Bilguun Ariunbaatar

6,0
72 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Bilguun Ariunbaatar

Świetny śmieszny dubbing rozbawił mnie do łez wróżę mu sporom karierę w dubbingowaniu

OLIN1

wg mnie natomiast się do tego nie nadaję. aby podkładać głos nie wystarczy mówić ze śmiesznym akcentem.. aktor jednej roli, albo jak kto woli, jednego typu postaci.

SmielingJack

Ale takich postaci w bajkach ( filmach animowanych ) które mówią z takim akcentem było i z pewnością jeszcze będzie sporo

OLIN1

Tak i fantastycznie będzie słyszeć ten sam charakterystyczny głos w każdej kreskówce..

Aby zrobić karierę w dubbingu, a pisząc karierę nie mam na myśli symetrycznych postaci w kilku filmach naiwnych filmikach, nie wystarczy mieć zabawnego głosu.. Aby zrobić karierę w dubbingu, trzeba mieć po prostu wielki talent!

Wróżenie przyszłości w tejże materii komuś z przypadku tylko dlatego, że mówi złamaną polszczyzną jest wg mnie krzywdzące w stosunku do takich wielkich aktorów jak Miłogost Reczek czy Jarosław Boberek!

Ale nawet gdyby było tak jak mówisz, że w animacjach jest dużo ról dla kogoś z takim akcentem, to i tak jestem przekonana, że oglądając czwarty film z kolei w którym jeden z bohaterów mówiłby tym samym głosem, szlak by Cię trafił :)

SmielingJack

"Wróżenie przyszłości w tejże materii komuś z przypadku tylko dlatego, że mówi złamaną polszczyzną jest wg mnie krzywdzące w stosunku do takich wielkich aktorów jak Miłogost Reczek czy Jarosław Boberek!"
Jeśli chodzi o dubbing najlepszy jest Bartosz Walaszek:
http://www.filmweb.pl/person/Bartosz+Walaszek-135861