Zagrał tylko w 6 filmach, z czego w 3 samego siebie, a w 1 gościnnie, nie wiem więc skąd ta wysoka ocena
Aktorsko mnie ten pan nie zachwyca. Ode mnie ocena 1
To samo muzycznie: pseudorockowe granie dla nastolatek, phi
Ani jego muzyka porywa, ani co.
Posłuchajcie sobie pana MJK (Maynard James Keenan), któremu ten typek nie jest godzien myć nóg, to zrozumiecie co znaczy muztka w pełnym tego słowa znaczeniu.
Jak już mówiłam, ocena "1"
i tak jest za wysoka
heh no moze i tak ale on jest extra!!!!!! przystojny i w ogole...a jak gra w Green Day to jestem w siodmym niebie... no moze troche przesadzilam
Artysta powiniem być utalentowany,a nie piękny
ładna buźka to jedynie dodatek
a ten jego Green Day ehh....
szkoda słów na tych pop-rockowców
i sie nie kłóćcie, bo oni tak właśnie grają
osobiście nie widzie w nim, ani w jego muzyce nic pociągającego
szkoda, że nie moge dać mu drugiej jedynki :(
faktycznie, w filmach wielu nie wystapil. sadze, ze zachwyt budzi bardziej jako piosenkarz. i zupelnie sie nie dziwie temu zachwytowi..
ja nie rozumiem dziewczyn kóre się tu wypowiedziały.Współczuje mu takich fanek...
jakas aluzja do mnie? przeciez nic zlego nie napisalam. to raczej Twoje wypowiedzi byly dosc ee.. dziwne.
nie,nie do ciebie.do niektórych osób.temat "ach ten billie" pisała moja siostra z wawy kiedy do mnie przyjechała na troche.co mam zrobic,usunac go?nie da sie
moje komenty zaczynaja sie od stycznia. a ztymi przypinkami..strasznie jej sie wydawalo zabawne to ze mnie szlag trafial,bo przeszlam po wszystkich sklepach na pietrynie (czyli calym jednym) w poszukiwaniu przypinek z Greeen Day i Nirvana
a dopadlam je dopiero na feriach w zakopcu.
wkurzyla mnie troche ale jest o rok mlodsza,i kocham ja jak mlodsza siostre wiec nie nakrzyczalam:)
do Natalii (KGA)
po pierwsze moja droga:
Temat, w którym umieściłaś swój jakże interesujący wywód na temat tego pana, jest o czelsi i Lidze Mistrzów. Mogłaś nie wiedzieć o co w nim chodzi, nie wszyscy interesują się piłką nożną, ale tego w żaden sposób nie można powiązać z BJA, więc trzeba było napisać wywód tutaj. Znalazłabym.
po drugie:
Pisz sobie źle o Maynardzie ile tylko chcesz. Nie wzrusza mnie to, bo jeśli ktoś źle się o nim wyraża to albo nie rozumie jego muzyki, albo robi to w ramach zemsty. Zresztą wiele osób przyzna, że Maynard jest o wiele razy lepszy w tym, co robi od BJA. A muzyka Kobaina najzwyczajniej w świecie mi się nie podoba, więc nie jest to dla mnie żaden agrument (to co napisałaś w ostatnim zdaniu)
po trzecie:
Napisałaś : "Możesz uważać ,że jest tylko "ładny",ale tworzy beznadziejną muzykę" - wcale nie uważam, żeby on był ładny.
po czwarte:
Powiedz ile Grammy zdobyła Britney?? Chyba porównywalną ilość. Takie komercyjne nagrody są gów** warte, bo w każdym sezonie, jest ktoś modny i zgarnia te nagrody. Green Day odniosło komercyjny sukces, to prawda, ale historia pokazuje, że taki sukces wcalce nie znaczy, że jakiś zespół, czy artysta jest naprawdę dobry. Zastanawiam się też czy Ty posłuchałaś troche muzyki Tool'a lub APC. A i dla Twojej wiadomości. W muzyce APC też musi coś być skoro zgarnęli ostatnio platynową płytę.
Aha i na koniec. Następnym razem nie uszczęśliwiaj mnie swoimi monologami na temat ortografii, ok?
po pierwsze-Cobain pisze się przez "C".
Po drugie-"wywód" na temat BJA umieściłam w pierwszym lepszym temacie,i chyba tylko Tobie zależy żebyś miała poukładane u siebie na blogu według tematów.
Po trzecie-mam w domu płytę Tool 'Lateralus'.Dostałam ją,ale nie przypadła mi do gustu.Po prostu mi się nie podobała.
Po czwarte-napisałam u Ciebie na blogu,nie po to żeby dalej się z Tobą kłócić.Chodziło mi o to,żebyś nie obrażała innych.Mnie nie podoba się Tool,a Tobie Green Day.Ale nie mozesz tego zachować dla siebie?Myślę ,że tak jest lepiej.
Po piąte-Green Day osiągnęło już wiele sukcesów.Zespół ten istnieje zresztą już od prawie 15 lat,więc mieli na to czas.
Wiesz już o co mi chodzi?
Żebyś tu nie wiem co, rozrysowała mi jego kariere, albo przedstawiła mi ją graficznie zdania o nim nie zmienie. Mam gdzieś ile już nagrywa lat itd. NIE TRAWIE GOŚCIA!!! Nie możesz tego pojąć?? Ty go kochasz, ja nie trawie. Pasuje??
Podebatowałabym z Tobą, ale nie mam ochoty dłużej rozmawiać na jego temat.
a czy ja Ci każę tu pisać? Ja nie jestem maniaczką,chyba nie wiesz co to słowo oznacza.Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić.Ja już zakończyłam temat,chyba ze masz coś do powiedzenia.Ale to tylko i wyłącznie Twoja sprawa.
Jasne, że mam coś do powiedzenia, ale jak już napisałam : Nie chce mi się rozmawiać o tym gościu !!. I nie unoś się tak, za każdym razem, jak użyje jakiegoś słowa. Jesteś tym strasznie wkurzająca!! I dokładnie wiem, co znaczą użyte przez mnie slowa. Idź może pobiegaj to ci ulży!!
Jasne, że mam coś do powiedzenia, ale jak już napisałam : Nie chce mi się rozmawiać o tym gościu !!. I nie unoś się tak, za każdym razem, jak użyje jakiegoś słowa. Jesteś tym strasznie wkurzająca!! I dokładnie wiem, co znaczą użyte przez mnie slowa. Idź może pobiegaj to ci ulży!!
jak nie chce ci sie gadac o Billiem i Green Day to po jaką cholere tu wchodziłeś nikt cie tu nie zapraszał