Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
mniej osób? Wątpie... Ja mam po prostu kolejny szlaban na kompa, a teraz tu siedzę, bo nie ma nikogo w domu (nie licząc mojej rocznej siostry, ale ona się nie liczy, bo nie nakabluje) Rany!!!! Dlaczego tak trudno żyć???? Pomóżcie!!!!!!!!!
oj Luelle co żeś przeskrobała znowu?:D ;)
Hmmm... my dzisiaj mieliśmy l;ekcję z policjantem i nam mówiłjask sobie rodziiców wychować ;) hehe wskazówki typu nie używaj "musisz, możesz" itp, nie kłam, bądź słowny, Nie ogólnie cekawie facet gadał.
przeskrobać... hmmm.... wiecie.. ja dostałam ten szlaban za ogólny całokształt jak to ja wolę nazwać:D
szkoda, że u nas nie było takich niezmiernie ciekawych lekcji:P
ello. co tam u was ?? ja tez sie czasem po kloce z rodzicami ale na szczescie nie daja mi szalabnu na kompa i na inne rzeczy bez ktorych ne da sie zyc :D:D
a ja nigdy jeszcze nie dostałam szlabanu, chociaż niewątpliwie czasem mi sie należy:) jak sie zezłoszcze to od razu zaczynam się na nich wydzierać a potem trzaskam drzwiami i lece do swojego pokoju z płaczem;P hehe:)
no mnie tez czasem poniesie ale nigdy bym do ojca czy mamy nie powiedziala bym wulgarnego slowa. z reszta dostalam raz czy dwa razy szlaban ze nie moglam przez 2 tyg wychodzic na pole tyle co do szkoly i z psem :/ a tak to nic po za tym.
Ja ich nie wyzywam, tylko wrzeszcze to, co myśle i w ogóle że nie mają racji... Bo czasem bywa tak, że nie wiedzą i dorabiają sobie swoją teorie... Też bym nie powiedziała wulgarnego....
No ja nie mialam nigdy szlabanu :D A co do tematu naszych rozmow to to chyba mialo byc cos zwiazane z muzyka :D Cos mam ni e wycodzi planowanie :D
tak nie wychodzi wiec moze ja cos nawiaze... no wiec ja slucham PoP i Techno jak na myspace moim pisze :D:D ale nie kazda piosenka mi sie z techniawek podoba ale wiekszosc, a wy czego sluchacie ??
hehe ja raczej ni mam zwycaju kłócenia się z rodzicami, aleczasem coś powiem,albo jak mnie zaczyna wkurzać to co mówią, to się zmywam,bo jaksię wkurzę to niebędzie za dobrze ;)
Ja głównie rocka, alternatywy, muzyki gitarowej (kocham gitarę! :D) ale inne czasem też. Np tak ostatnio jakoś Turnau mi się przypomniał ;) I filmową muzykę też lubię. :))))
:):):) Ja właśnie zb9ieram na akustyka... bo klasyka mam;) Potem będę zbierała na elektryka xD Biedna moja rodzinka będzie ^^
hehehe :) Nie noniejest źle, alezawsze możebyć lepiej :) Ale jak będę miała w końcukiedyś elektryka...to im wpsółczujęxD będzie głośno :D ]=D
tak widac jakos mi temat muzyki nie pasuje bo rozwinal sie watek o gitarze a ja tego instrumentu nie lubie... wiec moze o czym innym pogadamy ?
oczywiście że będę pqmiętać;)
Wtesy zorganizujemy sobie wycieczkę do WB iznajdziemy Alexa xD
hehe marzenia ;) :D
Marzenia, marzenia ahhhh... wiecie jakbym wygrala te 20 mln wczoraj w totka to bym wam zafundowala taka wycieczka ale na moje szczescie nie wygralam :( no masz racje pomarzyc zawsze mozna.
