Billie Joe Armstrong

7,8
89 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Billie Joe Armstrong

ach Billie Joe....

użytkownik usunięty

on jest niesamowity, ponadprzeciętny, uzdolniony...i aaaaaaa....słów brakuje
ale tak na serio-nie wiem jak w filmie, ale jako wokalista Green Day jest niesamowity....

ogolnie lubie punkrocka :D :) i uwazam ze Green Day jest super! wiec i on musi byc super :P wszyscy punkrockowcy sa zaaaajeeebisci :D :)

użytkownik usunięty
Daga

o taaak...ale on...on jest....jest...ach ten Billie Joe....od -jakiegoś tam czasu-tak się witam z przyjaciółkami...ach ten Billie Joe....ach....w szkole tylko myślę o Green Day, nawet kiedy przypatruję się w przypinki na moim plecaku...Green Day, i Billie Joe...

LOL :D moooze Twoje marzenia sie spelnia :D :P moze zapolujemy na jego zone :P w koncu mafia nie ;p ;)
masz gust dziewczyno :D :) :P
Punkrock ruuuulez :D i Armstrong too :D:D

użytkownik usunięty
Daga

bo wiesz ja się w szkole wyróżniam....piękno emanuje od mojego plecaka(od tych Green Day'owskich przypinek...) wszyscy się oglądają bo idzie kiler gwen armstrong, królowa szkoły,nad którą czuwa Billie i reszta..(a moze ona czuwa nad nimi ...?)

to dobrze! :D:D :) badz dumna z tego co sluchasz :) :] ja spadam pa :)

użytkownik usunięty
Daga

jestem dumna!!!!!!!
nawet az za bardzo :P
jestem wciąż załamana wynikami EMA 2004 negatywnymi dla Green Day....

a slyszalas ze za 2, 3, 4 lata maja byc rozdania w Krakowie!!!!!! aaaaaa !! i nie martw sie ... i tak sa super! :P jeszcze zdobeda full statuetek :)

użytkownik usunięty
Daga

naprawdę?! super!!! a wiesz co...dodałam Billiemu Joe opis...ciekawe czy mi akceptują...;)

oj, widzę ,ze Natalciu działasz....no niech ci będzie...lubię tego twoego Billiego Joe...

użytkownik usunięty
Suzi_Koteks_

ja też bardzo lubię Green Day..świetny zespół
Misiek

Tak, Billie jest extra! Taki ładniutki i niesamowicie utalentowany...jest taki tajemniczy i fajniutki....dobra gadam jak potłuczona więc spadam. Papa!
Ps.Pozdrooo for kiler gwen armstrong!!!!!!!

użytkownik usunięty
Peyton_2

tak billie joe jest przesliczny ma takie sexowne spojrze nie az mi szkoda sie robi ze nie jestem jego zonatak go kocham jak cholera on jest boski

użytkownik usunięty
Peyton_2

Uwielbiam Billi'ego !!!!!!!!!!!!!!!! jest SUPER!!!

użytkownik usunięty
Peyton_2

Tak, Billie jest exstra!!! Jest śliczny i ma świetny głos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Zgadzam się!!
On jest po prostu wspanmiały!!!I ten głos.......

użytkownik usunięty
amelie90

widzę,ze Billie ma dużo fanów...tzn.jednak troszke malo.taka pusta Britney Spears to ma masę a Billie?!

Masz racje...niestety Britney Spears ma całą mase fanów. Sądze iż jest tak dlatego, że takiego słabiutkiego popu może słuchać każdy, a Green Day'ów tylko ci, któzy rozumieją to co oni chcą nam przekazać w swoich piosenkach:D

użytkownik usunięty
Peyton_2

heh...święta racja...niestety !!! nic na to nie poradzimy :(

Możemy coś na to poradzić:) Możemy słuchać Green Day'ów zamiast Spears...I modlić się że kiedyś jej "fani" oprzytomnieją i zaczną słuchać Green Day:]

użytkownik usunięty
Peyton_2

daj Boze ;)
wiesz, nie wiem jak ty,ale ja ledwo przezyłam załamanie nerwowe z powodu niepojechania na koncert w Berlinie :(((

