamietam co bylo w pierwszej czesci ale to sie zmieni bo wygralam na DVD :D.. glupi to ma zawsze szczescie...
Ale wracajac do 2 czesci to naprawde musicie isc... ja sie zastanawiam czy isc drugi raz.. szkoda mi tylko troche kasy :P

ankaa_

ja nie widziałam nawet jedynki haha:D
Ale powoli postaram się nadrobić braki;))

Lady_M_

Jedynke ogladalam :) A co do wygranej - gratuluje ;P A w jakim konkursie wygralas ??

Co do dwojki - nie graja u mnie w kinie ;/ Musze poczekac do wydania DVD :/

Kingusia_92

Współczuje ci ze nie graja u ciebie tego fylmu bo naprawde jest superr... :D
A pierwsza czesc wygralam w radiostacji... znaczy teraz juz w planecie.fm :D:D

ankaa_

Ajc szczesciara ;d A filmik napewno kiedys zlookam ;D

Kingusia_92

aaaaaaa co slychac? dawno mnie nie bylo i patrze na http://www.teenidols4you.com/picture/413/4/alex_pettyfer.html a tam takie zdjecia Alexa za od razu mi sie humor poprawil :D

Kingusia_92

ehh... na tak długo to to forum jeszcze nie podupadlo... stare czasy....
Co do zdjęc to widze, że niektóre są całkiem, całkiem... ale nie wszystkie mi się podobaj, np te jak jest taki ulizyany... eee nie za ładne

ankaa_

A mi się fotki podobają :) Wygląda na nich tak mega przystojnie i poważnie ;P Bosko :)