Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta Jones

7,9
19 796 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Catherine Zeta-Jones

czemu ożeniła się ztakim starym pierdzielem

pompo321

dlatego :)
http://www.filmweb.pl/Okrucienstwo.Nie.Do.Przyjecia

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
TheGoldi07

E no ale Zeta-Jones to jedna z najlepszych.

jacekr

ja tylko pragnę powiedzieć: "tylko żartowałem. hej." Bo tak naprawdę nie mam pojęcia. :)

jacekr

nie rozumiem poco podałeś link tego filmu,co ten film ma do jej związku z Douglasem????

pompo321

patrząc na datę ślubu i narodzin dziecka... wiadomo że romans i wpadka bo on miał jeszcze żonę

pompo321

.....chyba dlaczego wyszła za mąż, za Daglasa?

Ivaa

No właśnie:) tyle komentarzy a nikt nie zwrócił na to uwagi.
Radzę wypowiadającym się tutaj osobnikom, aby opanowali materiał od klasy I-III szkoły podstawowej, a później wypowiadali się na jakikolwiek temat.

pompo321

no dokładnie też tego nie rozumiem,ale widać brytyjki mają taki gust

użytkownik usunięty
pompo321

starym pierdzielem? Stary pierdziel to jest komorowski i kaczyński.

Tacy faceci jak Pacino, De Niro, Douglas, Gibson, Willis się nie starzeją i nie jedna młodsza wolałaby takiego faceta niż jakiegoś pedała jak Kuther, czy innych lalusiów.

O Connerym zapomniałeś :-))
To jest dla mnie ewenement na skalę światową.
Wszystkie znane mi babki twierdzą , że to jest ideał faceta i chrzanić jego wiek . :-)

pompo321

Widać , że go kocha dlatego z nim jest w innym wypadku napewn

patrycjaak

Widać , że go kocha dlatego z nim jest w innym wypadku na pewno by go zostawiła jak by się dowiedziała , że jest ciężko chory .

patrycjaak

ona też jest ciężko chora.

Bee24

Douglas nie jest starym pierdzielem. Nie jedna kobieta marzy o takim facecie- pewnym siebie i meskim. Poza tym on ma to cos- ten czar, blysk w oku.
Mysle, ze dobrali sie idealnie i sa na tym samym poziomie, jesli chodzi o gre aktorska, dlatego nie sa dla siebie rywalami a partnerami. Ktos kto mysli ze CZJ poleciala na kase-to naprawde gratuluje plytkiego myslenia.

lukrezja

"Douglas nie jest starym pierdzielem. "

Nie no jasne, młodzieniaszek w okolicach 70 ..

"Nie jedna kobieta marzy o takim facecie- pewnym siebie i meskim."

I względnie młodym. Jakoś koledzy mojego ojca nigdy mnie nie kręcili mimo ze i przystojni i męscy i kasiaści i niektórzy nawet przystojni

Poza tym on ma to cos- ten czar, blysk w oku.

Aha...

Ktos kto mysli ze CZJ poleciala na kase-to naprawde gratuluje plytkiego myslenia.

No bo akurta Ty wiesz na co ona "poleciała":):)

Shalimar00

Droga Panno ;) to ze kreca Cie mlodzi maminsynkowie i lalusie to tylko Twoja sprawa, poza tym CZJ ma wlasne pieniadze i nie musi leciec na czyjes. Jej staz malezenski mowi sam za siebie. To ze jej nie lubisz bo jest ladniejsza od Ciebie to zrozumiale :P

lukrezja

to ze kreca Cie mlodzi maminsynkowie i lalusie to tylko Twoja sprawa,

Nie sadź ludzi wegług siebie, moja droga :P

poza tym CZJ ma wlasne pieniadze i nie musi leciec na czyjes.

Ale co Ty masz z tymi pieniędzmi??

To ze jej nie lubisz bo jest ladniejsza od Ciebie to zrozumiale :P

A czy ja gdziekolwiek napisałam, że jej nie lubię ??

pompo321

Moim zdaniem to prawdziwa miłość.
Kasa ? Sama mało jej nie miała. Jak wychodziła za mąż była już wziętą aktorką.
A i Douglas nie był taki stary jak brali ślub i dobrze sie trzymał. Moim zdaniem to zawsze był jeden z najbardziej pociągających gości w holiłódzie :) A to ,że wygląda teraz tak jak wygląda jest to kwestia ciężkiej choroby jaką przeszedł (rak krtani). Zresztą widać między nimi miłość.