Kompletnie nie wiem czym sie mozna zachwycac w przypadku Greed Day i Billiego?! Przeciez Green Day to normalny niczym nie wyróznijący sie zespół ehm punku rockowy jakich za oceanem jest wiele: Sum 41, Blink 182, Good sharllote no i Green Day :roll: muzyka na jedno kopyto
Naucz się pisać. Nie Sharllote tylko Charlotte. Poza tym Green Day to świetny zespół, siedzi w tym dużo dłużej niż te, które wymieniłaś wyżej.
Jak widać wyróżniają się, inaczej nie mieliby tylu nagród.
Peace & Love
He... niektórzy mówią nie lubię ich( ze mną też tak było)ale jak usłyszą pare dobrych piosenek kończy się na tym :" Oni są świetni" ale to zależy od gustu =)
nie rozumiesz i nie zrozumiesz (bez urazy oczywiście) Jak ktoś ich nie uwielbia,to poprostu nie zrozumie.Poprostu ta muza nie pasuje do ciebie.to normalne,nic nie pasuje do wszystkich.Dla prawdziwego fana (wyliczajac 'fanki-kochanki') ich teksty i muzyka zrobiła coś więcej niz tylko poprawiła nastruj i dała ładną melodyjke do robienia chinskiej zupki.Zmieniła cos więcej.I dobrze że nie wszyscy ludzie słuchaja tego samego,inaczej ziemia wygladała by jak pacyfistyczna jedność.Ja np nie rozumiem fenomenu 'Iron Maiden' czy 'Meshuggah'.Nigdy nie zrozumiem i dobrze.Pozdrawiam serdecznie;]
no to skoro nie wiesz czym tu sie zachwycac, to moze najpierw poskuchaj kilku piosenek Green Day, to juz bedziesz wiedziec czym sie zachwycaja inni.
ja też tego fenomenu nie rozumiem
ot, zwykły grajek, jakich wielu
i te jego rozwrzeszczane fanki
fuuuuuj
Tokio Hotel to taka lewa namiastka niemieckiego zespolu, ktory uwaza, ze gra rocka, a tak naprawde to kompletna lipa
Nie miałbym nic przeciwko GD, gdyby nie ciągłe nazywanie ich punkami. Green Day ma tyle wspólnego z punkiem, co Nickelback z grungem.
Amen.
Rozwrzeszczane nastki mówią, że słuchają punka a na pytanie jakich zespołów odpowiadają "Green Day, Nirvana..."
A fe !
ej no ... Każdy ma swój gust ;) wy tutaj wymieniacie sie poglądami a ... o poglądach sie nie rozmawia bo wychodzi tylko jedna wielka krytyka siebie nawzajem .. i po co ? Ja słucham Green Day, uważam, że są świetni a ich starsze albumy są super, równie dobry jest 'American Idiot'. Oczywiście nie każdy ich słucha, niektórzy słuchają 'Iron Maiden', 'Nirvany', 'AC/DC' i ... ? Dla takich szacun również ;) bo najważniejsze by słuchać tego co podoba sie Wam a nie tego co każą Wam na siłe słuchać, wtedy gdy akurat to nie na ręke, prawda? :)
Muzyka to rzecz gustu... ja lubie GD mają naprawde spooko kawałki a Billie ma zajebioza oczy :) podz.
Jak już wcześniej powiedzieli Tylerek i Cenzura, każdy lubi co innego. I bardzo dobrze. Moja koleżanka słucha metalowych zespołów, które dla mnie brzmią tak samo, al eona coś w tym znalazła dla siebie. A czy Green Day gra punka to naprawdę jest dla mnie nie ważne. Co to za różnica jak nazwie się ich muzykę? To tylko niepotrzebne przypinanie łatek. Pozdrawiam :)
A ja właśnie uważam na odwrót - uważam, że Green Day i sam Billy są niedoceniani. Ich muzyka jest o wiele dojrzalsza niż typowych zespołów punkrockowych, a mimo wszystko klasyfikuje się ich razem z nimi. Większość traktuje Green Day jak zwyczajny zespolik punkowy, nic więcej, a ja uważam, że ma w sobie więcej niż Blink 182, Sum 41 czy Good Charlotte.
Green Da to super zespół. Na pozór niczym nie różniący się od innych, jednak kiedy bardziej się wejdzie w ich muzykę, wtedy się zrozumie skąd tak duża ilość fanów itd.
O gustach sie nie dyskutuje...Lecz powiem że GD graja super muze która porusza aż w srodku... Fakt nie którzy nie lubią tego typu...muzyki ale nie ma potrzeby zeby ich obrażac i mówić ze to żaden fenoment dla was nie lecz dla fanów tak!!
Hm... Czym się zachwycać? Dokładnie tym samym czym u innych, ty też pewnie masz kilka obiektów, które bardzo cenisz, a nie wyróżniają się tak na prawdę ;)