Ashley OlsenI

Ashley Fuller Olsen

7,7
1 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Olsen

Wg mnie jest bardzo fajną i ładną aktorką :D Co tu dużo gadać :P

meell

Ona jest ładna???!!!!!!!!!!!!!!
z której strony..?!
Wygląda, jakby ktos jej coś zrobił, gapi się tymi swoimi trupimi oczami, jak jakiś głdny pies..
Wstrętny paszczur, bez jakiegokolwiek talentu aktorskiego..
Bleeeeee...

Lubie_ser

Całkowicie sie z tobą "Lubię ser" nie zgadzam. Jak dla mnie jest ładna i dobrze gra w filmach. Już jako mała dziewczynka grała naturalnie i bardzo fajnie. Braku talentu nie można jej zarzucić...

Lenoszka

No właśnie! Lenka ma racje! Ashley Olsen jest bardzo ładną dziewczyną, skoro myślisz inaczej to ja nie wiem jakie tobie się laski podobają :P No, ale ok, to Twoje zdanie... Co do talentu to... hmmm. Może gra trochę sztucznie, ale i tak lubię oglądać filmy z jej udziałem :D Najbardziej lubię: "New York minute", "Czy to ty czy to ja" i serial "So little time" ;)
Pozdro dla fanek Olsenek :D

meell

siostry sie wybily i dorobily, wiec ludzie od razu traktuja je jak borzyszcze tlumow....... to sa tlyko ludzie ktorym sie poszczescilo, moga byc ladni i brzydcy ,,, piekno jest subiektywne :) a talent........ hm nie moge sie wypowiedziec bo nie ogladalam filmow z nimi z wyjatkiem Pelnej chaty a na jej podstawie to wypowiedziec sie nie moge :P

pati_17

Ja myślę podobnie, jak Ty :) Bo to faktycznie są zwykli ludzie, którzy stali się nagle popularni i bogaci... Każdy z nas gdyby chciał mógłby się tak wznieść. Ale to nie zmienia faktu, że ją lubię i jest ładną dziewczyną, tylko na tym zdjęciu wyszła jak niedorozwinięta anorektyczka (lol2)
Pozdro

Lubie_ser

Co Ty piszesz? Wogóle nie rozumie dlaczego tak sądzisz. Moje zdanie jest wręcz odwrotne. Ashley jest bardzo ładną dziewczyną i ma wielki talent aktorski. Jest moją idolką.

meell

Ja tam też lubie Olsenki :D I one są ładne a jak ktoś mówi że brzydkie to niech spojrzy na siebie ;/ A tak wogóle to nikt nie jest brzydki.