wiecie lubie sluchac gd ale jak slysze komentarze moich kolezanek jaki to on jest boski to krew mnie zalewa !!! one nawet dobrze nie potrafia wypowiedziec niektorych tytulow piosenek !!! czasem az odechciewa mi sie sluchac muzyki gd !!! nie mam w pokoju ich plakatoch ani innych zespolow .... wiem ze kiedys napialam tutaj temat donosnie teledysku ale to dlatego za ja ich piosenki znalam juz dosc dawno (kiedys dostalam dookie od kuzyna w prezencie bo mial dwie i nie mial mi jakiego innego prezentu dac wiec dal mi ta plyte :P) a jak wygladaja to dopiero jak american idiot stalo sie takim fenomenem :)) dziewczyny blagam zlitujcie sie nad innymi ludzimi i nad nim !!! takie wzdychanie to zostawcie takim boysbandom jak TOKIO HOTEL !!! pozdro buzka pa :))
Zawsze jest ktoś taki, kto interesuje sie wokalistą, a nie zespołem i muzyką. Kiedy zauważy inny zespół, zostawi ten nad którym się teraz rozpływa... Taka jest kolej rzeczy, niestety. Każdemu zespołowi zdarzają sie tacy ,,fani". Przejdzie im... a my pozostaniemy :))