Gier podobnych dl Diablo było trochę i już na C-64 były gry Diablo - podobne tyle że w gorszej grafice.
Nie wiem czy słyszałeś o grze Lost Ark, ta gra spodoba Ci się jak lubisz serię Diablo.
Lost Ark niestety nie wyszło poza Koreę wiem bo podobało mi się to na filmikach. Owszem były gry podobne do Diablo ale Blizzard wprowadził to na nowy poziom wtedy chodziliśmy do kafeiki internetewoej na 3 gry, Dialblo, Quake 2 oraz Starcraft.
Heh jasne w Północy nie produkuje się oprogramowania komercyjnie :D a dostęp do internetu mają jedynie funkcjonariusze i to ocenzurowany.
Dla mnie Kim może odbić swoją grubą dupę na papierze :D.
Można się pośmiać ale niewesołe jest to że za krytykowanie tej karykatury człowieka można trafić do obozu zagłady.
No ponoć był taki przypadek, że jakiś student chyba z Ameryki zdjął ze ściany zdjęcie Kima i za to dostał karę w postaci zsyłki na ciężkie roboty właśnie do obozu.
Tak znam tą opowieść bili go w tym obozie i dostał śpiączki farmakologicznej. Jak go oddali rodzinie w USA to zmarł.
A jedyne co zrobił to zerwał plakat w holu w hotelu na pamiątkę. To tak jakby za zdeptanie trawnika wysłać do gułagu.
Ale żeby nie było to azjatycka metnalność w Tajlandii jak obrazisz króla to też jest za to bardzo doktliwie conajmniej pobiją jak nie ukarzą, wszędzie w krajach azjatyckich za narkotyki jest śmierć np inna mentalność, a rasizm u nich jest normalny.
Jednak Korea Północna jest najbardziej wyrafinowana.
Tak dlatego ostudzam ludzi którzy np są zakochani w Japonii. To kraj zboków i pracoholizmu w najgorszym wydaniu.
Wszyscy zawsze chcą widzieć swój wymarzony obraz miejsca ale nie chcą poznać ponurych stron.
Większość Europejczykó wymięka przy fakcie że azjaci się nie przyjaźnią, że trzeba siedzieć w robocie nawet 16 godzin nawet jak nic nie trzeba robić.
Dlatego przerażają mnie osoby które są zachwycone jak tam jest cudownie ale jakby przyszłoby im tam żyć to pewnie uciekaliby przez lasy byleby z takiego kraju uciec.
Feudalizm i niewolnictwo jeszcze nie wymarło na świecie istnieje nawet w bardzo dotkliwych formach jak Bangladesz szycie ubrań przez dzieci, nie chcesz znać szczegułów.
W tych krajach jak urodzisz się biedny to umrzesz biedny, w Polsce masz jednak szansę na wybicie się do klasy średniej a tam nie nauczą Cię nawet czytać, 10 letnie dziewczynki wydają za mąż nie mają nawet wpływu na swój los.
Tak samo w Chinach kobiety z miast były porywane na wieś zamykane w pokojach i zmuszane do rodzenia dzieci dopiero od paru lat policja to ściga a tak były traktowane jak w zakładzie karnym.
Chińczycy w ogóle to podła, są okrutni i wykorzystują bardziej od Żydów. Ludzie myślą że Chińczycy są zbawieniem ale nie wiedzą w co się pakują.
Mają dumping na ceny a jak przejmą rynek to mają w poważaniu konsumenta. Jednak jest już za późno są już zbyt bogaci by to zatrzymać i tak nie będą respektować żadnych praw patentować i z kradzierzy technologii będą budować swoją potegę.
Albo za 7 euro https://www.instant-gaming.com/en/865-buy-key-steam-doom/ najnowszy Doom.
Za 2 euro masz Doom BFG 3wychodzi 8 zł a za 7 euro czyli 28 zł masz najnowszego Dooma .
Co mnie rozpierdziela Najnowszy Doom jest teraz tańszy od Red Alerta 3 którego najtaniej w sieci znalazłem za 35ł https://www.g2a.com/command-conquer-red-alert-3-steam-key-global-i10000043648003 ?___store=polish&adid=pl-pl-dsa-d-w-general&id=15&gclid=CjwKCAiA7ovTBRAQEiwAo8dP cYdgOvG1YPGGLrXlBf0LiiP8aRnuCb12DO_h-wjXxkenHLftN8zg-xoCRR8QAvD_BwE
Na sekundkę odejdę od tematu, no więc chciałabym poznać Twoją opinię na temat tej karty. Czy jest to karta warta kupienia czy zbędny bajer?
https://www.overclockers.co.uk/inno3d-geforce-gtx-1080ti-ichill-x4-ultra-air-bos s-11264mb-gddr5x-pci-express-graphics-card-c108t4-gx-06r-in.html?sAction=notifyC onfirm&sNotificationConfirmation=728063e169aaf3c1f1c525d12fad5b80&sNotify=1
Jakby mnie było stać to bym sobie kupił :P. Nie żyję jednak za granicą gdzie możliwości waluty pozwalają na więcej.
Ja zawsze potrafię tanio wygrzebać gry :P. Na przyszły miesiąc myślę o Dead Rising 4 albo Nioh bądź nowy Monster Hunter wszystkie bardzo lubię więc wybór trudny no i w żadnego jeszcze nie ograłem.
