Dzisiaj 17 luty czyli urodzinki naszego idola. Życzę Ci Billie dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, nagrania nowej płyty, wielu wspamiałych koncetów, wiernych fanów, pociechy z rodziny, zaufanych przyjaciół, dużo uśmiechu, radości, miłości oraz wszystkiego czego sobie zażyczysz życzę Tobie ja :):* .
Tak ,tak. Za chwilę na pewno tu wparuje, uściska cię i wycałuje.
Drastyczne... Uważasz się za fankę Green Day, a zachwycasz się Billie Joe i masz nick związany z Avril Lavigne co jest co najmniej śmieszne. Chyba teraz przez ciebie popadnę w kompleksy i zacznę się wstydzić jak ktoś zapyta się mnie w jakiej muzyce gustuję. Świetna jesteś, ble. Obrzydło mi... Ale dobra, przywykłam już iż jest od cholery jakichś walniętych 'super, emo, faneczek, zielonków!' bo ona słucha American Idiot i jest wielką 'punkówą' hah. Dziękuję za uwagę. Dowidzenia, życzę miłego oglądania Holiday i słuchania American Idiot. Żebyś się zapchała tą płytką xDD
Nie pozdrawiam.
z ludźmi na Twoim poziomie i z twoim podejsciem do innych chyba nie ma sensu dyskutowaC. jednak zaryzykuje XDpowiem ci ze jestes zwykłym chamem !!! nie masz prawa mnie osądzac, wogle mnie nie znasz !!! nie bede sie przed tobą tłumaczyc, ale wkurzył mnie zarzut że jestem pseudo fanką, co mnie zabolało, bo słucham ich muzyki od dawna. osobiscie wkurza mnie też to, że ludzie myslą że jak dziewczyna słucha zespołu i twierdzi że muzyk jest przystojny to od razu fanka kochanka, a idzcie mi z takim rozumaowaniem. A co do urodzin to Ty pewnie wogle nie pamietasz kiedy oni je obchodzą XD. liczy sie pamiec ! pozdrawiam i życze wypchania się twoim chamstwem !
Dobra, dobra kto tu nie ma poziomu ten nie ma. Widziałam twoje wypowiedzi na innych forach i się nim zachwycasz, a pseudo fanką może i nie jesteś, ale mając taki nick... Pfsz. Gratuluję. A aż taka chamska nie jestem jak ci się wydaje, nie przeklinam ani nie bluzgam cię jak jakieś niewyżyte dziecko które nie zaznało miłości u rodziców. Urodziny oczywiście iż pamiętam kiedy mają, ale to nie znaczy, że wszyscy muszą wiedzieć poprzez jakieś twoje fora których według mnie tworzenie nie ma najmniejszego sensu. Aha, radzę zadbać trochę o ortografię xD
Nie pozdrawiam.
no jeśli chodzi o poziom to ty weszłaś i zaczełaś na mnie jechac, wiec wywnioskujmy kto tego poziomu nie posiada :).< przyznam sie jednak ze ja lubie dyskutowac, i dowodzic moich racji.> Nie wiem za kogo sie uwazasz, i nie mam pojecia co Ci przeszkadza mu nik, skoro tak bardzo cie razi to po co wogle go oglądasz i włazisz na mój profil ??? moim zdaniem tworzenie, tego tematu ma sens, i nic mnie nie obchodzi że Ci sie nie podoba. O muzyce juz powiedziałam raz, nie bede sie powtarzac. PS. nie bede się zniżac do tego poziomu i wytykac Ci Twoich błędów itp . . .
Tak. Tak.
Dosłownie cię nie zjechałam, więc nie rób już z siebie takiej poszkodowanej. Ale zachwycasz się Billie Joe! Taka jest prawda, a tak poza tym nawet na swoim profilu przestawiasz go jako ideał mężczyzny. Pfsz. Zastanów się co starasz się sobie i mnie wmówić moja droga.
Nic nikomu nie chce wmawiac , mówie tylko to co mysle.Wkurzylo mnie to że posądzasz mnie o nieznajonośc muzyki Greena, i że twierdzisz ze jestem pseudo fanką i ze nie znam płyt - to mnie wkurzylo!!! nie znasz mnie a oceniasz !!! moze postaraj sie najpierw kogos poznac, pogadac, czy coś ??? Jesli chodzi o to czy mi sie podoba Billie to powiem, ze owszem. mam opis na profilu jaki mówiłas i nie zaprzeczam, ale co z tego ??? , czy to że mi sie podoba znaczy ze jestem pseudo-fanką, albo jaką malatą sikająca na jego widok ?? czy wyrazam jakies niestosowne wypowiedzi ?? Przeciez mozna osobno lubic ich muzyke i tworczosc, ich jako zespól , a osobno ich indywidualnie. PS. poszkodowanej z siebie nie robie, po prostu Ty sie przyczepilas do mnie , a nie odwrotnie :).
mam nadzieje ze zakonczymy tą "dyskusje".