Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
No niestety nie ogladalam tego filmu a co do szukania odpoweidnich facetow to rzeczywiscie trudne zadanie :D A co do konta na MySpace to oczywiscie ze ci pomoge :)
oo :) chętnie zobaczymy Twój myspace Anka! :))
A ja znowu choruję 0_0
PS. Ciekawe którego kandydata wybierze Luelle? ;)
Wiesz jesli mi Kinia pomoze zrobic to ci pokaze ale odrazu zaznaczam , ze mojego zdjecia nie zobaczycie, poniewaz jestem nie fotogeniczna i poprostu nie dam swojego zdjecia ani na myscape, ani na fotke, ani tutaj.... ja wiem ktore wybierze... zapewne Alexa napewno mi go nie odstapi ;((. a tak po za tym wiecie co sie z nia dzieje, ze jej nie ma ?
Nie wiem wlasnie co sie dzieje z Luelle :/ Ale nic zlego chyba :) ==> tak mysle :D A co do tego konta na MySpace to co dokladnie potrzebujesz ?? Znaczy co ci pomoc :) A najlepiej napisz na gadu --> 4033422 :) A no i co do Alexa to zapewne nie odstapi :D
wiesz co do myspace zagadam obiecuje. i zaloze sie tez mi go nie odstapi. w ostatecznosci pozwolimy Alexowi wybac :D:D( nie martw sie Luelle wybierze ciebie napewno
uh, ludzie, co się dzieje!!!! Miałąm szlaban na kompa:/ Głupi starzy...
A więc tak - huronkowa: nie cierpię Speelersa, nabijam się z jego downowatej miny:) I jak zobaczyłam jego propozycje to naprawde, aż popuściłam w gacie:PP
Co do Houlta - lubie go, ale to na pewno nie Alex:D
wybieram odpowiedź c tzn Alexa:) Aniu, podzielimy się, nie martw się:) ty weźmiesz go na jedną noc, ja na drugą:)
eh. Ciesze się, ze chcesz sie podzielic, nie tak jak ja :PP a co bedzie jak wybierze ciebie ?;( co ja mowie jakby mial taki wybor to wiem kogo by wybral. to jest pewne.
Ej dziewczyny na ziemii jest jeszcze pare mld facetow :D Wiec napewno znajdziecie tego jednynego :D ---> co ja mowie sama nie moge znalezc ( no ale co sie dziwie z moja "uroda" ) No ale coz :D
no prosze ostatnio mi mowila ze co jestem tak zle nastawiona do mojej urody a teraz sama zle o sobie pisze:P wiesz nie wiem jak u ciebie ale ja dziele osoby na 3 typy pieknosc zetak powiem 1. brzydcy az niedobrze sie robi jak sie na nich popatrzy, 2. tacy o ani ladni ani brzydcy, 3. piekni. ja mysle ze zaliczam sie do....1 nie bed przeciagac. 1 i koniec nic chyba nie jest w stanie mi pomoc. no koniec uzalania sie nad soba papapa:*
P.S. Kinga napisz mi o ktorej jestes mniej wiecej na gg, ok?
No moze i sa takie grupy ludzi zapewne :D A co do gg nie mam okreslonej pory:/ Najlepiej jak widzisz ze jestem zalogowana wyslij mi wiadomosc :) Bo ja zadko na gg wchodze :/
/No bez przesady (ale sie powtarzam :D ) A co do MySpace to fajnie ze wiesz juz co z piosenkami i wygladem :)
aahaha teraz ja sę zgłoszę popomocw myspace :D cośtam już mam ale nie narazienatym stanęłam -> http://www.myspace.com/mary_pl
No jak juz mowilam kazdemu moge pomoc choc moja stronka na MySpace jest zwykla ---> http://www.myspace.com/kingusia_92 ---> ale zapraszam :) A no i sluze pomoca :)
No nikt ci nie kaze :D Ja tez nie mam swojej foty na MySpace :) Lepiej nie wstawiac bo kazdy ja moze sobie zapisac :D
Luelle zapewniam cie ze wygladasz lepiej niz ja... widzialam twoje foty bo podawalas chyba kiedys link:D.. chyba ze cie pomylilam z inna osba ale wydaje mi sie ze to ty. a co do tla to http://www.killerkiwi.net/ z tej stronki mozesz wziasc ta mam szandole ilnki myspace layouts wiec mozesz sobie jakis wybrac :PP
właśnie. I na ciele i na umyśle jestem chora. Coraz lepiej. Poważnie:/ Niedługo zaczną krzyczeć na mój widok: "Jontek łap za widły! To ogr!
to dobry pomysl :D:D ta Kinga nalezy do jakiegos klubu i ma przy profilu napisane czlonkini ..... to my napiszmy : Członkini Klubu Mądrych Inaczej :D:D co wy na to ? hihihi
ej ja mam jeszcze jedna sprawe do was a mianowicie do tych co maja myspace :D np mary pl :D:D ej ta jak sie zalogujesz masz na czerwono verify your email czy jakos tak nie ? jak weszlas w to to co dalas to pierwsze czy to drugie ? bo jak ja chce byc u kogos jako przyjacieli to jak daje add to mi sie wlasnie to pokazuje i nie wiem co mam zrobic. Kinia mi mowi zeby nic nie zaznaczac ale musze bo inaczej nie bede mogla sie dostac do innych list przyaciol o ile mnie zaakceptuja. rozumiesz albo rozumiecie o co mi chodzi ?
hmm... ja coś tam zrobiłamale nie pamiętam. Najlepiej podaj tu t aj co masz napisane wtedybędzie łatwiej zdecydować ;) I podpowiedzieć :D
no ja tez jestem za :D:D:D
a co do my space to jest tak. Loguje sie i pokazuje mi sie moj profilm pozniej pod zdjeciem i pod tymi roznymi ustawieniami ma na czerwono Verify your email address! no i klikam na ti i pokazuja mi sie dwa guziki na jednym pisze request verification email a na drugim pisze contac customer service i nie wiem co mam dac a musze cos dac bo jak chce kogos dodac do przyjaciol to to mi sie pokazuje: / wiec wiecie moze co mam zrobic ?
tak na pierwszym koncie juz dalam jakies 2 dni moze dzien temu i mi do tej pory nie przyszlo wiec sie wkurzylam i zalozylam drugie i narazie jest gites a co dalej to nie wiem.
dobra mniejsza o to. zmienmy temat juz hehehe. moze o czyms innym pogadamy ? tylko oczym? hymm....? ma ktos jakis pomysl ...?
tak tylko nie wiem czy zauwazylas ale teraz tylko my sie wypowiadamy luelle, martusia i huronkowa znikly z tego forum.... w sensie ze sie tu juz nie wypowiadaja.
a ja mam w przyszłymtygodniu rekolekcje! ^^ i w piątek mamy niby gdzieś do jakiegoś muzeum iść czy coś ale nie wiem czy pójdziemy (oby).
W ogóle po tym chorowaniu mam takie zaległości!X_X
Nie no pogadajmy lepiej o czymś ciekawszymm xD
Muzyka?
No coraz mniej osob na forum :/ No ale coz :d Spokojnie mozemy pogadac o muzyce itp np. o Musiclach , Ulubionych zespolach itd :)