Billie Joe Armstrong

7,8
89 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Billie Joe Armstrong

Właściwie to nie mam pojęcia z w tym takiego pociągającego ale wprost ubóstwiam te jego miny. Teledysk do Longviev z albumu Dookie jest chyba najlepszym przykładem (btw. moja ulubiona piosenka :)). Nie potrafię przestać się uśmiechać, kiedy widzę te miny w stylu człowieka, który właśnie uciekł z psychiatryka i te oczy wariata.

Squelettique

Tych min nie da się nie lubić :). Ale dla mnie szczególnym przykładem min jest Basket Case gdzie chłopcy w teledysku trafili do psychiatyryka ;D. A propo w ciekawostkach można wiele rzeczy napisać jeszcze i je troche poprawić, wiec zwracam sie do twórców strony. Chyba że sama się wkręce w tworzenie tej stronki, a chętnie.

Brenda_89

Basket Case jest zaje biste.. miny Billiego wymiatają

Squelettique

Longview - zdecydowanie najlepszy klip GD i przy okazji moja ulubiona piosenka :D Ale uważam, że oceny Bille'go sa mocno przesadzone, na dobrą sprawę to zagrał w 1 filmie, nie jest aktorem a muzykiem.

srebrna

miny billie ma mistrzowskie. aktorem to on nie jest, ale wideoklipy są doskonałe! szczególnie dzióbek na końcu waiting jest cudowny XD

srebrna

Muzyk z aktorem może mieć troszkę wspólnego przez sam fakt grania w teledyskach ;).