No niby sie nie placi :D Chociaz czasami .... ale nie wazne :) No wiec moze jakis temacik zwaizany z Alexem ?? :D
No dobra skoro o Alexie to bedzie o nim. Mam pytanie co byscie zrobily jakbyscie go spotkaly ?:D:D:D:D
stanęłabym jak wryta:P A potem, udając słodziutką idiotke poprosiła o autograf:P Może nawet byłabym miła:P
hihihihi :D:D ja to bym do niego nie podeszla.... hihi bo jakbym go zobaczyla to bym sie chyba z radosci posikala :D:D nie no a tak naprawde to probowala bym z nim porozmawiac w moim angielskim i namowic go na przyjazd do Polski zaproponowalabym mu nawet ze moze u mnie mieszkac :D:D ale probowalabym byc soba a nie sweet idiot :/ bo by pomyslala ze jakas nienormalna jestem.... hihi
hmm... nie wiem. Zatkałoby mnie ^^ Może bym zagadała, czy o autograf poproiła.Trudno mi powiedzieć;) :D ale chętnie bym się przekonała! ;D
No coz :D Wiec zapewne ja mam wiecej marzen o spotkaniu niz w realu no ale coz :D Gdybym go spotkala zachowywalabym sie normalnie a nie jak napalona idiotka :/ Bo taka raczej nie jestem :/ Zreszta co ja marze, zapewne na moj widok by uciekl :/
Ta ja tez bym byla soba przynajmiej bym sie starala ale nie pomyslalam, ze na moj widok moglby uciec w sumie co sie przejmuje jak ogladalam filmiki z premiery w londynie to calowal chybba gorsze odemnie wiec jakosbym uszla w tlumie... no krotko by bylo autograf, zdjecie, moze krotka rozmowa o ile bym sie dogadala i bye bye ...
No tak w sumie sa gorsze dziewczyny ale znajac zycie napewno by uciekl odmnie :/ No ale coz :/ Trzeba zyc z taka mysla:/
nie przesadzaj.... napewno by nie uciekl... z reszta nie gadajmy na temat naszego wygladu bo to juz bylo wrocmy do Alexa wiec ja mam tak jakby c.d. tamtego pytania hihihi. Powiedzmy, ze spotkalyscie go i pogdchodzicie do niego nawiazujecie kontakt :D:D:D a on was zaprasza, np. na herbatke hihihihi :D:D:D jaka jest wasza reakcja ?
hehe, ja jakbym zachowywała się normalnie to po 5 min. rozmowy by uciekł:) Ja jak mówie "na żywo" to wale co myśle zanim się nad tym zastanowie i jestem brutalnie szczera:P Nie wiem jak ludzie to wytrzymują:) hehe:P
*Nie na temat Alexa i nie wiem czy kogoś to interesuje, ale muszę sie pochwalić jakie jesteśmy z Luelle mądre: wysyłamy list do niejakiego Johnnego D. aby wysłał nam po autografie:P hehe:P
To poproscie o autograf i dla mnie :) Ja go uwielbiam :* A wysylacie na maila czy poczte ?? Pamietajcie o mnie :D Kocham go :*
Mailem to bym nie wysłała, pomyśłałabym że ktoś sobie robi jaja, pocztą bardziej prawdopodobne;) hehe, nie tylko Ty:P http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego+.html :D
hihi forum o Alexie a ja pisze o zupełnie kimś innym hihi:)
Alexa autografem też bym z resztą nie pogardziła, a jakby jeszcze na zdjęciu:P hihi
eeeeee... wolalabym autograf Alexa jakbym dostala to chyba nigdy bym go z rak nie wypuscila :P:D:D:D:D.... a tak po za tym co napisalyscie w tym liscie jesli bym mogla to po alngielsku jakby co to przepisze i moze tez wysle lepiej miec jego autograf niz wcale nie? :DD
nie pamiętam, coś tam: my name's marta. i'm 15. i like.... i'd like to have you'r autograph... a na końcu ze pewnie myśli ze skoro pisze list nie powinnam robić błędów i ze ja też tak uważam ale nie jestem dobra z angielskiego i przepraszam. No ale u nas na poczcie nie ma kuponu międzynarodowego;( więc czekam aż Marysia zakupi w SoCho...
