No właśnie:) tyle komentarzy a nikt nie zwrócił na to uwagi.
Radzę wypowiadającym się tutaj osobnikom, aby opanowali materiał od klasy I-III szkoły podstawowej, a później wypowiadali się na jakikolwiek temat.
starym pierdzielem? Stary pierdziel to jest komorowski i kaczyński.
Tacy faceci jak Pacino, De Niro, Douglas, Gibson, Willis się nie starzeją i nie jedna młodsza wolałaby takiego faceta niż jakiegoś pedała jak Kuther, czy innych lalusiów.
O Connerym zapomniałeś :-))
To jest dla mnie ewenement na skalę światową.
Wszystkie znane mi babki twierdzą , że to jest ideał faceta i chrzanić jego wiek . :-)
Widać , że go kocha dlatego z nim jest w innym wypadku na pewno by go zostawiła jak by się dowiedziała , że jest ciężko chory .
Douglas nie jest starym pierdzielem. Nie jedna kobieta marzy o takim facecie- pewnym siebie i meskim. Poza tym on ma to cos- ten czar, blysk w oku.
Mysle, ze dobrali sie idealnie i sa na tym samym poziomie, jesli chodzi o gre aktorska, dlatego nie sa dla siebie rywalami a partnerami. Ktos kto mysli ze CZJ poleciala na kase-to naprawde gratuluje plytkiego myslenia.
"Douglas nie jest starym pierdzielem. "
Nie no jasne, młodzieniaszek w okolicach 70 ..
"Nie jedna kobieta marzy o takim facecie- pewnym siebie i meskim."
I względnie młodym. Jakoś koledzy mojego ojca nigdy mnie nie kręcili mimo ze i przystojni i męscy i kasiaści i niektórzy nawet przystojni
Poza tym on ma to cos- ten czar, blysk w oku.
Aha...
Ktos kto mysli ze CZJ poleciala na kase-to naprawde gratuluje plytkiego myslenia.
No bo akurta Ty wiesz na co ona "poleciała":):)
Droga Panno ;) to ze kreca Cie mlodzi maminsynkowie i lalusie to tylko Twoja sprawa, poza tym CZJ ma wlasne pieniadze i nie musi leciec na czyjes. Jej staz malezenski mowi sam za siebie. To ze jej nie lubisz bo jest ladniejsza od Ciebie to zrozumiale :P
to ze kreca Cie mlodzi maminsynkowie i lalusie to tylko Twoja sprawa,
Nie sadź ludzi wegług siebie, moja droga :P
poza tym CZJ ma wlasne pieniadze i nie musi leciec na czyjes.
Ale co Ty masz z tymi pieniędzmi??
To ze jej nie lubisz bo jest ladniejsza od Ciebie to zrozumiale :P
A czy ja gdziekolwiek napisałam, że jej nie lubię ??
Moim zdaniem to prawdziwa miłość.
Kasa ? Sama mało jej nie miała. Jak wychodziła za mąż była już wziętą aktorką.
A i Douglas nie był taki stary jak brali ślub i dobrze sie trzymał. Moim zdaniem to zawsze był jeden z najbardziej pociągających gości w holiłódzie :) A to ,że wygląda teraz tak jak wygląda jest to kwestia ciężkiej choroby jaką przeszedł (rak krtani). Zresztą widać między nimi miłość.