Billie Joe Armstrong

7,8
89 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Billie Joe Armstrong

Billie Joe jest słodki, piękny, cudowny, śliczny, przepiękny, prześliczny, przecudowny, po prostu MIODZIO!!! Nie wiem, gdzie widać tą jego romantyczność, wszystkie dziewczyny piszą o tym, że jest romantyczny, może to wychodzi z tych pięknych, sentymentalnych piosenek. Ale poza tym jest szalony, jakie on miał wpadki w tym swoim CRAZY życiu! (lol2) Błagam wszystkich fanów Green Daya, w szczególności Billiego Joe'a, o kontakt, info o nich, ciekawostki, ZDJĘCIA!!! itp. itd. Mogłabym tak jeszcze popisać o Billiem, o tych jego cudownych zielonych oczach podkreślonych czarną kredką, o tych jego słodkich ustach i ślicznym, wyłamanym ząbku... :D Tak nawiasem mówiąc, MAM WYŁAMANEGO TEGO SAMEGO ZĘBA CO ON, PRAWA GÓRNA JEDYNKA :D Czy jest to powód do dumy?... =) Tyle, że mój jest odbudowany ;))) Ale nie wybiłam go sobie specjalnie, wtedy, kiedy to się stało, nie znałam jeszcze Green Daya i Billiego, a to był ogromny błąd... Dobra, dosyć, troszkę się rozpisałam. Zapraszam fanów Green Daya na moje gg :D Pogadamy, powzdychamy (to opcja dla dziewczyn i gejów :D ) i powymieniamy zdjęciami GD... POZDRAWIAM!!!
KaRoLiNa z Wrocławia

moje gg, w razie czego: 4566225
mój e-mail, tesh w razie czego: karcia_gaj63@wp.pl

użytkownik usunięty
Karcia_89

zielone oczy? chyba tylko w 'basket case' nigdzie indziej takowych nie widzialam..

ON MA ZIELONE OCZKI!!! Nie widziałaś...? :) Przecież to się od razu rzuca... w oczy! =) Od razu to widać, nie ma nudnych, piwnych oczu, tak jak ja... On ma śliczne, przejezyste, ZIELOOOONEEE.... =) Billie jest po prostu boski ;) I nic ani nikt tego nie zmieni =) GREEN DAY GÓRĄ!!! BILLIE THE BEST!!! :***
KaRoLiNa z Wrocławia

mój e-mail, też w razie czego: karcia_gaj63@wp.pl

A w "Basket Case" to on ma poprzerabiane przez komputer i te inne... Aż tak zielono zielonych to on nie ma =) Ale ma takie śliczne, naturalne zielone oczki... :*** MIOOODZIO!!! =) BILLIE 4EVER!!! :***
KaRoLiNa z Wrocławia

mój e-mail, też w razie czego: karcia_gaj63@wp.pl

Karcia_89

Ja sondze, rze Bili Jo to wogule nie ma talentu i sie nie zna na niczym. No i jest bżydki i śpiewać nie umie. Najleprzy jest Franczesko Toti, który tam morze sobie zemba nie nadłamał, ale komuś innemu to pewnie tak. I napewno jakby Franczesko zaczoł śpiewać to by mu to lepiej szło niż Biliemu Jo. i bym jeżcze zapomniał: Franczesko jest ładniejszy niż Bili Jo, bo sie nie maluje jak jakiś pedał!

Franczesko

Po pierwsze to się naucz pisać. A po drugie co ma wspólnego Totti z Armstrongiem?? Jeden to piłkarz, drugi wokalista.

PS. Niech zgadnę. Masz stwierdzoną lekarsko dysortografie?