użytkownik usunięty

EHHHHHH... jaki on jest słodki i fajny i wogóle jak go widze to mam dreszcze dosłownie kogcham goooo..... ehhhh :)))

użytkownik usunięty

nie no on jest ponad to że boski!!
Koleś nieźle sie napracował zanim trafił na scene...POPROSTU GO KOCHAM :) a green day to moja najkochańsza najlepsza punk-rockowa kapela i mma nadzieje że kiedykolwiek bede mogła usłyszeć głos pana Armstronga na żywo w polsce ;)

użytkownik usunięty

Wlasnie ja tez mam taka nadzieje!!!
Billie jest:
super,wspanialy.sliczny,ma swietny glos no i wogole zajebisty!
Kooooooooooooooooooooooooocccc cccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhaa aaaammmmm ggggggoooooooooooooooooo!!!:): ):):):):):):):):):)

I jak tu się nie zgodzić z przedmówcami :-) ? Pozdro ;P Fani GD z całego świata łączcie się ! Niech moc struny gitarowej bedzie z wami!

czy ty w ogóle cos z tych tekstów rozumiesz tzn :"Kiler Gwen armstrong " ?????

użytkownik usunięty
Marchef_w_butonierce

wiesz co...ty mi naprawdę działasz na nerwy! Gdybym nie rozumiała tekstów,to jak mogłabym lubić ten zespół?!

użytkownik usunięty

jak widze takie zdjecie na blogu to wszytskiego mozna sie spodziewac

użytkownik usunięty

no dobra... billie jest oks a britney skopana... dz.... :D slucham wszytsko co mi wleci zaleznie od hmuroku ale glownie to nie moje klimaty =PP billie jest dosc spoko spoko :D:D:D ten teges ale wydaje mi sie ze troszke go zrylo... no oka niewazne! czy zawsze trza pisac on jest taki oh ah ojej?? Nie chce nikomu ublizac tzn. wiem ze to niezla obraza ale zachowujecie sie jak slodkie britney!!Znaczy nie tylko wy.... wszyscy fanowie w wersji girl sie tak zachowuja =( dziwnie sieczuje w swiecie pelnym slodkich spears ;(( sora ale masaQra sie czyta ==)'' boshe on jefft taki ffajny i ffogoole!! oh ah ojej!! Utalentoffany, ladny.... bla bla bla'' dobra,, dobra macie racje!! dostalam komlexa na tym punkcie... nie zebym nie mowila ze facet jest extra ale ... no dobra po ca ja sie mecze i tak mnie wsyzscy oleja :D:D:D pozdro 4 all =******** i narciarz :D

użytkownik usunięty

oj chyba byłam śpiaca...dobra,przyznaję się..napisałam ten temat tak,jakby mój poziom inteligencji wynosił 0,ale ...hmmm...następnym razem najpierw pomyślę,potem napiszę.zgoda?

No Billie jest sliczny i wogle...brak slow...ja mam kazdy zeszyti piornik i ksiazki zapelnione jego zdjeciami i ja chce ich wiecej, a moje kolezanki juz sie nudza moimi tekstami...znaczy moim TEKSTEM: "Biilliiiieee";P

użytkownik usunięty

OPANUJCE SIĘ!!! On ma 33 lata a wy jak się domyślam jesteście młodsze! Może i fajnie spiewa ale to co wy robicie to już jest PARANOJA!!!!!!!!

a tam, chrzan sie!! Billie jest sliczny i co z tego ze ma 33 lata??!! to wcale nie duzo bo i tak sie przerzucilam z Dextera ktory ma 39 ;P No i pewnie ze fajnie ze spiewa i fajnie ze wogle jest...

użytkownik usunięty

a co ja robię takiego? nie jestem na tyle dziwna ,żeby np.zakochiwać się w 33latku.Jeszcze nie zgłupiałam.Napisałam tylko ,że jest bardzo interesujacą osobą( z tym że to trochę źle ujęłam)...choć przyznaję,niektórzy tu myślą troszkę dziwnie pod tym względem

Nie wiem kto tu dodaje ciekawostki, ale musza miec podane dokladne zrodlo. Jesli to ty killer to lepiej popraw :)