Ashley OlsenI

Ashley Fuller Olsen

7,7
1 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Olsen

bliźniaczki olsen są takie tragiczne!!! ich "gwiazdorstwo" polega na tym, że nastolatki noszą ich zdjęcia w piórniku i umieszczają foty na blogach. nie są nawet ładne, a co dopiero mówić o umiejętnościach aktorskich! jestem tylko ciekawa, jakie mają IQ?! pewnie andrzej lepper jest od nich mądrzejszy!!!

Pomyluna

No co tu dużo mówić powiem tylko tyle : Gorąco Ci współczuję, że tak Cię zazdrość zżera .... może lepiej nie najeżdżaj na innych tylko, że im zazdrościsz sławy, bogactwa, popularności czy urody. Ja osobiście nie jestem ich fanką ale szanuję je a także podziwiam za wytrwałość od złych komentarzy na ich temat (takich ja Twój). Tobie się wydaje że ich życie to bajka... a wcale nie jest takie prste. Oprócz swoich własnych problemów, jakie mają każde nastolatki mają także zmartwienia związane z aktorstwem !!!

Pomyluna

Więc lepiej się dobrze zastanów nad tym co chcesz napisać !!!!

A co do IQ to mają świetne wyniki w nauce !! A gdyby nawet nie miały to co z tego !!??? NIKT NIE JEST IDEALNY !!!

Pomyluna

zgadzam sie, sa beznadziejne i nie ma sie czym podniecac...sama jestem nastolatka a jakos nie umieszczam ich zdjec w piornikach i jakos w ogole nie kreca mnie ich sztuczne filmy

abcdefghijk6

Zgadzam sie... Filmy z nimi nie podobaja mi sie... A one.... Co tu duzo pisac...
Dobra reklama i tyle... Ja jakos sie na takie cos nie lapie...

Pomyluna

co prawda nie używam piórnika, a nawet gdybym miał to nie nosiłbym tam zdjęć bliźniaczek Olsen. Ale filmy z nimi, a jest już parę niezłych, są super rozrywką. Inteligencja nie ma nic wspólnego z aktorstwem czy rozrywką. Przecież i tak aktorów zna się tylko z ról które grali, jak można powiedzieć czy np. taka Nicole Kidman jest inteligentna... heh, wszystkowiedzący ludzie co tu piszecie - wasze komenatrze są żałosne i zazdrosne. czekam na kolejne super filmy z nimi

negocjator

Nienawidze ich!!! Tej małpy W czerwonym!!!

Pomyluna

Ja nie będe sie rozwlekać. Powiem tyle: jestem fanką MK i Ashley a pozatym nikt nie musi być super! Ważne że sa dobrymi aktorkami i mają b.dobre wyniki w nauce! Koniec...

ana29

Moze i waszym zdaniem zle graja w filmach ale tluka kase i to bardzo!!! Potrafia sie zareklamowac i to sie liczy!!!!

queen15_2

Mi tam one nie przeszkadzają, ale musze przyznać, że ich filmy są beznadziejne;/ A co do inteligencji- ktoś powiedział, że są dobrymi uczennicami (więc muszą byc inteligentne), a przecież aby byc inteligentym wcale nie trzeba się dobrze uczyć. Mówiąc to, nie sądze iż nie są inteligente...Ale ocenę pozostawmy osobą, które je znają.