weź spadaj stąd! zdecyduj się czego słuchasz rocka czy disco polo!!! obciach robisz wszystkim fanom GD
Zgadzam sie z Poison Girl, dziecko zdecyduj się! Właśnie przez takich ludzi ja Ty, shitowa muzyka (Tokio Motel) istnieje!!! :/
Jeso Christo! CZy ja jestem ślepa czy naprawdę widziałam napis "lubię GD ZARAZ PO tokio hotel"??? Idę walić łbem o ścinę... Zdecyduj sie czego słuchasz ,bo ludzi do grobu wpędzisz...
A niech słucha czego chce, tylko stwierdzenie, iż GD jest po tokio burdelu... matko kochana. No comment.
Ej przestańcie bo dziewczyna zamknie się w sobie i co będzie. Niech lubi Tokio Hotel czy jak to się pisze, ale niech nie pisze, że jest lepsze od Green Day'a. No proszę WAS! Pozdrawiam :D
Po prostu brak słów... Niedobrze mi jak widzę takie posty jak ten "love tom'y" (kto zdrowy wymyśliłby taki nick???)
Jak tylko weszlam na ta strone i zobaczylam ten temat, to ze smiechu az gume wyplulam na monitor xDDD
Chachacha, no nic, jak sie mówi "take it easy man, be nice man" mnie uż przestało to wkurzać, tylko mnie śmieszy... ale teraz 5 maja new cd... i szczerze mam nadzieje, ze zrezygnuję z tego image'u i znowu będą tacy bardziej.... bez bimague, bo ten wyglad i takie delikatne lanserstwo mnoży im fanki pseudo-emo billo-tokio i inne "hot 13"
A ja i tak kocham tę muze już od 5, 6 lat? Gdyby nie Gd, nie słuchałabym tego czego teraz słucham, tlyko no nie wiem... aż boję się pomyśleć!!!
przepraszam bardzo ale chyba źle przeczytałam
"Uwielbiam ten zespół zaraz po Tokio Hotel"??
Uważąm ,że powinnaś/powinieneś posłuchać sobie piosenek obu tych zespołów
może wtedy zobaczysz różnice między GD ,który jest wspaniałym zespołem ,a TH ,którego nawet nie można nazwać zespołem...
Jakie dziecko,o ja nie wierze tokio burdel do GD zajebistej klasyki punk-rocka bo ocZywiscie lepszej nie ma chociaz szanuje inne zespoły ale nie disco polo,to jak cholera,sezamki z biedronki a sezamki z piotra i pawła,różnica nie XD
Jak to nie ma?
Sex pistols, Ramones, Clash, Misfits, Dead Kennedys, Wire
to jest klasyka punk rocka oni się nie lansowali tak jak Green Day i dlatego tam żaden fan Tokio Hoteli nawet nie zagladnie bo zwyczajnie nie ma pojęcia o istnieniu takich kapel, czyli o prawdziwym punk rocku i hard core punku!!!!
A Green Day zgadza się może być ulubiony, ale przy Pistolsach, czy Ramones, sorry Green Day nie ma nawet startu do prawdziwych punk rockowych kapel, no niestety, nawet ten Green Day sprzed lat 90tych'/
I wkurwia mnie to że Green Day - zespół pop punkowy jest bardziej znany od kanonu samego punk rocka!!!!
To tak jakby w Polsce mówić na Heapppysady i inne że to punk, a nie znać KSU, albo Defektu Mózgu!!! Shit!!!
W sumie Pistolsi byli zajebiści ale to byli też pozerzy, no ale muzyka jakoś ma duszę punkową, u Green day tego nie ma, mam wrażenie, że coraz bardziej zbliżają się poziomem do Avrine Lavi... cośtam nawet nie wiem jak to sie pisze lol
Smutne to, punk to rock n roll anarchia czerwony sztandar albo po prostu rozpierdol, a jak coś jest ani tu ani tu jak takie Green Day to udawany punk co najwyżej!!!!
Jak dla mnie ti jest chore!!! Jak można w ogóle porównywać Green Day do Tokio Hotel!!! GD jest o niebo lepsze!!! Bez urazy dla fanów TH, ale to jest kompletne dno... Pozdro dla fanów GD:)
Tokio to gów*o najgorsze z najgorszych i nie ma się prawa nawet pisać Greena obok tego szajsu. Green Day to legenda, a th to jeden wielki żal. NAjlepszego dla BJA !!! :*
lol Tokio Hotel .. xd dziecko zlinczują cię kiedyś za słuchanie takiego czegoś i jeszcze porównywanie tego do Green Day'a ... lubie ten zespół nawet bardzo ale stary a nie teraźniejszy bo teraz grają jakieś.. nie wiem nawet jak to nazwac.. szok..nie jest to oczywiście jakiś najlepszy zespół punk-rockowy... Sex Pistols i The Ramones abo Clash są o niebo lepsi ale w GD jest coś takiego specyficznego .. uwielbiam te zespoły............... ale z tym Tokio Hotel i żoną fanką to duża przesada..........