Bruce LeeI

Lee Jun Fan

8,9
3 228 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Lee

Przystojny,meski, waleczny (potrafi kobiete obronic i szmaciarzom dowalic ) , inteligentny no i prywatnie cudowny czlowiek !

Wieczna legenda :)

_mosquito_

albo nawet wkleję Ci to tu
22. Jak zrezygnować z konta na Filmwebie?

Należy przesłać informację pod tytułem „Rezygnacja z konta” na adres: ania@filmweb.pl. Informacja musi być przesłana z konta mailowego, z którego została dokonana rejestracja.

Rezygnacja z konta jest równoznaczna z rozwiązaniem umowy o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

użytkownik usunięty
_mosquito_

Dzięki wielkie .. Wiesz co mam drugie konto założone a dwa mi są niepotrzebne.

Nie ma sprawy. Zawsze staram się pomóc jeśli jestem w stanie to zrobić.

R.E.H.

jak wy możecie o nim gadać że ćpun itd? ten człowiek był światłem! Przecierz jak było mówione w jednym z wywiadów czy dokumentów o nim że jarał sporadycznie zioło..no tak być może też żarł futer czy koks ale też w soradycznych ilościach(czy było go widać kiedykolwiek naćpanego?) on już taki był i tyle. Ten kto bierze amfetamine to jeszcze nie jest tak naprawde ćpunem.. ktoś może przez to przez lata brać i dalej być normalnym człowiekiem normalnie funkcjonującym(tylko dla ludzi z głową) prawdziwy narkoman to już taki co wali po żyłach czy pali crack tym podobne..a on by raczej nie tkną sie takiego świństwa..wątpie w to bardzo

R.E.H.

Ty go śmieciu osobiście znałeś (skoro piszesz prywatnie)? Jak możesz obrażać tak wspaniałego człowieka,pewnie sam niczego w swoim marnym żywocie nie osiągnąłeś,to musisz się wyżyć na wybitnych ludziach,pojechać im,Twoje gówno warte zdanie o Lee dla mnie nic nie znaczy,idź dalej pałuj się przed monitorem żałosny palancie.

Lary87

Ta chinka czy tam jakieś inne żółtko co z nim wpółpracowała na planie do filmu po "wejściu smoka" miała za zadanie go puźniej otruć lub z zaskoczenia zabić(ja wieże że tak było naprawde-je*ani lekarze też uwikłani w to wszystko). Jakieś amerykańskie cii*le zleciły jej to zrobić albo z tych wtajemniczonych chiniolów z szkół wschodnich walk czy tam mnisi shaolin jak dobrze kojarze. Ku**a ma* je**na su.ka go omaciła eh. Chetnie bym sie spotkał z tą zd.zirą i zadł jej kilka pytań.. jakby Bruce był z mojej rodziny to znalazł bym ją i skręcił jej ten je**ny chudy kark

dejwidoX

Bruce mógł mieć każdą dosłownie.. ale jakby sie okazało że zdradzał swoją żony to bardzo bym sie zawiódł na nim