Zaraz sobie wygoogluję te gry bo nie wszystkie znam.
Ze mną jest tak, że jak mam do kupienia 2 gry a stać mnie tylko na jedną to owszem kupuję jedną ale zaraz mam kasę na drugą mam dwie. Więc to nie jest tak że mogę pozwolić sobie tylko na jedną a o drugiej mogę zapomnieć bo mnie nie stać. To jak z tym powiedzeniem o Polakach : Polak zarabia złotówkę a wdaje dwie.
ja kupuję raz na 2-3 miesiące ale rozgrzebuje wszystko w tytule. Nagrałem Dla Ciebie film teraz go zamieszczam.
Fajne, naprawdę fajne i z dedykacją nawet : ).
Już go sobie zrzuciłam na dysk.
Nawiązując do tego co pisałeś o Japonii to powiem Ci że Japonia zeszła na psy i coś niedobrego się z nią stało. Kiedyś to była fantastyczna kultura (Kasta Samurajów). Obyczaje bardzo oryginalne. Japonia poszła w złym kierunku i nie wiem kto za to odpowiada chyba, w dużej mierze Japończycy.
Nagrywam przez geforce experience. Bardzo łatwo się to robi wszystko pod klawiszem potem błyskawiczna obróbka wybór jakości i wio wrzucam.
Wiesz że Red Alert 3 kampanie tak zrobioną że całą da się przez w cooperacji? Zawsze w każdej misji jest 2 dowódców jako sojuszników.
Owszem tak jest istotnie i nawet pamiętam ale nie mogłam zagrać z żywym partnerem bo ani sieci lokalnej nie posiadałam ani dobrego łącza internetowego. Teraz czekam na RA 4 ale pewnie się nie doczekam. Jak napiszę skrypt i scenariusz poszczególnych misji to może wyjdzie ale teraz mam pustkę w głowie jeśli chodzi o kampanię solową (dla jednego gracza).
To znaczy inaczej, wiem że mam sojuszników komputerowych ale wiem że była także opcja Multiplayer właśnie w trybie cooperacji.
Jakie polecasz IP Address ? Zewnętrzne IP i czy wewnętrzne? I czy to w ogóle ma znaczenie? Czy wykupienie serwera opłaca się? Bo widzisz... mój komputer nie nadaje się do postawienia serwera chyba że Ty postawisz albo skorzystamy z jakiegoś publicznego lub prywatnego jakiegoś tam kolesia który postawił serwer. Nie wiem ile w tym prawdy ale myślę że gdyby mój operator sieciowy postawił serwer miałabym świetny ping ale to czyste spekulacje i przypuszczenia nie poparte niczym.
Piszę o wielu rzeczach na raz bo wszystko mi się pod czaszką kotłuje.
Za dużo na raz. Jest program do wirtualnych serwerów ale jeszcze nie wiem bo nie mam fizycznie red3. Być może EA utrzymuje jeszcze tam serwery.
A jak nie to mam metode nawet na TCP/IP która dobrze działa.
Samo życie :) chociaż fakt że gry zajmują nawet po 80 giga bo wrzucają na chama tekstury 4k jest irytujący. Wprowadzili tą technologię trochę za szybko bo już możesz kupić TV 42 cale 4k za 1600 zł co jest bardzo tanio ale kompy i konsole średnio sobie z tym radzą.
O ile z filmami nie ma problemów to potrzeba superwydajnych kart graficznych do tego ostatnio widziałem kartę graficzną z 12 giga ramu :D, myślałem że legnę ale taka zapewne już sama bierze to wyzwanie na klatę.
No tylko że AMD :P a tego bym nie wziął. Wkrótce wyślę Ci 2 filmy. Krótki w miarę z Serious Samem 3 i nie uwierzysz co kupiłem. Zainstalowałem sklep origin to sklep EA, chciałem tam kupić Red Alert 3 jest tani bo kosztuje 29 zł u nich ale patrze Command and Conquer 3 Tiberium Wars 15 zł i mówię a niech będzie to prawie to samo.
Nie wiem też czemu mi zapodajesz taki drogi sprzęt 20k za kartę która tylko jest lepsza o 15% od GTXa 1080 za 2k. Nie pokazuj mi karty dla szejka ropnego :).
Z tego co słyszałam to karta nie do gier tylko do prac graficznych i bardzo "pamięciożernych" efektownych CGI.
Nie przejmuj się tym, że mnie nie ma, zawsze Ci odpiszę chyba, że coś stanie się z moim łączem internetowym co czasem się zdarza u mnie.
Dzięki za linka, właśnie oglądam.
Nagrałem też dalsze losy w CC, rozpierdzielają mnie te filmiki ale już opanowałem tą grę i gra się nie najgorzej najdziwniej było mi się nauczyć trybów taktycznych, bo w CC wymyślili że Ty przesówasz a oni się zachowują w zależności od taktyki która była zaznaczona na dole. Trochę to wkurzające bo jak źle tam zaznaczysz to sami ruszą do przodu skolei jak zaznaczysz defensywny to nie beda nawet strzelac tylko isc.
Gra nie mniej jest bardzo prosta mozna grac 1 reka co ma swoje zalety bo odpreza.
Znalazlem na stronie kinguin kod na wszystkie CC jakie wyszły za 31 zł.