Ashley BensonI

Ashley Victoria Benson

8,0
4 926 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Benson

Może nie zagrała w wielu filmach, ale tak naprawdę w większości z nich jest cheerleaderką
(Bart Got A Room, Fab Five, Bring It On) albo pojawia się element z cheerleadingiem
(Christmas Cupid).
Nie pamiętam jej roli w 13 Going On 30, ale nawet zakładając że nie - to 4 filmy na 5.

Okay, dziewczyna tańczy całe życie, ma warunki i tak dalej, ale.. jest naprawdę fajną, młodą
aktorką, a nie dość że gra w mało popularnych filmach, to jeszcze ciągle z tą 'metką'
cheerleaderki.

Cieszę się, że jej rola w Pretty Little Liars już jest inna, chociaż nadal to typ 'pretty and
popular' - czasy grubawej Hanny to w końcu tylko retrospekcje.

Blaczek

Ja tak z innej beczki : gra w najnowszym teledysku Hot Chelle Rae http://www.youtube.com/watch?v=4e8L_Z0a_kQ&feature=branded

Blaczek

prawda jest taka, że sama wyraża zgodę na zagranie takich ról i trochę z własnej woli się szufladkuje. Chociaż z drugiej strony wydaję mi się, że Amerykanie właśnie najbardziej kochają takie popularne cheerleaderki w filmach ;> w PLL jej gra wyróżnia się, rocznik 89, dużo przed nią, zapowiada się ciekawie w każdym razie.

Blaczek

Też nad tym ubolewam. Widziałam ją tylko w PLL i Eastwick. W tym pierwszym serialu jest moją ulubioną postacią i bardzo chciałabym móc oglądać ją także w innych rolach. Ale jej filmografia, niestety, nie zachęca - pewnie tylko Spring Breakers obejrzę. Mam nadzieję, że będzie grała sporo i nieco ambitniej.