Ashley Tesoro

Ashley Lyn Cafagna

5,8
37 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Tesoro

To jej aktualne zdjęcia:
http://ashleycafagnatesoro.com/_wsn/page4.html
WOW ale się zmieniła, no nie :p ??

calamira

Hmm... Mi sie wydaje, ze to efekt niepotrzebnych operacji plastycznych! Patrzcie na jej nos i podbrodek? Same sie tak uksztaltowaly? Ale nie wiem po co to jej bylo (jesli to prawda), bo byla piekna! Co nie znaczy, ze teraz nie jest! Ale bylo lepiej!

k_ajcila

Nie rozumiem co współczesne kobiety robią ze sobą (500 tysięcy Polek zgłosiło się do programu, którego celem było podanie się operacji plastycznej). W imię dziwacznych wartości tak urodziwa aktorka zdecydowała się na drastyczne odcięcie dopływu kalorii, przez co jej świeca piękna niemal się wypaliła. Gdzie te przecudne pełne policzki, bardzo kobiece kształty?

calamira

Mi się tak (prywatnie) wydaje, że to jakby nie ona - teraz wygląda na znacznie "chudszą" - twarz prawie jak u anorektycznki (bez obrazy) i jak ja ją ujrzałem na zdjęciach ze strony: ashleycafagnatesoro.com, to misię wogule ona teraz niepodoba - wolałem ją "lepszą wizualnie" sprzed prawie 10 lat w Modzie na sukces (lata: 1998-2001) Nawet Amber* się aż tak nie zmieniła. Kiedyś wybrałbym Kimberly zamiest* - teraz odwrotnie!

James_Bond_88007

Wcale nie jest taka brzydka. Po prostu ma okropny makijaż i fryzurę. Ale w porównaniu do niektórych "gwiazd" młodego pokolenia jest ładna :). Ale jej mąż jest strasznie szpetny :P... Co ona w nim widzi?? Może jest bogaty?? A tam... I tak aktualnie Adrienne Frantz(Amber) jest ładniejsza :)