Franczesko

aaaaaahahahahahaha brawo Franczesko
zgadzam się z Tobą
Billie Joe jest do bani
i już widze te rozhisteryzowane fanki, które się na mnie rzucą
"Billie Joe jest słodki, piękny, cudowny, śliczny, przepiękny, prześliczny, przecudowny, po prostu MIODZIO!!!"
buaaaaahjahahahahaha
jesteście śmieszne
to były rzeczywiście argumenty nie do odparcia
pozdrawiam sympatyków prawdziwej muzyki

Kasiek_haz

Oj tam nie znacie się!!! To jest muzyka, prawdziwa, fajna muzyka... Ile głów, tyle zdań... Więc tolerujcie to, że ktoś się kocha w Billiem Joe i jego muzyce, a ktoś inny w kimś innym!!! A Billie jest słodki!!! :*** NIE ZNACIE SIĘ!!! =) POZDRAWIAM!!!
KaRoLiNa z Wrocławia

moje gg: 4566225
mój e-mail: karcia_gaj63@wp.pl

Karcia_89

no to niech Franczesko zaśpiewa to zobaczymy kto lepiej śpiewa (na pewno Billie) pozdrowiam fanów Green Day

Karcia_89

Ja też lubie green day, ale ludzie opanujcie się, przeciez Green Day to nie tylko Billie Joe!!! Nie zapominajmy, że przecież nie byłoby Green Day bez Tre Cool i Mike'a Drinta. No to tyle.

P.S. Tak na marginesie, to przecież on ma żonę i dzieci, ma tez już 33 lata i jest całkowicie nieosiągalny;] Ale cóż, marzyć zawsze można, marzcie sobie dalej:P

Karcia_89

Hahaha... Wybacz, że się śmieję...

Przykro mi mówić, ale cierpisz na syndrom fanki-kochanki, spokojnie, za kilka miesięcy Ci przejdzie.

Pozdrawiam!

Karcia_89

heheh spokojnie dziewczyno, spokojnie...czy ty słuchasz green day'a czy tylko wzdychasz nad urodą Billie'go ?? coś mi się zdaje że to tylko chwilowe zauroczenie, a za jakiś czas przestawisz się na nasyępny obiekt westchnień. Uspokój się bo i tak dla ciebie jest on nieosiągalny, lepiej skup się na jego twórczości (jeśli cię to naprawde interesuje, oczywiście ;-)).

Karcia_89

god must hate me! ty jestes nienormalna! dobija mnie to! po prostu dobija! kochasz go za wyglad czy za muzyke?! to samo masz ze merrimanem. lubie obu ale za talent! i byc moze sa przystojni (choc billie to naprawde nie wiem z ktorej strony, ale to zalezy od gustu) ale oni sa slawni, maja rodziny i powodem twoich wzdychan jest ich popularnosc! a to jest zenujace... dziewczyno opamietaj sie... robisz z siebie posmiewisko.. wielkie fanki green daya sie znalazly.. zoabczyly boulevard of broken dreams i sie wszystkie pozakochiwaly w billiem!!

zenada!

Empty_Line

Karcia nie podniecaj sie tak,nie rób z Billiego słodkiego lalusia jestem pewna że gdyby nie On to GD miała byś totalnie gdzieś może czas zacząć doceniać CAŁY zespół za muzykę jaką grają a nie tylko dlatego że jest tam przystojny wokalista.

Poison_Girl

Ja nad tym czy jest przystojny czy nie ,to bym mogła dyskutować xD Nie uważam ,ze jest przystojny ... We wogólu xD I zgodzę się z moim poprzednikiem. Aha i pamiętajmy ,ze GD to nie tylko BJ ;)

Kentucky_2

przedawkowała American Idiot, a nie zasmakowała Nimrod czy Dookie bidulka xD
Pewnie viva jej tak mózg zlasowała xD

użytkownik usunięty
bbb1160

,,Nie, oni nie mają racji. Ja wcale nie jestem przystojny"
B.J. Armstrong

I ja się z nim zgadzam ;-)

Karcia_89

co do jego opini ja absolutnie nie zgadzam sie z nim, heh, ale są rózne gusta i guściki ;)

użytkownik usunięty
Brenda_89

Dobra ja też się lekko zapędziłam xD Facet nie jest brzydki, w ogóle każdy mężczyzna jest przystojny na swój sposób ;) Nie popadajmy w skrajności, normalny, fajny chłopak, każdy ma inny gust. Choć oczy rzeczywiście ma ładne :)