hehe, szukamy adresy do Alexa:P
oooooo :))))))))) Trzeba znaleźćjego adres :))
A co do Deep'a... już dałam mojej koleżance linka do tego, ona jest jego wielką fanką:) Pozdrowionka
no pasowalo by wyslac tylko gdzie adres...???? hihihi i jestem ciekawa ile sie czeka na taki autograf w przypadku Alexa
Witajcie :D:D hihihi nikt nie pisze to ja cos dodam :D:D troche nie na temat zaczne ale warto bedzie <szczegolnie dla dziewczyn> no wiec ja sie interesuje motylami :D:D znaczy kocham je, poprostu ubustwiam i weszlam na jedna stronke zeby posciagac sobie jakies fajne obrazeczki z motylkami, a gdy skonczylam wpisalam alex pettyfer i znalazlam takie boskie zdjecie, ze normalnie musialam tu napisac :D takie bez koszuli :D:D:D hihihi http://tinypic.com/view.php?pic=43cb18y tylko nie patrzcie w nie za dlugo bo jakiejs schizy dostaniecie :D:D
Wow motyle :) Super ja osobiscie nie lubie owadow no ale coz :D A co do autografu to wolalabym Deppa :) Bo go uwielbiam jest poprostu swietny :) A no i zdjecia Alexa ogolnie sa sliczne :)
Śliczne ? To zdjecie jest boskie :** normalnie sie zakochalam jeszv\cze bardziej... :D:D jakbym dostala autograf to na tym zdjeciu chcialabym najbardziej, chyba spala bym z tym zdjeciem :D:D wiem glupia jestem ale to cala ja :D:D... a co do motyli kocham je bo sa piekne ale nie interesuje sie tym ile zyja i takie tam tylko poprostu o ich wyglad mi chodzi, ze tak powiem :D:D:D
Hehe, też bym wolała autograf Depp'a i może nawet będe miała, tylko właśnie czekam aż Marysia zakupi kupon międzynarodowy:)
Autografem Alexa, jak już pisałam, też bym nie pogardziła (a tym bardziej na tym zdjęciu):P Może niekoniecznie bym z nim spała:P Ale powiesić gdzieś na ścianie dlaczego nie?? Ale nie nad łóżkiem-miejsce zarezerwowane dla J.D.;PP:* Np. obok szafy-jak miałabym na niego dobry widok:PP no, ale nie ma adresu, więc autografu też nie będzie:( szkoda:(
:P No, nie pogardziłabym autografem Alexa, a zwłaszcza na tym zdjęciu:) No, ale nie ma adresu-nie ma autografu:( A powiesiłabym go w antyramie nad komodą... Miejsce nad łóżkiem zarezerwowane na autograf niejakiego J.D.;PP:* hehe, może nawet będe miała, tylko czekam aż Marysia kupi mi kupon międzynarodowy:) hihi:*
Jaki z Alexa ładny motylek:P hehe, żart sceniczny:PP
buu... sorki że pisałam dwa razy, ale mi sie nie wyświetlił mój wpis i myślałam że zamiast "wyślij" wzięłam nieświadomie wstecz:( no i pisałam jeszce raz... błagam o wybaczenie;)
spoko :)
Woooowww fota boska xD :D Megaaa!!!!!!!
Ciekawa pasja! :)) Motyle są ładn, fajna jest motylarnia w nowym zoo w P-niu, byłam jak była u mnie francuska na wymianie ;) Piękne.
Aleja tam wolę konie;)
No ale fotka jest no... nie wiem po prostu nie da się tego wyrazić słowami ;) :D dzięki za linka!
pozdr!:*
hihi a ja wole autograf Alexa :D:D:D kwestia gustu :D.... ale jestem glupia za kazdym razem jak wchodze na to forum to ogladam tez zdjecie :D:D glupol ze mnie ale wiecie co tak sie przyjzalam i dochodze do wniosku ze jest on spieprzony tak samo jak ja :/...