Clara AlonsoI

María Clara Alonso

7,9
383 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clara Alonso

Kto będzie chętny do dyskutowania tutaj z nami? :)

Bangie

Ale Ty wiesz wszystko. :c ON MA ZMARTWYCHWSTAĆ. XD

Skailes

Moze pojawi się w krainie baśni :D

Bangie

Musi. :c

Skailes

Must :D

Bangie

http://www.filmweb.pl/serial/Dawno%2C+dawno+temu-2011-603904/discussion/Czy+Grah am+zmartwychwstanie,2390336#post_11568555

(...)

Skailes

Mnie nie mogłoby zabraknąć.
Of kors, że Ola! :P

Angie4Ever

Czekałam, aż się zjawisz :D

susan360

Mnie tutaj nie może nie być szkarbie ;* :D

Skailes

W sumie nie jestem jej wielką fanką, ale podyskutować mogę.

Skailes

Jestem nowa mimo to: Ja <3

Vika_Claristas

Witaj w naszych skromnych progach !

Vika_Claristas

W takim razie witaj, nowa osobo! :D Jestem Skai.

Skailes

Ciebie każdy z bloga o Angie zna xD Nie musisz się przedstawiać ale : Witaj Wika jestem ;)

Vika_Claristas

Hahahah, czuję się fejmem. Witaj. :)

Skailes

Czuj ,czuj xD Poza tym czytałam posty o Clari tutaj tylko nie pisałam ;P Bezsensu wiem ^.^

Vika_Claristas

W takim razie musisz zacząć tutaj z nami dyskutować. :) Tylko na początku są te cholerne limity...

Skailes

Da się je przeżyć xD ? Czy będzie ciężko :C ? I o co w ogóle kaman z nimi ;P ?

Vika_Claristas

Jeżeli jesteś rozgadana, może być ciężko. Ale sporo osób zakładało sobie kilka kont i problemu nie było. Wiesz, coś w stylu - Vika Claristas2. Limity... Na początku, przez chyba pierwszy miesiąc możesz napisać bodajże 6 czy 8 czy 12 (nie wiem dokładnie) wiadomości na dobę i założyć, nie wiem, 3(?) tematy. Musiałabyś się zapytać kogoś o szczegóły, bo ja już nie pamiętam. Po miesiącu się to jakoś wydłuża, a całkowicie znika po dwóch, czy trzech...

Skailes

Oooo to do ****... Jeśli chodzi o mnie to ojj będzie ciężko... Chyba jednak przyda się drugie konto ;P Tak poza tym jak tam ? I o co chodzi z Samuką, jego siostrą i Dielari ? Bo mi wyskakuje "Taka strona nie istnieje" ;C

Vika_Claristas

Musisz usunąć spację w linkach.. Przed "0" są spacje.
https://twitter.com/sulienascimento/status/39683853002802381 0
https://twitter.com/SamuKNascimento/status/39683870845790208 0

Jego siostra napisała, że "Im więcej Dielari pisze w kodach, tym więcej osób wie, że Dielari jest prawdziwe. Bystrzy jak diabli". A Samuka na to: "Diego mnie pyta - co napisała tutaj twoja siostra? - Jezus, zabije mnie".

Wpis jest po portugalsku, więc musiał pewnie Diegowi tłumaczyć. Chyba, że on wpadł na to, żeby tłumacza google użyć. xD Zobaczył "Dielari" i akcja serca mu się zatrzymała. :D

Skailes

Cóż... Oni sami się wydali xD A Ona tylko prawdę głosi ;P Czyli nie tylko fani im kibicują <zaciesz> ! Lub to był tekst w stylu "Co twoja siostra tu napisała=Dlaczego Ona to tu napisała" ;P Mnie osobiście ciekawi jak Oni reagują gdy widzą Dielari xD Cieszą się czy co xD ?

Vika_Claristas

Hahaha, masz rację. NIe mam pojęcia, co oni sobie myślą. ;D

Skailes

A ja myślę, że myślą sobie "kto by się spodziewał, że tak szybko to odkryją".

-Wiesz, ludzie chyba się już pokapali.
-Mądrzy są.
-No, są, są.
-Ale jeszcze nic nie potwierdziliśmy...
-Możemy dalej wszystko ukrywać.
-No, możemy.
-Masz tyle genialnych pomysłów, za to cię kocham!

XD

Crazy12

Hahahaha, jesteś genialna. xD

Skailes

Jestem, jestem ;D

Crazy znów w akcji!!! Patataj!

Crazy12

A jakże.
Sialalalala. :D

Skailes

A ja mam jedno... i da się wytzymać !

KarolciaLovciaDielari

Ja miałam dwa. xD

Skailes

Askala ? Ja tylko to...

KarolciaLovciaDielari

Taaa. :-D No widzisz i jako dałaś radę. Jestem z Ciebie dumna.

Skailes

Ja z siebie też ! Jestem unikalna...

Skailes

Czuj, się czuj w jutuba też cię znamy kobitko! ;D Jeszcze ten blog o leomasie wow -,-

Conversiara

Ależ jestem pupjular (z akcentem). XD
Nie mów mi, że nie kochasz Leomaska? ;-D

Skailes

Kocham (Kc) to realllly pretty związek! ;D

Conversiara

Już się bałam. :D

Skailes

No to spokojnie, wszystko pod kontrolą. Ja wiem, że wszyscy kochają ten zwiazek..... xD

Conversiara

Everybody loves Leomas. xD

Bangie

Hejo. :D

Skailes

Nie do ciebie, łośku XD

Bangie

Ciiicho. :D

Skailes

Jestem! To ja dobrze Ci znany Anonimek :D

Conversiara

Oooo. :-D

Skailes

Weszłam przed chwilą na bloga i zauważyłam komunikat; no wiesz spostrzegawcza jestem! a tak po za tym przyszłam podyskutować i oderwać się od zadań! ;D

Conversiara

Genialnie. :-D A z czego te zadania tam robisz? :)

Skailes

Historia Poniatowskiego mnie w tej chwili męczy......, ale dobrze mi idzie, bo zazwyczaj zrzynam z książki :D

Conversiara

Też zaraz biorę się na odrabianie historii. Póki co modlę się, żeby Graham zmartwychwstał, chociaż nie żyje już od jakiś 3 odcinków. XD

Skailes

buhaha taka była wola reżyserów! grrrrrr..... Jak bym mogła to bym przywaliła! xD

Conversiara

Ale on był taki... No własnie taki. On umarł, kiedy całował główną bohaterkę. To jest nie fair. :C
Bosz, już dwudziesta...

Skailes

Pardoł zagapiłam siię!